Şimdi Ara

Sivilce izleri için yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaşın 18 ve yaklaşık 2 3 senedir sivilce izi sorunu çekiyorum suratımda hep bi kırmızılık özgüvenimi yerle bir ediyor aynaya baktıkça kızarıklıklar savun ve krem kullandım çok defa ama faydası olmadı sivilce fazla çıkmıyor zaten haftada 1 ama izler eski sivilcelerden kalma bi türlü geçmiyor bunun için etkili bi çözüm tavsiyesine ihtiyacım var.Krem veya hap veya lazer deneyimlerinizden yola çıkarak en etkilisini söylerseniz çok iyi olur. yüzümün ss'lerini ekliyorum şimdiden teşekkürler.Alnımda ve diger yanagımda dahada belirgin.

• peeling yapabilirsin de gerek yok 1 yıla kalmaz geçer bunlar
  • saolun önerileriniz için ama benim bu 1 2 ay içinde çözüm bulmam gerek mülakatlara katılcam ve engel teşvik ediyor maddiyattan yöne sıkıntı yok etkili olsun yeteer
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafali38

saolun önerileriniz için ama benim bu 1 2 ay içinde çözüm bulmam gerek mülakatlara katılcam ve engel teşvik ediyor maddiyattan yöne sıkıntı yok etkili olsun yeteer

o zaman peeling yaptır, lazer derdim de çok derin değil sivilce izleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: olumsuz adam

quote:

saolun önerileriniz için ama benim bu 1 2 ay içinde çözüm bulmam gerek mülakatlara katılcam ve engel teşvik ediyor maddiyattan yöne sıkıntı yok etkili olsun yeteer

peki sen veya çevrenden birisi yaptırdımı nasıl olumlu sonuç aldımı ne kadar sürede aldı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olumsuz adam

quote:

peki sen veya çevrenden birisi yaptırdımı nasıl olumlu sonuç aldımı ne kadar sürede aldı

Çevremden yaptıran olmadı internetten okumuştum geçiren çok olmuş bunlar sayesinde

• guncel..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivilce izleri nasıl gecer
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SİVİLCE SORUNU OLANLARA 1 GECEDE KESİN ÇÖZÜM
    'ACNEMAX SİVİLCE KREMİ'

http://enetkilisivilcekremi.blogspot.com.tr/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.