Şimdi Ara

SINAV SÜRESİNİ VE SINAV BARAJINI NEDEN DEĞİŞTİĞİNİ AÇIKLIYORUM. DAHA ÖNCEDEN SÖYLEMİŞTİM.(KANITLI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SINAV SÜRESİNİ VE SINAV BARAJINI NEDEN DEĞİŞTİĞİNİ AÇIKLIYORUM. DAHA ÖNCEDEN SÖYLEMİŞTİM.(KANITLI)

Bu 2 başlık trende girdikten 3 saat sonra bu olay açıklandı.

Bu ise benim 2 gün önceki öngörüm:

SINAV SÜRESİNİ VE SINAV BARAJINI NEDEN DEĞİŞTİĞİNİ AÇIKLIYORUM. DAHA ÖNCEDEN SÖYLEMİŞTİM.(KANITLI)

Keşke arkadaşlar o gün desteğinizi esirgemeseydiniz.Daha fazla destek verseydiniz.Şu an tarih öne alınmamıştı.

Siz sanıyormusunuz bizi düşündüklerini ,Adamlar kendi menfaati haricinde hiçbirşeyi iplemiyorlar abi.

#Ykstarihimedokunma yerine o iki başlık açılsaydı istediğimizi almıştık

.Bu insanlara böyle davranmak lazım.götleri tutuşması lazım.Bizim için bir şey yapmaları için ,yoksa yaptıramazsınız.Sistem böyle malesef hepimize geçmiş olsun tekrardan.

Herşeye hazırlıklı olun.Bu sınav artık becerinizi değil.Psikolojinizi ölçüyorlar yüzbinlerce kişi bıraktı son 1 hafta içinde.

Kızlar her yerde ağlıyorlar (duygusal oldukları için) erkekler artik sikine takmamaya basladı.

Oyun felan oynuyorlar.Herkes osym ve devlete karsi guveni sarsildi.Calismak istemiyor.

Korkuyor acaba gene ne bok gelicek basimiza diye.Bu saaten sonra birakmayin.

Birakirsaniz salaksiniz demektir.Su an kaos ortami var uzun bir sure de surecek bu hal.Cok zor biliyorum ama, firsat iste bir suru derecelikler pes etti birakti.

hem cevremden hemde sosyal medyadaki insanlarin yorumundan goruyorum.

Siz üzmeyin beyler kendinizi yıpratmayın,Bakın bu benim 3.yılım mezuna kalmayın.Aklınızda bu düşünce varsa silip atın su 50 gunde ne yapsanız kârdır.Ayt abanın bırakmayın.Hepinizin Taşşağını yiyeyim yeter ki üzülmeyin.

Buraya kadar okuduysan dostum.İnanki bana bundan birkaç ay sonra hatırlamayacaksın bu durumları.Bizim ülke herşeyi çok kolay unutuyor.

Elazığ depremi 33 şehit gibi bunuda unutacaksın kankam hadi kendine iyi bak bol bol asıl.(denemelere).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son taşşak yiyici Barney kardeşim gelmiş
    Salmadık kankam
    “Durmak yok yola devam”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrak yolları intihabı -- 5 Mayıs 2020; 2:55:40 >
  • idrak yolları intihabı kullanıcısına yanıt
    Kanka yediklerimizi bükmesinide biliriz sıkıntı etme

• BarneyStınsonn kullanıcısına yanıt
    Knk zaten 1 m twit atıldı daha kac olsun devlet hazinesi tukendi turizmle doldurcaklar konaklama vergisi cikti bide

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrenal101

Knk zaten 1 m twit atıldı daha kac olsun devlet hazinesi tukendi turizmle doldurcaklar konaklama vergisi cikti bide
    Yok kanka inanmiyorum Bunlara ,bunlar hep Ameriqanın oyunları,Ülkemizi bölmek istiyorlar prim verme.İftara bize gel Yemekte Beton var kanka, alışkınsan sana da 1 tabak ayırayım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.