< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (328. sayfa)
-
-
Türknet kullanıcısıyım, kurulumu yapmaya Türk Telekom ekibi geldi ve Archer C5v model bir modem kurdu. 3-4 gün boyunca sıkıntısız kullandım fakat dün geceden beri modemin üstündeki 2.4 ve 5ghz ışıkları yanmıyor. Kalan ışıklar yanıyor. Bu sorun modemle mi alakaladır, Türknet ile mi? Modeme reset mi atsam? Kapatıp açmayı denedim, tüm kabloları söküp takmayı denedim. Şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyigünler elimde eskş model bir tp link modem ve versiyon 1 re450 repeater vardı ve sorunsuz baplanıyor ikisi arasında uyum sorunu yoktu yeni bir modem aldım aldığım modem keenetic re450 den çok memnundum resetleyip kurmak istedim modemin wifisine sorunsuz bağladım ancak hiç bir şekilde internet gelmiyor modemde internet yok görüyor hem 2,4 ve 5 beraber hem 2,4 hz tek hem 5ghz tek hem web arayüzünden hem wps ile defalarca resetleyip denememe rağmen wifiye bağlanmasına rağmen internet alamadım oysa modemin wifisinden tüm cihazlarda sorun olmadan internet alıyorum sorun ne olabilir tplink ten mi modemden mi bilemiyorum ama bir uyumsuzluk var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Powerline ürünlerimiz tak kullan ürünler olduğu için herhangi bir konfigürasyon işlemi gerektirmemektedir. Sadece kablosuz olan kit adaptöre yazılım güncelleme işlemi sağlayabilirsiniz. Powerline adaptör kullanımlarında yaşanılan hız kayıpları aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir.
1-Powerline adaptörleri kullanırken duvar prizinden duvar prizine bağlantısını gerçekleştirilmelidir. uzatma prizlerinde (3’lü 4’lü uzatma prizleri) kullanılıyorsa veri kayıpları yaşanmaktadır.
2- Kullanılan elektrik hattı üzerinde güç ünitesinin fazla olması (çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, vb. ev elektroniği) cihazlar aynı anda aktif çalıştığında güç tüketiminin fazla olmasından dolayı kayıplar ve parazitlenmeler yaşanabilir. Online internet kullanımlarda bu gibi elektronik aletlerin anlık olarak çalıştırılamamasına öneririz.
3- Kullanılan ana modemin bant genişliği ile ilgili sorun yaşanabilir. İnternet bağlantısı yapan aygıtların sayısı ve kullanılan internet trafiği anlık olarak yüksek ise ana modemin bant genişliği yetersiz kalması durumunda bağlantı kesilmesi yaşanabilir. Bant genişliği yüksek modem Router ürünleri kullanılmasını tavsiye ediyoruz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye
-
Merhabalar,
RE450 cihazınızın yazılım ve donanım sürümünü tarafımıza paylaşmanızı rica ederiz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Merhaba,
Evimde fiber internet kullaniyorum. Saglayicinin verdigi TP Link Archer C5V modem kullanmaktayiz. Modeme 4 veya 5 metre mesafede akilli tvnin interneti cok iyi cekmiyor. Bunun icin mesh kullanmak istiyorum. Iki sorum var.
1-) M4 2 limi alsam yoksa tekli yeterlimi?
2-) Modeme 5 metre uzaktaki tv ile mesh arasindaki baglantiyi ethernet kablosuyla yapsam olurmu? Yanlis anlamadiysam bir tanesi devamli modeme ethernetle bagli kalmasi gerekiyormus. Bilginizi rica edecegim.
-
elimdeki cihaz RE450 v1.0 yazılımı 2015 li yazan bir yazılımdı güncellemesi olup olmadığını kontrol ettim ve 1.0.0 Build 20171215 Rel. 55534 olan bir yazılım gördüm bunu yükledim ve sorun düzeldi teşekkür ederim dönüş yaptığınız için yinede eğer 1.0.0 Build 20171215 Rel. 55534 olan firmwareden daha güncel bir yazılımı mevcutsa her ne kadar sorun düzelmiş olsada belirtirseniz sevinirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TP-LİNK TD-W9970V3(Türk Telekom) kullanıyordum fakat modem adsl bağlantımı algılamıyor reset atmak istiyorum atamıyorum sonra arayüzüne girmek istedim ve bununla karşılaştım sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor.
