bu sizde de var mı arkadaşlra ilk paramı 18 yaşında kazanmıştım , üniversitedeyken , sınıf arkadşalarımın ailelerinin toplamından bile daha fazla kazanıyordum ticaret yaparak hayatımın çok büyük bir kısmı spor salonlarında geçti 24 yaşında her şeyi bırakıp abd ye gitmiştim zihinsel ve fiziksel enerjim çok yüksek arada elbet kötü günler olsa da motivasyonum hep yüksektir bu sizde de var mı |
sınırsız motivasyona sahip olmak
-
-
Kardeşim ne güzel özelliğin var daha ne istiyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende motivasyon hiç olmadı. Dünyayı ve hayatı hiç sevmiyorum ama yine de müzisyen olmak istiyordum, oldum. Beni hayatta tutan tek şey müzik oldu.
-
sağol hocam
kesinlikle hayatın her konusunda büyük bir avantaj motivasyon olması
-
müzik güzeldir hocam ben de severim. hayırlısı olsn
-
2018 yılına kadar çok pozitif bir insandım. duş jelinin kokusundan tut, filmde gördüğüm herhangi bir palmiye ağacından bile mutluluk kapan biriydim. o hallerimi çok özlüyorum hayatım çok güzel geçiyordu ama şuan maalesef kendimi zorlasam da o mutluluk hissini bi türlü alamıyorum. ailesel birşey maalesef kendimi kurtarmam gerek diye düşünüyorum. en büyük hayalim kendi evime çıkıp terasında güneş batarken çayımı yudumlamak olacak.
-
Bende sürekli bir motivasyon yok ama bir iş için odaklanırsam o işi yapabiliyorum. Mesela yemek konusunda odaklandım. Eylül 1 inden bu tarafa şekerli ürünleri bıraktım ve abur cuburu bıraktım. Sadece 1 kere şekersiz Türk kahvesi yerine orta şekerli kahve geldi içmem gereken bir ortamdı o kadar şeker aldım 1 eylülden bu yana.
-
Ben sınırsız bir motivasyon olduğuna inanmıyorum. Sınırsız motivasyon dediğin büyük ihtimalle sağlam irade ve disiplindir.
-
Şekeri bırakmak en iyi karar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
motivasyon büyük ölçüde beynin kimyası ile alakalı
kendini tanırsan ve beynin dopaminini maximize edebilirsen uzun vadede hayatın değişir
motivasyon "hack"lenebilen bir şey aslında , çoğu kişi bilmez bunu
-
evet hocam
-
güzel bir hayal hocam
-
-
Sinirsiz motivasyon var diyemem bende ama is bitiririm calistigim her iste basarili olmaya calisirim. Bende deli cesaret var bir anda karar verip bambaska bir ulkeye tasinip 0 dan baslayabilirim. 5 ulkede yasadim bu sekilde Romanyada karar kildim en son.
-
sen de benim gibi delisin hocm
-
* bir oreo daha gömer *
(Kendim için diyorum)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Babadan zengin tuzu kuru fln degilse biraz deliler, cesurlar yasar basarir bu hayatta hocam.
-
ben tam tersiyim hocam. 0 motive. hayattan el etek çekme. dopamin bombardimaniyla telef olmuş bir beyin. hayattan beklentim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bu kafayla olmaz hocam
Benzer içerikler
- 1. kalite çakma ayakkabı nereden alınır
- buspon kullanıcı yorumları
- 31 beden pantolon kaç kilo
- alt komşu doğalgazı yakmıyor nereye şikayet edilir
- spordan sonra duş almazsak ne olur
- 5g nedir zararları
- google çizim yap
- telegram indirim kanalları
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X