|
SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (306. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhabalar,
Wi-Fi aç-kapat butonu bulunmamaktadır.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Merhabalar,
Konuyla ilgili satış birimimiz ile ileitşime geçmenizi rica ederiz. Satış ekibimiz ile sales.tr@tp-link.com üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Merhabalar,
Web arayüzüne erişim için TP-Link ID hesabınızın şifresini girebilirsiniz. QOS yapılandırmasını kullanım alanınıza göre öncelik vererek kullanım sağlayabilirsiniz. Gerekli adımları görsel olarak paylaşmamız için support.tr@tp-link.com üzerinden teknik birimimizle iletişime geçebilirsiniz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Bir de servise giden yeni bir modem de sorun varsa ürün değişiminde aynı modeli mi yoksa bir üst modeli mi veriyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 28 Eylül 2020; 13:42:31 > -
Merhabalar,
Aynı model ile değişimi sağlanmaktadır. Üst model değişimi veya fark ödeyerek üst model ile değişimi sağlanmamaktadır.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Servislerinize vr600 v3 donanımlı sürümü geldi mi? -
Merhaba,
Aşağıda linkini verdiğim konuda size çağrıda bulundum ama bir geri dönüş olmadı.
Kısaca durumu şöyle anlatayım.
Dış internetten evimdeki modeme bağlı olan tp-link TL-wr850n ap ye bağlanmak istiyorum.
Modemin markası airties 5760, modeme bağlı olan 2 adet access pointim var. Birisi Tp-Link TLwr850N diğeri Ubiquiti Bullet M2HP.
Airties modemin port yönlendirmeden her iki ap yede gerekli port yönlendirmelerini yaptım. Bullet M2HP ninki 443 nolu port, tp-link inki 80 veya 8080 nolu port.
Bullete 443 nolu porttan ulaşabiliyorum ama tp-linke 80 veya 8080 nolu porttan ulaşım hala sağlayamadm.
Tp-link ap den firewall devre dışı felan bıraktım ama bir çözüm bulamadım.
Bu arada modem ip:192.168.1.1, Tp-link ap ip:192.168.1.2, bullet ip:192.168.1.20
Tp-link ap ye dış ağdan nasıl bağlantı kuracağımla ilgili tarafınızdan dönüş yapmanızı rica ederim.
https://forum.donanimhaber.com/evdeki-modemime-bagli-access-point-arayuzune-isyerindeki-bilgisayardan-baglanmak--145673683
-
İnternet sitenizde vr300 modeliniz için 2 farklı model bulunuyor.Bunlardan hangisi türkiye pazarında satışta?https://www.tp-link.com/en/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr300/v1.20/ -
-
Merhabalar,
Donanım sürümü v1.20 satışta bulunmaktadır. En güncel donanım sürümü budur.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
İnternetten aldığım ürünün orijinalliğini test edebileceğim bi sisteminiz var mı ? -
Merhabalar,
Archer VR600v3 satışları distribütörlerimiz aracılığı ile(ayrı olarak) başlanmıştır. Servislerimizde değişim için v2 bulunmamaktadır.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 30 Eylül 2020; 15:1:9 > -
Henüz VR600 v3 sanırım satıcıların internet sitelerine düşmemiş. -
Merhabalar
Wifi 6 AX10 Router kullanan arkadaşlarım var mı wifi hız ve kapsama konusunda tatmin edici mi?
selamlar -
Archer VR600 modem aldım, hızlı kurulumunu felan yaptım. kablolu ve kablosuz bağlanıyor bunda sıkıntı yok, ancak mutfakta wifi çekmiyor. 10 yıllık eski airties modemimde böyle bir sıkıntı yoktu.quote:
Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye
Merhabalar,
Konuyla ilgili support.tr@tp-link.com mail adresimiz ile iletişime geçmenizi rica ederiz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye
Sonrasında internette video ve film neredeyse izleyemiyorum,ip TV izleyemiyorum. aşırı yavaş bir internet var. ya ben ayarları yapamadım, ya da modemin ince ayarlara ihtiyacı var. o kadar para verdik ancak 10 yıllık eski airties modem kadar verim alamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Konuyla ilgili destek almak için 0850 724 44 88 numaralı çağrı merkezimiz ile iletişime geçmenizi rica ederiz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Vr300 modeliniz biraz fazla ısınıyor gibi geldi.Bir öneriniz var mı bunun için? @TP-Link Türkiye
-
Üstat merhaba nasılsınız,
Geçen hafta bu ürünü aldım,
https://www.tp-link.com/tr/home-networking/range-extender/re200//
Salona koydum ama çalışma odam da tam verimi alamadım 2 sinyal çekiyor bazen bir oluyor,
Bunun yerine bunu alsam çekim gücü fark eder mi,
https://www.tp-link.com/tr/home-networking/range-extender/re205//
Veyahut siz ne önerirsiniz,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 4 Ekim 2020; 11:1:11 >
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X