Şimdi Ara

Sizce bu adam tanıdık birimi. Yoksa rastgele birisi mi. Sizce daha önceden aldatılmış olabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenlerde eşimin Instagram’ında bir takip isteği gördüm. Normalde elime hergün hergün bir sürü istek gelmez hatta hiç gelmez neredeyse. Ortak arkadaş falan yok, tamamen alakasız, yabancı biri bu adam Eşim fark etmemiş herhalde isteği , ya da bilerek kabul etmemiş. Ben akşam gördüm ve meraktan kabul ettim. Bekledim, ne yapacak diye. Adam ses çıkarmadı, ben de bekledim.

Ertesi sabah "Merhaba" yazmış, eşim de anında engellemiş. Akşam fark ettim durumu. Merak ettim, engeli kaldırıp "Tanışıyor muyuz? Instagramı mı nerden buldun?" diye yazdım. Adamın cevabı garipti: "Sabah takipten çıkarmadan önce neden sormadın?" dedi ve BAM! Anında beni engelledi.

Şimdi buraya kadar her şey tamam ama takıldığım şey şu: Normalde böyle tipler birine istek atınca, kabul edilince hemen muhabbete girmez mi? Ben mesaj atınca konuşmaya devam etmesi gerekirken neden kaçtı? Sabah engellenince sessizce gitmiş ama ben ona yazınca ters tepmiş gibi. Sanki "Sen sabah engelledin, al şimdi de ben seni engelliyorum" der gibi saçma bir hareket yaptı.

Eşim bu olayı hiç açmadı bana. "bu adam kim, isteği senmi kabul ettin" diye sormadı. Ben mesajlaşmayı komple sildim, senmi sildin diye sormadı. Adam. hala da engelli duruyor. Ama benim içimden bir ses "Engeli kaldırıp bekle, bakalım adam ne yapacak?" diyor. Sizce bu doğru olur mu? Bu arada Instagram şifresini buldum her an girebiliyorum

• İnstagram profilde eşinin evli olduğuna dair bir ibare var mı? Profil foto veya ikinci bir soy isim gibi.

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

Eşimin hesap gizli. Zaten 200 takipçi yok toplasan. Hergün hergün istek gelmez. Hatta hiç gelmez neredeyse. Gelirse de akraba komşu falan. Ben bu isteği gördüm. Ben kabul ettim. Profil foto ailecek. Yani bu rastgele ona buna istek atan biri olsa. Etkileşimi görünce hemen yürümesi lazımdı. Bende engelleyip konuyu kapatacaktım. Ama adam sanki eşimin engel yapmasının jedabınımsordu sanki. Rast gele biri olsa hemen yürümesi lazımdı. Hani rastgele istek atan adam engellenmeyi pek umursamaz diye düşünüyorum.

İkinci. Soy isim yok. Ama profil ailecek foto. Bende varım. Zaten toplam 20m30 foto var. Çoğunda beraberiz.

• Yuvar80 Y kullanıcısına yanıt

Bu kişi herhangi biri değildir. Eşinizi tanıyan biridir. Herhangi biri olsaydı sizi engellemezdi. Bir çekince ve korkusu olmalı ki sizi engellemiş.

Beni engellemedi. Benim insta yok zaten. Ben yazdım eşimin telefonundan.

Tamam işte, ben de onu kastettim. Siz yazdığınızda, engellemezdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Peki engellemeden önce sorduğu soru yorum lar mısın. Ben tanışıyor muyuz yazdım Buda bana soru sordu, bunu sabah beni engellemeden önce sormadın dedi. Ve hemen engelledi. Ne demek bu sence

Engeli kaldırıp tekrar yazdığın için durumu çaktığınızı anlayıp korkudan boş yapıp kaçmış. Eşinin muhtemelen hiçbir şeyden haberi yok.

• Evet buda ihtimal tabi.

• Güzel kardeşim, eşini tanımıyor musun? Neden onu takip etme gereği duyuyorsun? Daha önce güvenini sarsacak bir durum mu yaşadın?

Burada bir şeyler sormuşsun ama unutma ki bazı insanlar işleri daha da karmaşık hale getirmek için ellerinden geleni yapacaktır.

Kısa bir süre önce buna benzer bir olaya şahit oldum. Bir çift birbirine hiç güvenmiyordu ve ikisi de sürekli birbirini takip ediyordu. Erkek, o kadar baskı uyguladı ki sevgisini unuttu ve kadının hayatını zindana çevirdi. Kadın ise, biraz ilgi gösteren birine ister istemez gönlünü kaptırdı. Sonunda erkek, kadını yakaladığında bunu bir galibiyet sandı ve “Ben zaten biliyordum!” diyerek haklı çıkmaya çalıştı. Ama aslında yılların güvensizliği bu sonu hazırlamıştı.

Güzel kardeşim, eğer eşinle ve ailenle gerçekten ilgileniyorsan, sevginin ve güvenin eksik değilse, kimse seni aldatmaz. Aldatan kişi ise en büyük kaybı kendisi yaşar.

Buraya yazarak adeta kendine destek arıyorsun gibi görünüyor. Ama unutma, en büyük destek senin sağduyun ve sevgin olacaktır.

