Şimdi Ara

Şinav çekmenin boy uzamasına etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 17 1.69 boyum var düzenli şınav çekiyodum sonra boyun uzamaz felan dediler herkez bi şey diyo kimi hormon salgilar boyunun uzamasina yardimci olur kimi kasli kemik enine uzar felan bide mekik çekiyorum yani kısacası boy uzamasini yavaslatirmi ??şimdiden teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şınav mı? mekik mi? ben ergenlik çağımda boyumun uzamasını etkilemesin diye yürümüyordum bile! hemen bırak

Şaka bir tarafa, etkisi olmaz merak etme. her denilene kulak asma sen devam et alt yapını oluştur ilerde faydasını görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 22 Ekim 2013; 1:18:47 >
  • Amroth. kullanıcısına yanıt
    Yani boy uzamasına bi olumlu veya olumsuz etkisi olurmu ?
  • Biraz kafayı çalıştırın, sinav ile boy ne alaka? Omurgaya baski yok birşey yok...

• Üstüne ağırlık alma. Spora devam et. Sporun olumlu yönde etkisi olur, sadece yapılmaması gereken bi kaç hareket var.
  • Hedefin boy uzatmaksa barfix ise yariyor.

• Executor06 kullanıcısına yanıt
    Bi yerde okumuştum kaslı kemik enine gelişir diye kafama takildı onun için soruyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kilo kaybı baş dönmesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öyle bi amacim yokda surekli şınav çekiyorum boy uzamasini engellemesinden korkuyorum

• Enes4125 kullanıcısına yanıt
    Yapılmaması gereken hareket ler ne acaba ??

• ne diyon sen KÖR EDER KÖR

• quote:

Orijinalden alıntı: silgi1

ne diyon sen KÖR EDER KÖR

:))) allah tan sağırlığa neden olmuyo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: M.calisknn

Yapılmaması gereken hareket ler ne acaba ??

Omuz ve bacak kaslarında yapılan press hareketleri. Yukarıdan vücuda baskı yapacak hareketler. Boyun uzaması içinde esneme hareketleri yardımcı olur bence.
  • Boy takıntı oldu heralde Ben body başldım başlıyalığı en çok yaptığım iş şınav en son boyum 1-2 cm daha uzamış boyla alakası yok takmayın bu kadar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.calisknn

Yaşım 17 1.69 boyum var düzenli şınav çekiyodum sonra boyun uzamaz felan dediler herkez bi şey diyo kimi hormon salgilar boyunun uzamasina yardimci olur kimi kasli kemik enine uzar felan bide mekik çekiyorum yani kısacası boy uzamasini yavaslatirmi ??şimdiden teşekkürler .

boy uzatmak için mastürbasyonu günde 5 e çıkar böylece ters etki yapar ve uzarsın test edildi onaylandı ;)))))))))))))) çünkü testesteronun artar belkide azalır kim bilir....
  • Şınav ve mekiğin boy uzamasına yararı olur mu bilmem ama kendi ağırlığınla yapılan hiçbir hareket boy uzamasını engellemez
  • Barfiks ve şu hareketin boy uzattığını biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveDark -- 6 Kasım 2013; 16:01:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.