-
Merhabalar,
4-5 metre mesafe için 2'li paket yeterli olacaktır. İlk Deco cihazınız her zaman kablolu olarak bağlı kalmak zorundadır. İkinci cihaz üzerinden kablosuz ve kablolu olarak internet kullanımı sağlayabilirsiniz. Ayrıca altyapı hızının farklı ortamlarda aynı değerlerde alınması için sizlere powerline ürünleri önerebiliriz. Powerline ürünleri elektrik hattı üzerinden internet bağlantısı taşıyan ürünlerdir. Ana modem bağlantınızda örnek 50mbps bağlantı varsa uzak mesafeye göre yakın değerler sizlere sunmaktadır.https://www.tp-link.com/tr/home-networking/powerline/tl-wpa4220kit/ Linkteki ürünümüz inceleyebilirsiniz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye
-
Merhabalar,
TD-W9970v3 Model ürün Kuralkan-Sentim Bilişim aracılığı ile Türk Telekoma üretilen kampanyalı model ürünüdür. Kuralkan-Sentim Bilişim bu modemleri özel olarak TP-Link'e yaptırmaktadır. Satış öncesi, satış sonrası hizmetler, Modemin kullanım hakkı ve servis işlemleri SENTİM BİLİŞİM firmasına aittir. 0850 209 40 40 numarasından veya modemdestek@sitetelekom.com.tr mail adresi üzerinden yazılı olarak irtibata geçebilirsiniz. Bu cihazlar ile ilgili garanti süreci içerisindeki; tüm çağrı merkezi ve diğer destek kanalları ile teknik servis hizmetleri, Kuralkan firması sorumluluğundadır.
Cihaz markası TP-LINK olmasına rağmen, Türk Telekom ve Kuralkan arasında yapılan sözleşme gereği; genel merkez fabrikalarımızda üretimi dışında hiç bir noktada, Genel merkezimiz veya TP-LINK Türkiye ofisi sürece dahil değildir.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye
-
Türk Telekom Evde fiber, Archer C5V kullanıcısıyım. Hem IPTV hem de VOIP kullanıyorum. C5V alternatifi bir router arıyorum. Baktığım çoğu router hem Voip hem iptv aynı anda desteklemiyor. Mesh teknolojisine sahip alternatif var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar turk telekom adsl den vdsl ye geçiş yaptım modemim vr900 v3 versiyon sıkıntım wifiye bağlıyken telefonuma bildirim gelmemeye başladı adsl de iken böyle sorun yoktu yardımcı olabilir olabilirmisiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhabalar.
geçen günlerde archer ax50 aldım. superonline kullanıcısıyım. eski routerım hg253s'di. bu eski routerın eski mac adresini klonlamadan kullanmaya başladım. fakat mac adresi klonlamak gerekiyormuş. bunu yaptım fakat modemin arkasında bir sürü mac adresi vardı. wan mac olanı kullanmıştım sanırım. klonladıktan sonra wan'dan bağlantım kesildi. superonline'ı çağırdım hem eski modemimi değiştirdiler hem de binadaki kutu üzerinden işlem yaparak bağlantımı tekrar gerçekleştirdiler.
sanırım yanlış mac adresi kullanmaktan ya da kullanmamaktan internet bağlantım kesildi.
şimdi modeminizi kurarken superonline'nın verdiği router üzerindeki hangi mac adresini klonlayacağız? LAN MAC, WAN MAC, WLAN MAC?
bir sorunum daha var. ethernet kartım 10/100/1000 mbit olduğu halde routerı 1. porttan bağlarken router görmüyor. Ethernet kartının ayarlarını yapılandır seçeneğinde hız ve ikili kısmını 10 mbps yarım ikili yapınca görüyor ama otomatik yapınca görmüyor ya da arada görüyor arada görünmüyor. stabil çalışmıyor. diğer portlara takınca ayar yapmadan görüyor. neden bu oluyor?
-
Merhaba
W9970 şu donanımdaki modeme sahibim.
