Ülkedeki işçilik belli arkadaşlar boya rengini tutturamıyorlar cogu servıs gordugum kadarıyla. En iyisi siyah araba sanırım boya tonunu tutturmasalarda bellı oluyormu sıyahta? |
Siyah arabalarda boya rengi tonunu tutturma derdi yokmu?
-
-
bence en çok siyahta olur. siyahında çok fazla tonu var. bide güneş yanığından çok etkilenen bir renk. 20 senelik orjinal boyadaki arabanın 1 kapısını aynı renge boyatsanız bile sırıtır gibime geliyor.
-
Klasik renklerin hepsi tutar. Opak beyaz, gri, kırmızı, siyah vs. Özel renkleri tutturmak bir de metalik ise zordur ama imkansız değil tabi daha önce bu boyalar ile çalışmış atölyeler tutturur yine de rengi. Kısacası bu iş deneyim ile alakalı, boyatmak istediğiniz renk ile alakalı olarak ustanın tecrübesi varsa markaya özel bazı renkler harici hepsi kolayca tutturulur.
-
demekkı tecrubelı usta yokkı tutturamıyorlar. Trafıkte kı boyalı arabalara bakınca hepsı damalı eşşek misali berbat boyalar işçilik ustalık sıfır memlekette
-
Ucuz etin yahnisi diyelim sonuçta çoğu kişi paradan kaçmak zorunda kalıyor, bugün sedan komple bir aracı hakkı ile boyamak 35 bin TL üstü fiyatlara çıktı. Sigortadan boyanan araçlar işte olduğu kadar, cebinden de kimse bu kadar para vermek istemeyince ortaya kalitesiz işcilik çıkıyor.
-
gunes yanıgı olayı ayrı bır boyut hocam matlasıyor fln garıp oluyor ama adamalrda sıyah arabayı gunesın alnına yatırıyorlar ondan dolayı o kotu goruntu olusuyor
-
Gümüş gri aracımıza arkadan çarpmadan dolayı arka bagaj lokal ve tampon boyanacaktı ama babam boyatma taraftarı değildi boyacı arkadaşlarıda vardı ama piyasayı biliyor renk tutsa o portakallaşmayı beceremezler falan filan damlalaşma olan boya bile gördüm.
Sonuç olarak bölgedeki iyi bir boyacıya götürdük onayımızı aldı gerçekten bilmeyen birisinin anlaması gerçekten zor
Yani @tenekekutu hocamın dediği gibi ne kadar para o kadar köfte ve referans çok önemli
Biz sağolsun bölgedeki en iyi göçükçüye verdik adam çok pürüz titizlik olarak :) boyayı beğenmezse kazıtıp tekrar boyatıyor.
Biz olsak kem küm edip arabayı alırız allahından bulsun deriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyah araç sahibi olarak söylüyorum. Siyah arabadada boya tutturamama var evet ama farkı en az gösterende siyah. Kendi aracımda boya farkını ben bariz görüyorum fakat gündelik havada görmek çok zordur. Akşam zaten imkansızdır. Güneş tepedeykende boya farkını siyahta görmek zordur.
Bir tek güneş, boya farkının olduğu bölgeye vurursa kabak gibi çıkıyor. Yani çamurlukla kapı arasında bir boya farkı varsa bu o yöne vuran güneşte belli olur. Genellikle öğlen 3-4den güneş batımına kadar ben boya farkını görebiliyorum. Bir keresinde arabayı yıkadım çektim kurulamak için güneşte tam o yandan vuruyordu. Tamponla çamurluğun arasındaki boya farkı o kadar belliydiki. Bide öbür yanını çevirdim arabanın onunda çamurlukla kapı arasındaki renk farkı bariz belliydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
en pahalı yere de gıtsenız sıkıntı oluyor malesef garantı kapsamında tekrar tekrar boyatılıyor tabıkı
-
acemi ustanın elinden çıkan boya böyle oluyor
-
trafıkte cogu arac bukalemuna donmus zaten :D
-
Siyah bu konuda en garanti renktir. Kaporta kusurlarini dahi gizler
banada oyle gelıyor sıyah araclarda gozume pek carpmıyor farklar
-
Kesinlikle siyah araçlar sonradan boyansa bile hiç belli olmuyor.Bunu bizzat kendi aracımdan biliyorum.Benim aracın tavan bagaj hariç boyalı.Aldığımda kaput ve sol taraf boyalıydı.2015 de aldığımda hiçbir renk farkı yoktu.Halen de yok sanki orjinal boya gibi.2021 de kaza yaptım.Sağ arka kapı değişti,sağ arka çamurluk boyandı.Rastgele bir yerde boyandı.Gelin bakın yine hiçbir renk farkı yok.Bırakın boyayı rütuş boyası,sprey boya bile renk farkı oluşturmuyor.Ama bence opak beyazda da renk farkı olmaz.Renk tutması en zor olan gri renkli araba.Kırmızı da renk tutmayan berbat bir renk
Fitiller, kaporta arasi araliklar, parca birlesim cizgileri vs hepsi siyah
Beyaz ilk bakis da belli etmez de, beyazin da cok tonu var
Tonu kacik araci gunes altinda gunes gozlugu takinca gorursunuz
her rengin kodu vardır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boya konusunda en şanssız renk gümüş gri sanırım arkadaş bu kadar mı tutmaz ya neresi varsa genelde kabak gibi belli oluyor (araç çok yeni ve serviste yapıldıysa fark genelde olmuyor/minimal oluyor benim lafım sanayideki kaportacının vicdanına kalanlarda )
bende gumus grı vardı araba 7 yaşındaydı dırekt tutturdular rengı. İstenırse oluyor ama iş bilmeyen bırı tutturamıyor
-
Araç renk kodunun kutu boyası varsa opak renklerde genelde ton farkı olmaz. Karışım bir renkse aktarın rengi bakarak ayarlaması gerekir. Baz kat renklerde de kutu boyası olsa dahi ton farkı olabiliyor.
Boyacı gözüyle yapılan yorumdur.🙂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Siyah araç sahibi olarak söylüyorum. Siyah arabadada boya tutturamama var evet ama farkı en az gösterende siyah. Kendi aracımda boya farkını ben bariz görüyorum fakat gündelik havada görmek çok zordur. Akşam zaten imkansızdır. Güneş tepedeykende boya farkını siyahta görmek zordur.
Bir tek güneş, boya farkının olduğu bölgeye vurursa kabak gibi çıkıyor. Yani çamurlukla kapı arasında bir boya farkı varsa bu o yöne vuran güneşte belli olur. Genellikle öğlen 3-4den güneş batımına kadar ben boya farkını görebiliyorum. Bir keresinde arabayı yıkadım çektim kurulamak için güneşte tam o yandan vuruyordu. Tamponla çamurluğun arasındaki boya farkı o kadar belliydiki. Bide öbür yanını çevirdim arabanın onunda çamurlukla kapı arasındaki renk farkı bariz belliydi |
Benzer içerikler
- ford 1.5 ecoblue motor yorumları
- en iyi şanzıman yağı
- arabanın direksiyonu sağa sola çevirince gelen ses
- adblue bitti araç çalışmıyor
- cla 180 d motoru
- citroen logosu
- en iyi suv 2024
- togg fabrikası gemlik"te nerede
- paul walker kazası
- lexus lbx fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X