ya bi dizi bu kadar mı kalitesiz, bu kadar mı saçma olur ya en anlamsızıda senaristlerin yazarken cennet mahallesi dizisinin bölümlerinin konularının alıp diziye uygun çevirmeleri.ya kanal d gibi bir kanal nası yayınlar bu diziyi ya
doğru diyeysun Nuri babacuğum.
Aynen ya.İğrenç bir dizi.Hala nasıl ayakta onu anlamıyorum.Aksan bile konuşamayan bir oyuncuları var.Nerede o en son babalar duyar.Hallederiz kadir Bir de arka sokaklar.Bu kadarmı berbat oyunculuk olur.Polisler mafya gibi takılıyor.Her hikaye desen aynı.
quote:
Orijinalden alıntı: Normal İnsan
doğru diyeysun Nuri babacuğum.
hele o ibiş yok mu
çok yapmacık sahneler evt ama bazen izlettiriyor kendini
Kardeşim çocuklar genelde ßunları izler salak salak espiri yapmaya çalışıyorlar çok saçma diyecek ßirşey ßulamıyorm kısaca
bide kanal d yayınlıyor bunları. hadi showdan veya atvden beklerdimde (özellikle showdan)kanald den beklemezdim
Eskiden negüzel çiçek taksi vardı. Onun moktan senaryolu çakması buda işte 1 kere bile izlemedim reklamını görünce bile kanal değiştiriyorum ya
Alelacele,hemen bitirelimde yayina koysunlar mantigiyla cekilmis b.ktan bir diziye benzer bisey.Bir zamanlar "Cicek Taksi"vardi,onun tirnagi bile olamaz bu diziye benzer sey,kötü bir taklidi iste.
bi zamanlar show tv haberlerde hayvanlar dünyası diye bide komik videolar falan yayınlıyordu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme