Şimdi Ara

Sizce Galaxy S3 Uygun Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Türkcell İletişim Merkezinde Çalışıyorum. İlk Çıktığı Günden Beri Galaxy S3ü Hayranlıkla İzliyorum.
    Bugün Mağaza Müdürü İle Temasa Geçip Kişisel Olarak Ne Kadara Alabileceğimi Sordum(İndirimli Hali yani).Kendisi Yukarı Çıkıp Geliş Fiyatına Baktı Geliş Fiyatı İse 1820 Falan, Banada 1850 Olur,dedi.
    Bende Hali Hazırda 450 TL var.Geriye Kalır 1400 Babamın C5-00ı 200e Vericem yine aynı yere, 1200 kalır axesse 12 ay taksitle (peşin fiyatına) aylık 100,100 sizce iyimidir? Almalımıyım

• indirim yapmasına rağmen ortalama bir fiyat vermiş bence fazla zorlama hocam ilk alışta heves oluyor sonra değmezmiş diyorsun elin bollaşınca yada fiyatının biraz daha düşmesini bekle
  • seninki dost işi olmuş :) git vatandan al teb bonus kartın varsa 1650 geliyor
  • teşekkürler ama pek bekleme fırsatım yok. ha ayrıca nasıl yani ortalama fiyat vermiş ? piyasada telpa genpa başarı garantili s3ler kapalı kutu 1999 :D

vatanda 1650 ha :D bi bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bascagri -- 24 Temmuz 2012; 22:44:04 >
  • normal bi fiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.