|
Sıralaması iyi olup da neden hiç psikoloji tercih eden yok?
-
-
arkadaşım,kız çok diye psikoloji yazdı :)
-
en son aöfe almışlardı bı düşün bakalım hocam sence niye yazmıyolar -
bilkent harici yazılmaz.
-
Neden? -
ders programına bakınca anlasılıyor bilkent daha bilimsel bir eğitimi var bir sürü labı var falan tam bilim insanı yetiştirecek yer bence.
-
Aöf işi olmadı çok tepki aldı. -
Hacettepe ege vs yazan da yok bu bölümler psikolojide çok sağlam. -
Hayırlı olsun arkadaşınıza :D -
18k yaptım ne kadar yüksek sayılıyor bilmem fakat psikoloji yazdım tm seçtiğimden beri psikoloji istiyodum :p umarım kimsenin psikolojiye ilgi göstermiyor olması sıralamalara güzel bi etki eder de mutlu oluruz
-
Bence de 8k'dan başlayın yazmaya. -
Gerçi ben sizin listenize yorum yapmıştım istanbul gelir diye. -
hatırlıyorum hocam, istanbul açıkçası hala bi tık hayal gibi geliyor bana fakat medipol veya ege gelsin çok istiyorum ikisinden biri de gelecek gibi sanırım. hayırlısı
-
İstanbul 2019 da kaç k idi. -
Bu alana gerçekten ilgili zeki gençler tıp okuyup psikiyatri alanında uzmanlaşıyor genelde, hem iş garanti hem de çok daha prestijli. -
Psikiyatri ile psikoloji benzer ama psikiyatristler terapi yapacak vakit bulamıyor ki 15 dk muayne süresi o da en fazla ilaç yazıp yolluyorlar. -
Hocam psikologlar iş bulamıyor, öyle küçük bir fark var arada :D Ayrıca psikoterapi yapmak istiyorsa iyi psikiyatriste özellerde rahatça iş bulabiliyor, oradaki süreler de 40-45 dakika civarı oluyor. Devletteki psikoterapi halini hatırını sorup ilaç yazmaya dönmüş durumda
-
12 binmiş, 2018'de de 15 bin :(
-
Benim en büyük hayalim psikolog olmak olmasa kesin hukuk yazardım.Bazen diyorum keşke içimde biraz hukuk sevgisi olsaydı da yazsaydım diye ama yapıcak bir şey yok.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
arkadaşım,kız çok diye psikoloji yazdı :) |
Benzer içerikler
- 80 tyt 40 ayt kaç bin
- medikinet kullananlar yorumları
- f(|x|) grafiği
- ismail murat aydın ekşi
- bilkent ilk 100 bursu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X