Şimdi Ara

sion la ilgili ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sion la oynarken sesle ilgili bir problem yaşıyorum mesela basic atack sesi çıkmıyo ve w skillinden ses gelmiyo sadece sion karakterinde var diğer herolarda bu sorunla karşılaşmadım bu sıkıntıyı yaşayan var mı çözüm önerisi olan? teşekkürler

• Repair yapmayı deneyebilirsin, ses dosyalarıyla ilgili bir problem olabilir
  • oyunun dosyalarıyla oynama yaptıysan ses doysayalarını etkilemiş olabilirsin veya oyuna virüs sızmış olabilir(bende çok oluyor)

oyunun launcherında sağ üstdeki ayarlar sekmesinden repair yap oyunu 1 saat falan sürer düzelir ondan sonra
  • sorun tek bende var sanıyordum renektonla ulti basınca o kükremesi mi uluması mı artık neyiyse onun yerine bromaciaaaaaaaa diye bağırıyor
    not : ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-47E8DEB22

sorun tek bende var sanıyordum renektonla ulti basınca o kükremesi mi uluması mı artık neyiyse onun yerine bromaciaaaaaaaa diye bağırıyor
    sion ses sorununu bende yaşamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

sion ses sorununu bende yaşamıştım

Alıntıları Göster
    repair yapıyorum şimdi sonra tekrar deneyecem olamadı oyunu siler tekrar yüklerim can sıkıcı bi durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kecebas

repair yapıyorum şimdi sonra tekrar deneyecem olamadı oyunu siler tekrar yüklerim can sıkıcı bi durum.

Alıntıları Göster
    repair yaptım değişen bi şey olmadı oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyecem.
  • Yine olmazsa supporta ticket atabilirsin. Metnin icerigiyle ilgili yardımcı olabilirim yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungler

sorun tek bende var sanıyordum renektonla ulti basınca o kükremesi mi uluması mı artık neyiyse onun yerine bromaciaaaaaaaa diye bağırıyor

ahahaa. İyimiş oda ya. Garen isem keserim diyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

Garekton

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

quote:

Garekton

Bence BroRene olmuş o

• quote:

Orijinalden alıntı: Occhio Nero

quote:

quote:

quote:

Garekton

Bence BroRene olmuş o

Alıntıları Göster
    o değilde bende sion'un sesleri gitti sanmıştım demek genel sorunmuş ? repair le düzeliyormu düzelmiyorsa hiç ugrasmayalım zaten sion oynamam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: fcn

o değilde bende sion'un sesleri gitti sanmıştım demek genel sorunmuş ? repair le düzeliyormu düzelmiyorsa hiç ugrasmayalım zaten sion oynamam :D

Alıntıları Göster
    bendede var o. sionla ilgili bi problem bizle alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Em Mathers

Alıntıları Göster
    bende de rammusu seöersem hp barının altında veya ustunde uzun bi çizgi çıkıyo uzun zamandır oyle karsıma gelirse de o sekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Em Mathers

Alıntıları Göster
    oyunu bilgisayardan silip tekrar kurdum ama değişen bişey olmadı aynı sorun devam ediyo. çoğu oyunu sionla oynuyodum o yüzden kötü oldu. yeni patch çıkınca ses gitti.
  • evet arkadaş sionun sesi çok kalın biraz kalibrasyon yapması lazım riotun.Zaten rammus da asosyal bişey yaptırıyosun hemen "okay".Herşeye evet diyen ezikler gibi.Evelyn zaten ezilmiş kakılmış iyice.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

evet arkadaş sionun sesi çok kalın biraz kalibrasyon yapması lazım riotun.Zaten rammus da asosyal bişey yaptırıyosun hemen "okay".Herşeye evet diyen ezikler gibi.Evelyn zaten ezilmiş kakılmış iyice.

Seviyorum seni
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

evet arkadaş sionun sesi çok kalın biraz kalibrasyon yapması lazım riotun.Zaten rammus da asosyal bişey yaptırıyosun hemen "okay".Herşeye evet diyen ezikler gibi.Evelyn zaten ezilmiş kakılmış iyice.

Seviyorum seni

Alıntıları Göster
    Aynı sorunlar bendede var sion renekton.

• quote:

arkadaşlar sion la oynarken sesle ilgili bir problem yaşıyorum mesela basic atack sesi çıkmıyo ve w skillinden ses gelmiyo sadece sion karakterinde var diğer herolarda bu sorunla karşılaşmadım bu sıkıntıyı yaşayan var mı çözüm önerisi olan? teşekkürler

O da sion farkı işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardToBeAGod

quote:

arkadaşlar sion la oynarken sesle ilgili bir problem yaşıyorum mesela basic atack sesi çıkmıyo ve w skillinden ses gelmiyo sadece sion karakterinde var diğer herolarda bu sorunla karşılaşmadım bu sıkıntıyı yaşayan var mı çözüm önerisi olan? teşekkürler

O da sion farkı işte
    Sion sesi çok kötü sessiz daha iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HurinThalion -- 30 Nisan 2012; 21:14:25 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.