Şimdi Ara

Sistem yükseltme tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar 2014 yılında buradaki arkadaşlarımızın tavsiyesi ile oluşturduğum(oyun film)sistemimi küçük küçük değişikliklerle yenilemek istiyorum. Mevcut sistemim;

İşlemci: Amd Fx 8350
    Anakart: Gigabyte GA-990-FXA-UD3
    Ram:G.Skill RipjawsX 8GB 1866MHz DDR3 Ram (F3-14900CL10S-8GBXL
    Harddisk:Seagate Baracuda 7200.12 500Gb
    Ekran Kartı:Sapphire R9 280-3G Dual X
    Güç Kaynağı:Corsair Cx750

İlk önce yenilemem gereken nedir? Ssd ile mi başlayım?
    Tavsiyelerinize göre arayışlara başlıcam teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistemi oyun amaçlı kullanıyorsan öncelikle ekran kartını değiştirerek başlayabilisin. Yarın fiyatları epey düşecektir.

inventus
    MSI GTX 1060 6GT OCV1 GTX1060, PCI-E16 3.0, 6GB/192bit GDDR5, HDMI, DVI, DisplayPort Ekran kartı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8052

• Öncelikle ekran kartıyla başlayım diyorsunuz?

X580 yerine 1060 daha dogru dimi

• ekran kartı tarihi eser
  • m.kemALL kullanıcısına yanıt
    Hocamm 8150 işlemci kullaniyorum 16 gb ram ve rx 560 ile gayet yeterli fps aliyorum yani 45-50 fps civarinda yerinizde olsam biraz daha kullanip ileride değiştirmeyi sistemi yenilemeyi düşünebilirsin ekran kartini rx 580 yeterli olabilir yada rx 570 yeterli gelicektir şahsen ryzen 3 seriyi bekliyorum. Ama ssd takviyesi azda olda performans verebilir tavsiyemdir evo 850 kullaniyorum memnunum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 22 Kasım 2018; 18:55:0 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    hocam bende var fx8150 valla mındar oldu yeni oyunlarda zayıf kalıyor galiba yarın gidip ryzen 2600x e geçicem cs goda bile kasıyor ara ara
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    İndirimler başladi vatana hb sitesini kontrol et..1080 3300 tl civarinda şuan..

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    vatanın sitesine giremedim yarın mağazada sipariş geçerim pazarteside toplatırım artık fx8150 deki kabus bitiyor şükür :)
  • 2013-2014 gibi toplamıştım.5 sene olmuş😊

• m.kemALL kullanıcısına yanıt
    5 seneden fazlası tarihi esere girer bilgisayar da
  • İşlemci şimdilik yeterli olacak ozman.parça parça geçiş yapmak istiyorum.5 bin tl yi birden verip sistem kuramam şuan için.

Şuanki ekran kartımı 500satabilirim galiba araştırdığım kadarıyla. 1200 ilave ile güzel bi kart alınır sanırsam.

• Valla galen fx 8150 ile kullaniyom ssd aldim işlemci sogutucu aldim monitör 144hz aldim rx 560 aldim power 850+80 gold bile aldim ama anakart işlemci ram işine giremedim dötüm yemedi:)))

• Zaten hocam parayı 4 sey tutuo:) minningten cıkan kartlar işimizi görürmü.yoksa ekmeği yenmiş mi? 2.elde araştırıyorum kısmet bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.