Yardımcı olacak olan arkadaşlar lütfen konunun tamamını dikkatle okuyun ve sadece tek bir soruma değil tüm sorularıma yanıt verirseniz memnun olurum.
Lenovo erazer x310 kasasını kullanıyorum ve ekran kartımı GTX 1060 ile değiştirdim. Ekran kartı kasaya zor sığdı , sıcaklık değerleri de biraz yüksek olduğundan ferah bir kasa almak istiyorum.
Şu kabloları kasanın içinde görünmeyen düzgün , soğutması iyi kasalardan almak istiyorum.
Soru 1 : Hem uygun hem güzel bir kasa öneriniz var mı ?
Soru 2 : Kasa ile beraber power supply değiştirmem gerekir mi ? Gerekiyorsa öneriniz var mı ?
Soru 3 : Kasa ile beraber anakartı da değiştirmem gerekir mi ? Gerekiyorsa öneriniz nedir ?
Soru 4 : Ram eklemek istesem herhangi bir ram ekleyebilir miyim ? Yoksa var olan ramlerle uyumlu olması gibi bir durum var mı ?
C1 - NZXT S340 C2 - High Power 600W 80+ C3 - Hayır, gerekmez. Anakartı İşlemci değiştirecekseniz değiştirmeniz gerekebilir ikisi farklı soket olursa. C4 - RAM'in kasa ile alakası yok, anakart bağlı. Anakartta eğer RAM slotunuz var ise uyumlu bir RAM ekleyebilirsiniz.