Şimdi Ara

[Çözüldü] Sistem yüklü olan SSD'im Boot Priority kısmında gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir ssd (Samsung SSD970 Evo Plus) aldıktan sonra eski windows kurulu ssdmi (intel SSD) çıkartıp sadece yeni ssd takılıyken windowsu kurdum sonrasında eski ssdyi takarak boot priortyden sırasını seçerek iki ssdedki iki windowsuda kullanıyordum.Sonrasında yeni ssdde bir asusun bir programında hata alınca iki ssde takılıyken yeni ssdye yeniden format attım şu an yeni ssdden bilgisayar açılmasına rağmen boot priorty kısmında gözükmediği için eskine giremiyorum ama usb filan taktığımda görebiliyorum. Kurulu olan ssdyi boot priority kısmında nasıl görebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veryon77 -- 16 Şubat 2024; 12:22:3 >

• Tech Bookyoutube
    How to Recover Deleted Boot Entry in EasyBCD? How to Add New Boot OS Entry in EasyBCD? | Tech Book
    https://www.youtube.com/watch?si=s8qUFJOzImtGn5aC&v=AoRA7PBN5yM&feature=youtu.be

Add New Entry kısmından sonra yaptıklarını uygularsanız sorununuz çözülebilir

• RoBiN* kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam ama internet sayfasına baktığımda uygulama paralı sanırım başka alternatif yöntem yok mu? Birde kurulu windows üzerinde değişim yapacağımız için sorun olmaz değil mi?

• Selamlar,

Diğer forumdaşın Youtube linkini açamadım ama sanırım EasyBCD uygulamasından bahsetmiş olsa. Evet paralı ama senin yapacağın kişisel işlem için değil:

Şuradan https://neosmart.net/EasyBCD/ Non-commercial yazan yerdeki Register kısmına gir:

Sonra doğrudan Download'a tıkla (bilgi bile girmene yok, inecek)

• veryon77 V kullanıcısına yanıt

Evet kurulu windows üzerinde işlem yapılıyor. E_Y_B_H_P_T yazdığı link üzerinden indirebilirsiniz ücretsiz olarak

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam @E_Y_B_H_P_T ve @RoBiN farketmemişim free versiyonu şimdi indirdim ancak böyle bir hata aldım bu uygulama üzerinden yapamıyorum sanırım altta program uyarısını attım yeniden mi format atmam gerekiyor ?

Merhaba hocam, evet bende de aynısı çıktı. Yani bu uyarı mesajında bazı seçeneklerin kapandığından bahsedilmiş. İşte muhtemelen eski MBR ile uyumlu sistemler eklenemez diye düşünüyorum çünkü o ayarlar şu an grileştirilmiş. Ama pekala Win Vista/7/8/10 vs eklenebiliyor görülüyor Add New Entry kısmında.

• Çok teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi sıkıntı olmadı add new entry kısmından yapıtğımdan sorunum çözüldü

Geri dönüşün için teşekkürler hocam. Başlığı da istersen [Çözüldü] olarak değiştirirsen arama sonuçlarında iyi oluyor. İyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.