Şimdi Ara

Sırf ucuz diye t.telekom kullanmaya devam edecek misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşanan turk telekom enkazının ardından turk telekom ve ona bağlı bimcell pttcel gibi sanal operatörleri kullanmaya devam edecek misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bırak kaale alma, resmen züğürt tesellisi gibi savunma.

Forumda yeterince övdüler ama gerçekte ne mal olduğunu gördük.

Ahanda bu ss 2 saat sonrasında ki hız testi. Şuan 2. Turkcell hattım cihazda olduğu için tam o saatlerde ki verilere ulaşamıyorum. O saatte bile net sorunsuzdu sadece 10 dakika kadar arama yapılamıyordu.

Acil durumda çekmeyen operatöre para vermek enayilik olmuyor ama acil durumda iletişim sağlayanı kullanmak enayilik oluyor. Babababababababa.

Budamı bursalı acaba

Aha buda depremden 7 saat sonra bile çekmeyen TT

Artık ben laf söylemeye utanıyorum ama bunlar savunmaktan yorulmadı çöp telekomu.
    Bir insan niye Türk Telekom kullanır açıkça yazayım.

Ya diğerlerine takıntılıdır, tiksiniyordur.

Ya diğerleri çekmiyordur.

Fazla fark vermeye gerek yok, ucuz olsun arada çeksin yeter.

Hizmet isteyen zaten bu dandikleri kullanmaz, çünki öyle birşey yok. Neresinden tutsan elinde kalan bir operatördür.

Kusura bakmayın ama gerçekler tamamen bu. Ha bende kullanıyorum, kullanma amacım belli. Olurda Turkcell çekmez ve o an o çekecek olurda işim görülür diye kullanıyorum.

Ha bu saatten sonra 3 operatörüde kullanarak ne kadar doğru birşey yapmışım birdaha anladım. Tek başına bu pasiflere bel bağlayacak kadar körelmedim.
  • evet devam edecegim deprem olunca kimse kimseye yardım edemeyecek zaten yıkılan binanın altında internetede gerek yok konusmayada turkiyede sadece operatör yetersiz degil afad da yetersiz kaderden kaçamazsıniz operatörden kaçarak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanane. Sana bir faydası var mı ?
  • turkcell ve vodafone da saatlerce çöktü .

hem 2 kat para ödeyip hem çekmemesi enayiliğine devam edecek mi herkes ?
  • Kötu bi gündu sadece Istanbul degl Gsm operatorleride sallandi. Lakin Telekoma ozel degl butun hatlar gitti.Ama ayakta kalan vodafone oldu.Turkcellin drone baz diye caka sattigi bazlar bile calismadi.Ama benim amacim bagcik dövmek degil uzum yemek ayni fiyatlar gelirse vodafone gecerim.Cok uygun olursa teklifleri dusunebilirim.Devir ekonomi devri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi hayatımı ucuza satmayacağım elbette. türkcell vodafone 20 30 dakika yoğunluk oldu sonra normale döndü. ancak tt halen servisdışı. 1 gün geçti halen yok. buna da ekonomi devri diyen net yıkıktır.

• Bir insan niye Türk Telekom kullanır açıkça yazayım.

Ya diğerlerine takıntılıdır, tiksiniyordur.

Ya diğerleri çekmiyordur.

Fazla fark vermeye gerek yok, ucuz olsun arada çeksin yeter.

Hizmet isteyen zaten bu dandikleri kullanmaz, çünki öyle birşey yok. Neresinden tutsan elinde kalan bir operatördür.

Kusura bakmayın ama gerçekler tamamen bu. Ha bende kullanıyorum, kullanma amacım belli. Olurda Turkcell çekmez ve o an o çekecek olurda işim görülür diye kullanıyorum.

