Bildirim
SINAVA HAZIRLANMAYI ÖZLEDİM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Haklısın aynısı bende de var temizinden kafayı yemişiz ama fizik çözmeyi özledigim günler ah ah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 gram özlemedim. Öğrendiğim şeylerin bir kısmı çoktan uçtu bile. Eğitim sistemi de bundan ibaret , ezberle ve sınavdan sonra unut. -
ben özledim galiba seni -
Allah belasını versin o günlerin
çok pis ayt mat denemesi atasim var
çevre baskısı olmasa 4.seneye kalır biraz daha ugraşırdım bu sene ne gelir fikrim yok ama -
+1
Boş oturmak zorunda değilsin. Dil öğren mesela. Ya da çeşitli alanlarda kitaplar oku. Çeşitli belgeseller izle. Bir spor yap. Sinema ile falan ilgilen. Hem teknik şeyler öğren, hem çok film izle. Paran varsa tatile git. Bin tane daha aktivite sayabilirim. B*ktan eğitim sisteminin saçma şekilde verdiği bilgilerle bir daha işinin olmasına gerek yok.
Hocam sürekli kitap okuyorum ve dizi film izliyorum. 2 yıldır bunların hiçbirini yapmadım kendimi sınav için öyle bir odaklamışım ki geri dönüp baktığımda 2 sene içinde en fazla 3-4 film ve 1-2 kitap okuduğumu görüyorum. İnsan bir anda alışkanlıklarını bırakamıyor galiba. Nedense sınava hazırlanmak daha mutlu ediyor gibi geliyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam sabah 10 gibi işim yoksa lan tam deneme saati haa diyorum sonra içimden bir ses kendine gel altan diyor -
Ben de özledim çünkü şu an başka bir şey yapasım yok tatil yapasım yok dizi izleyeyim kitap okuyasım yok
Arkadaş göresim de yok
Sadece sonuçları bekliyorum ondan sonra bakacağım her şeye
Boşluk işte bildiğin boşluktayım. Biraz da vicdan azabı var daha iyi olabilirdi her şey.
Derecenin denemelerini özledim o zaman da çözerken zevk alıyordum.
işe girin, spora gidin, gitar kursuna gidin. evde oturunca illla test çözesi geliyor insanın.
Alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna demiyorlar. Kendini kasıp, ona alışman gerekiyor bence.
345 apotemi palme endemik paraf nihat bilgin acil limit bu isimler bile ruhumda heyecan uyandırıyor
Mezuna kalasım var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ayni durumdayim bosluga dustum, edebiyat çalışıp ruyamda ahmet hamdi tanpinar ile gezmeyi özledim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1 gram özlemedim. Öğrendiğim şeylerin bir kısmı çoktan uçtu bile. Eğitim sistemi de bundan ibaret , ezberle ve sınavdan sonra unut.
|
Hocam sabah 10 gibi işim yoksa lan tam deneme saati haa diyorum sonra içimden bir ses kendine gel altan diyor
|
Benzer içerikler
- dişte uzmanlık okurken maaş
- benim hocam ayt kimya video ders notları pdf
- en iyi vakıf üniversiteleri
- hacettepe ne demek
- tyt 60 net nasıl yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X