• Zbli34 Z kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Güzel cevabın için. Ben bu işi henüz karıma söylemedim bile. Zaten kırmamak için burdan ihtimalleri Bi duyayım dedim. Aklıma gelmeyen şeyleri duyayım dedim. Eşim uzun zamandır instagramı ma girme diyor. Sebep olarak diyor çevrem beni sürekli çevrim içi görmesin hep instada takılıyor demesin. Ayrıca makyaj videoları kadınla açık vs. Bakmanı istemiyorum diyor. Ben de uzun zamandır olumlu karşı alıyordum hak veriyordum. Telefonu elime Bi aldım bu mevzu çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuvar80

Teşekkür ederim. Güzel cevabın için. Ben bu işi henüz karıma söylemedim bile. Zaten kırmamak için burdan ihtimalleri Bi duyayım dedim. Aklıma gelmeyen şeyleri duyayım dedim. Eşim uzun zamandır instagramı ma girme diyor. Sebep olarak diyor çevrem beni sürekli çevrim içi görmesin hep instada takılıyor demesin. Ayrıca makyaj videoları kadınla açık vs. Bakmanı istemiyorum diyor. Ben de uzun zamandır olumlu karşı alıyordum hak veriyordum. Telefonu elime Bi aldım bu mevzu çıktı.

Nezaman telefonu alsam elime instagram damısın? Çıkarmısın lütfen. Bende düşünmeye başladım. Ama yapsa instagram dan mı yapar oda ayrı konu.

• Ulan aldatsa telefonu niye versin, ne paranoyak insanlarsınız. Madem bu kadar şüphe ediyorsun, güvenmiyorsun git açıkca sor , zaten verdiği cevapdan hareketlerinden belli olur, insta şifresini almış da bilmemne gelmiş forum köşelerinde medet umuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt

Sorsam ne diyecek. İnkar edecek. Soracağım ama şu işi iyice bir çözeyim. İhtimalleri değerlendireyim. Buraya da yazdımki benim aklıma gelmeyen ihtimalleri görmek. Yada ben olayı yanlış anladıysam diye milletten fikir almak. Kızman gerek yok yani kardeşim. İstemiyorsan yazma.

• Karşı tarafın şak diye engellemesi bir tık garip açıkçası, normalde tanımadığı bayanları ekleyen birinden böyle "gurur" yapıp al ben de seni engelliyorum demesini beklemezsin sizin de dediğiniz gibi en azından sohbet vs etmeye çalışır benim de düşünceme göre, ama aynı zamanda internet aleminde manyak da çok bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

Lakin eşinizin size konuyu açmamasının altında çok bir şey aramamak lazım, tam tersi tedirgin olduğu bi durum olsa sorardı veya ağzınızı arardı endişelenirdi vs diye düşünüyorum ben. Muhtemelen unuttu gitti bile. Ayrıca öyle bir durum olsa o gün o hesap sizin elinize geçmezdi muhtemelen, şifresini değiştirir en kötü sıkıldım sildim falan der sosyal medyayı kaldırırdı.

Haliyle ben çok kafaya takılacak bir durum olmadığını düşünüyorum

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Yani. Adamın davranışı tuhaf. Ama haklısın sonuçta. Telefona bakıyorum sürekli yani. Aslında şuradan taktım biraz. Eşim uzun süredir instagram a girme diyor. Sebep olarak ta çevrem sürekli çevrim içi görmesin diyor hep instada takılıyor demesinler diyor. Bide makyaj videolar açık kadınlar vs var girme instaya diyor. Nezaman elime alsam iki dakka sonra instagramda mısın diye sorar. Eskiden hak veriyordum. Ama şimdi aklıma kurt düştü. Haaa telefonunda asla almıyor elimden. Girme instagrama, diyor.

Yani söylediği gerekçeler mantıklı hocam ayrıca girme diyor ama anladığım kadarıyla sadece sitemde kalıyor bu, şifresini değiştirme veya elinizde gördüğü an alma gibi bir durumu söz konusu değil gibi.

Tabi eşinizi en iyi siz tanırsınız bizim buradan yaptığımız her türlü yorum sığ kalır ama bana çok takılacak bir şey yok gibi geldi, dediğim gibi adam hakkında bir problemi olsaydı sanki sabah silerdi ederdi siz görmeden önce, veya size sorardı böyle bi mesaj vardı senin tanıdığın mıydı falan diye ağzını yoklardı endişelense benim gördüğüm kadarıyla kadın unutmuş gitmiş bile konuyu.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Aynen sadece sitem ediyor okadar. Elimden de almaz asla. Haklısın aslında. Eşimde sormadı ama bana, böyle bir adam istek atmış senmi kabul ettin ben nasıl bunu takip etmişim senmi yaptın. Sabah merhaba yazmış engellemiştim şimdi mesaj yok senmi sildin demedi. Bemde kurmaya başladım işte

Dediğiniz gibi bi durum olsa mutlaka sorardı diye düşünüyorum hocam endişelenirdi çünkü, benim gördüğüm sanki düz unutmuş geçmiş hayatının olağan akışına devam ediyor eşiniz siz takılmışsınız sadece  

Tabi dediğim gibi sizin hayatınızı en iyi siz bilirsiniz bizim yaptığımız yorumlar sadece dışardan anlattığınız kadarıyla, belki de kuşkulanmak için haklı sebepleriniz vardır ama anlattığınız kadarıyla çok bişey yok gibi geldi bana.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.