Şimdi Ara

sizce arabaya bakım yaptırmalı mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar 1 sene önce arabama 10.000 km bakımı yaptırdım.fakat şehir dışına hiç çıkmadığım için sadece 3000 km yapmışım.uzun yola çıkacam.acaba arabama bakım yaptırmalı mıyım.bakım yaptıracaksam nelere baktırayım tavsiyeleriniz...........

• araç kaç model ve markası vs vs
  • 1 yıl yağ için uzun bir süre.Ben olsam yağı ve filtreyi yenilerdim en azından.
  • besmele çekin çıkın hocam daha 3bin olmuş
  • Hiç bir şey olmaz yağ viskozite özelliğini koruyordur gereksiz yere masraf etmeyin motor yağınız sıfır gibi.
  • Japon otomobiliyse hiç sıkıntı olmaz.
  • Yağı ve yağ filtresini değiştirin en azından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tuğberk01 T kullanıcısına yanıt
    opel astra 2006 model 1.4 twinport
  • 2,5 yıldır akü değişmedim akünün durumunu nasıl öğrenebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbloodelf

slm arkadaşlar 1 sene önce arabama 10.000 km bakımı yaptırdım.fakat şehir dışına hiç çıkmadığım için sadece 3000 km yapmışım.uzun yola çıkacam.acaba arabama bakım yaptırmalı mıyım.bakım yaptıracaksam nelere baktırayım tavsiyeleriniz...........

Şu an herhangi bir değişim yaptırmanıza gerek yok. Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbloodelf

2,5 yıldır akü değişmedim akünün durumunu nasıl öğrenebilirim

Oto elektrikçilerde yük bindirmeli voltmetreler olur, onlarla sağlıklı bir ölçüm yaptırabilirsiniz. Şahsi kanaatim gerek olmadığı yönündedir, akü tamamen öldüğü zaman değiştirin. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerosen -- 1 Temmuz 2013; 18:21:20 >
  • eyvallah sağolasın
  • hocam 2006 model astra jilet gibi akar gidersin yağınızda kutusundan yeni çıkmış gibidir daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.