Şimdi Ara

SINAVA 2 HAFTA KALA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• SINAV GÜNÜ DE OLACAK BİZLER İÇİN MERAK ETME SADECE BİZ ÇIKACAĞIZ HAHAHAHAHA
  • Kaynak popon
  • Herşeyi kendilerine benzettiler hocam😒😒
  • Şu sınavın ekonomik kaygılardan dolayı öne alınması bile büyük bir hataydı.Sağlık ile ekonomi arasında bocalayıp duran bir yönetim görmekteyiz.
  • Birbirlerinden haberleri yok. 2 gün önce olmaz derken gece birden yasak.
  • vaka sayıları azalmıyor.bu gidişle sınav ertelenicek.
  • günlük vaka sayısı tekrar 1000'in üstüne çıkarsa her şey olabilir. bence 1000+ vaka varken o sınavı yapamazlar, psikolojik sınır gibi bir şey. izleyip görelim.
  • Yav vaka sayılarına güveniniz var mı, gidin sadece diğer ülkelerin verilerine bakın. Nedense bunların çeyreği bile bizde olmuyor.
  • how you doin kullanıcısına yanıt
    Psikolojik sınır ifadesine katılıyorum hocam kesinlikle
  • müsterih olun ertelenecek
  • rotekampfflieger R kullanıcısına yanıt
    Yeni tarih 8 haziran , kurul toplantısı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ikibinongibigelecek -- 5 Haziran 2020; 11:19:24 >
  • Insanlar 52 bin testte 1000 vaka ciktigi icin mutlu ama askere gidecekler icin yapilmamis miydi o testlerin cogu? Hem daha esneklikten sonra maskesiz sokaga atlayan insanlar bile yansimadi henuz tablolara. İl il yeniden artisa gecmis sayi, buradaki hastanede oyle konusuyorlar. Arkadaslarla da konusuyoruz sifirlanan yerlerde birer ikiser cikmaya baslamis.
    Gercekten cok sıkıntılı bir surec ya, ozellikle psikolojik olarak. Suna bak haftaya sinav var bu hafta yasak. Insan butun enerjisini derse aktaramiyor, ozellikle benim gibi bir seyi asiri dusunen ogrenciler. :(
  • Kaynak atabilir misin? Bir de sinavi konusacaklarini sanmiyorum, insanlarin daha "buyuk" dertleri var.
  • Bence YKS haftasında da sokağa çıkma yasağı olsun. Girecek arkadaşlar sınav belgeleriyle sokağa çıkarlar hem sınav merkezlerinin etrafında da fazla araç gürültüsü v.s olmaz. İstanbul gibi yerler çok sıkıntılı gürültü tarafında. Sınav zamanı sokağa çıkma yasağı uygulanırsa çoğu girecek arkadaşın işine gelebilir.
  • Arandiel kullanıcısına yanıt
    1k vaka 52k testin değil diye biliyorum. Bakan galiba geçen gün 1 hafta geriden geliyor dedi ama ben yanlış duymuş olabilirim. Ama en erken 3 gün çünkü test sonuçları 3 gün sonra geliyor.
  • Kaynak var mı hocam
  • JusteMilieu kullanıcısına yanıt
    sokağa çıkma yasağının olduğu güne sınav koyarlarsa çok tepki toplar yapmazlar
  • Arandiel kullanıcısına yanıt
    Dun olmasi gereken toplanti pzt ye alindi
  • Komik gerçekten . Bu virüs haftasonu dinleniyormu ? Tatile mı çıkıyor . Mantık hatalarıyla dolu her hamle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.