Yazılım Sürümü:0.9.1 0.1 v0077.0 Build 160928 Rel.60688n
Donanım Sürümü:TD-W9970(TR) v2 00000000
modemimde
IGMPUyarıV2 igmp router occured! Not matching ours V3.
diye durmadan hata mesajı veriyor. modem üzerindeki bu hatadan dolayı işlemci döngüsel olarak durmadan çalişiyor ve cihaz aşırı ısınmaktadır.lütfen yeni sürümünü güncelleyin ya da modemin root erişim şifresini paylaşın ki parasını vererek aldıgımız cihazımız üzerinde ayarlama yapma hakkımızı geri verin lütfen.aksi halde Tplink hatalı ve ayıplı cihazınızı geri alın. Bu hatayla ilgili binlerce kişi Tp li,nk sayfasına yazmiş ama tplink cevap bile vermemiş.
parasını verek aldıgımız malın ayarını ve ne şekilde kullanacağımızı engellemeniz ve engel koymanız hatta cihaz üzerinde benden izinsiz girip hertürlü değişiklik yapabilme hakkına sahip olmanız netimi vpn vb kötü amaçla kullanabilme durumunuz oldugundan derhal cihazı root şifresini vermeniz gerekmektedir aksi halde kanuni yollara başvurmak zorundayım.
Seğerli Tp Link kullanıcıları u yazdıklarımı düşününce mülkiyeti size ait olan cihaz ve internetiniz ile cihaz üzerinde ki yetkiye sahip tplink sizin internetiniz ve ıpnumaranız üzerinden köt amaçlı bir şey yapsa T.C kanunları önünde siz kullanıcılar suçludur.
Sizlerde lütfen benim bu itirazıma yardımcı olun ve beğenip paylaşım yapın ki Tp link gereğini yapsın ve ayıplı olan malının gereğini yerine getirsin.
NOT:Root şifresini değiştirmediğiniz hiç bir modem güvende değildir..Nokta
-
Tp-link marka pa551kıt model bir powerline var elimde bayağı bir eski model neyse
bunu bir tanesini modem yanındaki pirize eternet kablosuyla modeme diğerini aynı odadaki yani salondaki başka pirize takıyorum ve eternet kablosuyla laptop bağlıyorum 3 ışıkta yeşil yanıyor ve internet hızı 50 mgb gayet normal ama....
powerlıne lardan birini yine salonda modeme eternet kablosuyla diğerini diğer odadaki çocuk odasınına pc nin olduğu yerdeki pirize takıp eternet kablosuyla pc ye bağlıyorum ama busefer ışıklardan sağdaki yeşil soldaki yeşil ortadaki kırmızı internet hızı 25 lerde...
acaba bunun nedeni nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacre26 -- 23 Ekim 2021; 23:18:58 > -
Merhaba, yaklaşık 5 yıldır sorunsuz olarak kullanmakta olduğum Tp-Link Tl-Wpa4226 Kit 300Mbps Av500 Kablosuz Powerline kiti kullanmaktayım. Ek olarak TP-Link TL-WPA4220, AV600 300 Mbps Kablosuz Tak Kullan 2 LAN Portlu 300 Metre Mesafeli Menzil Genişletici EK Powerline Adaptör almak istiyorum acaba uyumlu mudur? Çünkü kitimdeki wifi adaptör AV-500, teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanir70 -- 27 Ekim 2021; 13:2:46 > -
Archer c5v modeme güncelleme gelecek mi ipv6 için yakın zamanda ?
-
Archer VR2100 kullanıyorum.
BitSwap
SRA ve
Dt-line optimizasyon değerleri ne olmalı
-
Merhaba,
PA4020P KIT kullanıyorum, memnunum. Merak ettiğim bu kite uyumlu powerline adaptör şeklinde wifi dağıtacak bir cihazınız var mı? (Powerline'ın elektrik hattına verdiği interneti alıp wifi'ye çevirecek, modeme oldukça uzakta olacağı için menzil arttırıcıları eledim)
-
Merhaba,
3 Şubat 2021 tarihinde Amazon.com.tr üzerinden aldığım CPE 210 acces point cihazım aniden hiç bir sorun yokken çalışmamaya başladı. Cihaza elektrik gidiyor, power düğmesi yeşil yanıyor ama internet ışıkları yanmıyor. Cihaza gelen diğer access pointte internet var. O cihazdan internete sorunsuz bağlanıyorum ama CPE 210 da hiç internet yok. Nasıl ilerlemem gerekiyor ? Garantisi bitmediği için ürün değişimi mümkün değil mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X