Ha bu saatten sonra 3 operatörüde kullanarak ne kadar doğru birşey yapmışım birdaha anladım. Tek başına bu pasiflere bel bağlayacak kadar körelmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankara da şu an kimseyi arayamıyorum yine,telekomu batsın..ayrıca bedava mantığınızı da anlamadım ayda 30 tl ödüyorum ben telekoma..

• vodafone a geçmeyi düşünüyorum. deprem sonrası millet ailesini ararken ben arayamadım çok sinir oldum.

• Yahu zaten 3 5tl çok para degil artik. 3 5 fazla verin tcell filan kullanin derim. gnc tarifeleri cok uygun 25tlye 5gb almak mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Yahu zaten 3 5tl çok para degil artik. 3 5 fazla verin tcell filan kullanin derim. gnc tarifeleri cok uygun 25tlye 5gb almak mümkün.
    Hangi tarifede var 25tlye 5 gb?
  • Türkcell ile 30 sene yolunacağıma
    Bimcell ile devam
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Turkcell yeni gelen faturasiz kampanyalara bakin 3gbsi sosyal medyada gecerli 2gb her yone veriyor.

• Kasık biti kullanıcısına yanıt
    Saatlerce çöktü? Ahhaha 5 dakika bile cokmedi. Aramalar geç geldi o kadar. İnternet sorunsuzdu iki operatordede. Türk Telekom fan boy.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bırak kaale alma, resmen züğürt tesellisi gibi savunma.

Forumda yeterince övdüler ama gerçekte ne mal olduğunu gördük.

Ahanda bu ss 2 saat sonrasında ki hız testi. Şuan 2. Turkcell hattım cihazda olduğu için tam o saatlerde ki verilere ulaşamıyorum. O saatte bile net sorunsuzdu sadece 10 dakika kadar arama yapılamıyordu.

Acil durumda çekmeyen operatöre para vermek enayilik olmuyor ama acil durumda iletişim sağlayanı kullanmak enayilik oluyor. Babababababababa.

Budamı bursalı acaba

Aha buda depremden 7 saat sonra bile çekmeyen TT

Artık ben laf söylemeye utanıyorum ama bunlar savunmaktan yorulmadı çöp telekomu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 28 Eylül 2019; 12:52:0 >

• Turkcell, Vodafone da şebeke çöktü, hangisi iyi ki taşısa hepsi birbirinden beter

• mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Milletin anlayamadığı hiçbir operatörün şebekesi tüm kullanıcıları aynı anda konuşturacak düzeyde değil. Hiçbirinde buna yeterli kart yok sistemlerinde. Dünya'da durum bu. Bölge yoğunluğuna, yedeklilik ve ek yatırıma göre sorun yaşadıkları ya da yaşamadıkları bölgeler olabiliyor. Ama deprem sonrası ilk dakikalarda iletişimi sağlayamamak çok normal. Japonya'da da böyle bu durum. Sıkıntı Turk Telekom'un tamamen çökmesi oldu.

Ama şu da var ki Turk Telekom'un bu olaydan alacağı ders ile ve Turkcell'e geçen abonelerden sonra diğer depremlerde Turkcell ve Vodafone'dan daha iyi performans sergilemesine şaşırmam.
    Saatlerce mi? Bir saat sonra zaten Turk Telekom'lu arkadaşları konuşturmaktaydık.

Aynen, operatör taşımanıza gerek yok. Görüşmelerini tamamlayan Vodafone ve Turkcell abonelerinden yardım isteyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Saatlerce mi? Bir saat sonra zaten Turk Telekom'lu arkadaşları konuşturmaktaydık.

Aynen, operatör taşımanıza gerek yok. Görüşmelerini tamamlayan Vodafone ve Turkcell abonelerinden yardım isteyebilirsiniz.
    ben zaten vodafone'luyum neyden bahsediyorsunuz

şu sapkınlığınızdan vazgeçin partizanlık etmeyin
    Takılıyorum hocam, o kadar saatler süren bir kesinti olmadı diye yazdım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.