Şimdi Ara

Siyah Ekran ve Mause SORUNU !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam bilgisyarımda normal şekilde işlerimi hallederken bi an dondu ve siyah ekran oldu.
    Daha sonra restart attım ve win 7 başlangıç noktasını da geçtikten sonra şifreyi girceğim ekrana gelirken sadece mause kaldı ve ekran simsiyah. Bu konu hakkında heryerde araştırma yaptım, REPAİR yaptım, CHKDSK yaptım, önerilen herşeyi neredeyse yaptım bir tek başka bilgisyara hdd mi takıp virüs taraması önerisini yapamadım çü
    nkü laptop pcem. VE FORMAT ATMAMAM LAZIM İÇİNDE ÇOK ÇOK ÖNEMLİ DOSYALARIM VAR...

LÜTFEN YARDIM EDİN..................

• merhabalar. sisteminizde virüs olabilir,

bilgisayarı güvenli modda başlatabilirmisiniz ?
    daha sonra msconfig komutunu çalıştıra yazın başlangıçta bulunan bilinmeyen uygulamalar varsa onları kaldırın.

Sorun düzelmez ise bildirim ile bana yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 9 Ekim 2013; 13:39:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o dediğinizde açılmıyor güvenli moddan da giriş yapamıyorum hiç bi şekilde.
  • hdd yi başka pc ye takıp yedekleyin sonra laptoptan yada taktığınız pc den forlatlayabılırsınız.
  • Kardeşim hdd yi başka pcye takamıyorum laptobun ki ayrı normal pc ile ki başka laptop da yok takcağım.. başka bi öneriniz var mı acaba ?
  • güvenli moda girişte bi hata falanmı çıkıyor ?

• Hayır aynı olay oluyor sadece fare ve siyah ekran bekliyor öylece hiç gelmiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zamam bilgileri yedeklemekten başka çözümünüz yok. Benim bilgim bu kadarına yetiyor maşesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.