Bildirim
Sınavım var birşey yemeyi düşünmüyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Fıstık ezmesi ye biraz, hem tok tutar hem çok rahatsız etmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Paul Scholes
Fıstık ezmesini nerden bulayım şimdi onun yerine fıstık yesem olmaz mı ? karnımın ağrımayacağını bilsem tıka basa yerimde şimdi riske atmaya deymez ama boş mideyle daha iyi çalışılıyor karnım guruldar mı ? -
kurstan 2 saat öncesine kadar birşey yememem lazımdı şansım çoktan geçti mecbur dayanacağım orada kaç saat kalacağımı bilmiyorum karnım guruldar mı ? bundan korkuyorum biraz -
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Scofıeld
quote:
Orijinalden alıntı: Paul Scholes
Fıstık ezmesini nerden bulayım şimdi onun yerine fıstık yesem olmaz mı ? karnımın ağrımayacağını bilsem tıka basa yerimde şimdi riske atmaya deymez ama boş mideyle daha iyi çalışılıyor karnım guruldar mı ?
Büyük ihtimalle öyle olur, onun için boş gitmemen lazım. Yumurta da tutar seni ama rahatsız edebilir. Fıstık ye biraz olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hangi kuşağa geçiyorsun ? bence az da olsa biraz yemek yiyebilirsin çok sorun çıkarcağını sanmam karnın gruldamaz yani.Keşke bende devam etseydim mavi kırmızıda bıraktım -
quote:
Orijinalden alıntı: Trident Of Poseidon
Hangi kuşağa geçiyorsun ? bence az da olsa biraz yemek yiyebilirsin çok sorun çıkarcağını sanmam karnın gruldamaz yani.Keşke bende devam etseydim mavi kırmızıda bıraktım
Kırmızıya geçiyorum çoktan siyah olmuştuk da kuşak sınavlarının olduğu günler hep sorun çıktı haliyle gidemedim riske atmaya deymez ya yemeden gideceğim fazla birşey kalmadı zaten
@Paul Scholes -
metro snickers felan ye. enerji olmadanda olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi bakalim, basarilar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yec44
metro snickers felan ye. enerji olmadanda olmaz.
Çikolatada olmaz onun yerine meyve sıkacağı var meyveleri karıştırır içerim
@Paul Scholes
Sağol dostum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X