Şimdi Ara

Siri'ye Türkçe Desteği Gelebilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefonun sistem dosyalarını kurcalıyordum ve siri ile ilgili kısımlara girip bakmak istedim ve karşıma türkce komutlar içeren dosya icerigi çıktı ve cok şaşırdım

Acaba daha önce denediğim tweakler ile alakalı mı yoksa türkce siri yolu göründü mu ?

Siri ile ilgili Tweak denememiş olan arkadaşlarda kurcalayıp bakarsalar hem fikir oluruz.

iPhone 5 iOS 7.1 Beta 3

Siri'ye Türkçe Desteği Gelebilir ? Siri'ye Türkçe Desteği Gelebilir ? Siri'ye Türkçe Desteği Gelebilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi dizinde bu bende merak ettim
  • multiTYRT kullanıcısına yanıt
    3.fotoğrafta 1 tanesinin dizinini gösterdim hocam. Digerleri de system/library/asistan

Buralarda :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

3.fotoğrafta 1 tanesinin dizinini gösterdim hocam. Digerleri de system/library/asistan

Buralarda :))

Hiç dikkat etmedim sağol.
  • İlginç cidden :)

• İbretlik tespit

• Demekki ileriki günlerde Türkçe siri görebilicez :D hahaha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

İbretlik tespit

• Siri degil de belki sesli okumanindir o dosyalar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

Demekki ileriki günlerde Türkçe siri görebilicez :D hahaha

İleriki günler mı olur , ileriki sene mı olur orasını bilmem ama, sisteme komutların türkce karşılığı ve her uygulamanın siriyle bağlantısına türkce icerigi eklenmiş ufaktan.

Yanılmışta olabilirim ama bunların da bir açıklaması olmalı elbet

• Efetarikk E kullanıcısına yanıt
    Belki de dediğiniz gibidir ama neden sirinin içinde ve hep siri ile bağlantılı. Sesli okuma olsa , seçtiğimiz metinler olurdu. Voice over olsa onunda turkce destegi yok zaten.

Bilemedim hocam.

• quote:

Arkadaşlar hayırlı akşamlar.

Telefonun sistem dosyalarını kurcalıyordum ve siri ile ilgili kısımlara girip bakmak istedim ve karşıma türkce komutlar içeren dosya icerigi çıktı ve cok şaşırdım

Acaba daha önce denediğim tweakler ile alakalı mı yoksa türkce siri yolu göründü mu ?

Siri ile ilgili Tweak denememiş olan arkadaşlarda kurcalayıp bakarsalar hem fikir oluruz.

iPhone 5 iOS 7.1 Beta 3

Siri'ye Türkçe Desteği Gelebilir ? Siri'ye Türkçe Desteği Gelebilir ? Siri'ye Türkçe Desteği Gelebilir ?

Vay hocam süper haber. :)

• Şimdi En dosyalarıyla karşılaştırdım resmen aynı. Hazır gibi.
  • eğer gerçekten Siri verileri ise muhteşem bir tespit olmuş. Yakında konu teknoloji sitelerine düşebilir.
  • tahminim ios 7.X veya en geç ios 8 ile Türkçe siri gelir.
  • Siri'nin Türkçeleştirilmesini gözümüzde çok büyütüyoruz. Tamam Türkçe zor bir dil fakat o kadar abartacağımız kadar da değil, biz biraz abartmayı seviyoruz. Adam gibi bir çalışma ile apple'ın bunu birkaç ayda yapabileceğini düşünüyorum. ios 8'de türkçe dil desteğine ben kesin gözüyle bakıyorum.
  • Biri acmisti konu ios 7.1 le Turkce siri gelecek diye inanmamistik. Bu kanitli. Hadi bakalim insallah

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar hayırlı akşamlar.

iPhone 5 iOS 7.1 Beta 3

Siri ile alakası yok bunun. İngilizce ye bakınca da 10-20 cümle var bunun gibi. Siri server based çalışan bir uygulama zaten. Localized string ler üzerinden bir yere varılamaz.
    Türkçe Siri çıkmaz demiyorum ama bunun Siri ile alakası yok. Erişilebilirlik kısmındaki Siri ayarları gibi bir şey bu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.