Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba yeni VR400 V3 modeliniz ne zaman gelecek?https://www.tp-link.com/en/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr400/v3/
  • IIretiredII kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Wi-Fi aç-kapat butonu bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Konuyla ilgili satış birimimiz ile ileitşime geçmenizi rica ederiz. Satış ekibimiz ile sales.tr@tp-link.com üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • OSİBAY O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Web arayüzüne erişim için TP-Link ID hesabınızın şifresini girebilirsiniz. QOS yapılandırmasını kullanım alanınıza göre öncelik vererek kullanım sağlayabilirsiniz. Gerekli adımları görsel olarak paylaşmamız için support.tr@tp-link.com üzerinden teknik birimimizle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    Bir de servise giden yeni bir modem de sorun varsa ürün değişiminde aynı modeli mi yoksa bir üst modeli mi veriyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 28 Eylül 2020; 13:42:31 >
    Merhabalar,

Aynı model ile değişimi sağlanmaktadır. Üst model değişimi veya fark ödeyerek üst model ile değişimi sağlanmamaktadır.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
    Servislerinize vr600 v3 donanımlı sürümü geldi mi?
  • Merhaba,

Aşağıda linkini verdiğim konuda size çağrıda bulundum ama bir geri dönüş olmadı.

Kısaca durumu şöyle anlatayım.

Dış internetten evimdeki modeme bağlı olan tp-link TL-wr850n ap ye bağlanmak istiyorum.

Modemin markası airties 5760, modeme bağlı olan 2 adet access pointim var. Birisi Tp-Link TLwr850N diğeri Ubiquiti Bullet M2HP.

Airties modemin port yönlendirmeden her iki ap yede gerekli port yönlendirmelerini yaptım. Bullet M2HP ninki 443 nolu port, tp-link inki 80 veya 8080 nolu port.

Bullete 443 nolu porttan ulaşabiliyorum ama tp-linke 80 veya 8080 nolu porttan ulaşım hala sağlayamadm.

Tp-link ap den firewall devre dışı felan bıraktım ama bir çözüm bulamadım.

Bu arada modem ip:192.168.1.1, Tp-link ap ip:192.168.1.2, bullet ip:192.168.1.20

Tp-link ap ye dış ağdan nasıl bağlantı kuracağımla ilgili tarafınızdan dönüş yapmanızı rica ederim.
    https://forum.donanimhaber.com/evdeki-modemime-bagli-access-point-arayuzune-isyerindeki-bilgisayardan-baglanmak--145673683

• İnternet sitenizde vr300 modeliniz için 2 farklı model bulunuyor.Bunlardan hangisi türkiye pazarında satışta?https://www.tp-link.com/en/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr300/v1.20/
  • BenFero kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Ana modem tarafında 80 portunu herhangi bir cihazın kullanmadığından emin olunuz. Cihazınızı Access Point modunda kurunuz ve aldığı WAN IP'sine ana modem tarafında port yönlendirme sağlayınız. Remote Management ayarlarını da görseldeki gibi yapınız.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN
  • Merhabalar,

Donanım sürümü v1.20 satışta bulunmaktadır. En güncel donanım sürümü budur.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
    İnternetten aldığım ürünün orijinalliğini test edebileceğim bi sisteminiz var mı ?
    Merhabalar,

Archer VR600v3 satışları distribütörlerimiz aracılığı ile(ayrı olarak) başlanmıştır. Servislerimizde değişim için v2 bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 30 Eylül 2020; 15:1:9 >
    Henüz VR600 v3 sanırım satıcıların internet sitelerine düşmemiş.
  • Merhabalar

Wifi 6 AX10 Router kullanan arkadaşlarım var mı wifi hız ve kapsama konusunda tatmin edici mi?

selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

Merhabalar,

Konuyla ilgili support.tr@tp-link.com mail adresimiz ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
    Archer VR600 modem aldım, hızlı kurulumunu felan yaptım. kablolu ve kablosuz bağlanıyor bunda sıkıntı yok, ancak mutfakta wifi çekmiyor. 10 yıllık eski airties modemimde böyle bir sıkıntı yoktu.

Sonrasında internette video ve film neredeyse izleyemiyorum,ip TV izleyemiyorum. aşırı yavaş bir internet var. ya ben ayarları yapamadım, ya da modemin ince ayarlara ihtiyacı var. o kadar para verdik ancak 10 yıllık eski airties modem kadar verim alamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackmannnnn kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Konuyla ilgili destek almak için 0850 724 44 88 numaralı çağrı merkezimiz ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • Vr300 modeliniz biraz fazla ısınıyor gibi geldi.Bir öneriniz var mı bunun için? @TP-Link Türkiye

• Üstat merhaba nasılsınız,

Geçen hafta bu ürünü aldım,

https://www.tp-link.com/tr/home-networking/range-extender/re200//

Salona koydum ama çalışma odam da tam verimi alamadım 2 sinyal çekiyor bazen bir oluyor,

Bunun yerine bunu alsam çekim gücü fark eder mi,

https://www.tp-link.com/tr/home-networking/range-extender/re205//

Veyahut siz ne önerirsiniz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 4 Ekim 2020; 11:1:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

Merhabalar,

Ana modem tarafında 80 portunu herhangi bir cihazın kullanmadığından emin olunuz. Cihazınızı Access Point modunda kurunuz ve aldığı WAN IP'sine ana modem tarafında port yönlendirme sağlayınız. Remote Management ayarlarını da görseldeki gibi yapınız.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye

Merhaba öncelikle ana modemden 80 nolu porta ve tplink ap ye verdiğim 192.168.1.2 nolu statik ip ye port yönlendirmeyi kaydettim.

Siz attığınız görselde TL840N modelinin arayüz sayfasını göndermişsiniz ama benim ap nin modeli tl850n olan modeli arayüzüde türkçe. ekran görüntüsünü aşağı ekliyorum bana nu modele göre tarif ederseniz swvinirim.

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

• 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.