Bilgisayar mühendisliği için konuşuyorum gerek var mı sizce yoksa normal okurken ingilizce halledilebilir mi |
SİZCE HAZIRLIK OKUNMALI MI
-
-
Up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1-seviyenize göre degisir
2-üniye göre degisir
-
Hangi okul, şu anki dil seviyeniz ne, bunu nasıl ölçtünüz örneğin bilgisayar mühendisliği hakkında giriş seviye bir makaleyi anlama (birebir ne söylediğini çevirme değil) düzeyiniz nedir, akademik bir dil yetkinliğiniz var mı dil açısından yetkin essayler yazabiliyor musunuz? Bu soruların cevapları önemli başlıktaki soru anlamsız bunlar yoksa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atlayabiliyorsan atla atlayamiyorsan pasa pasa oku maceraya gerek yok. Atlayabiliyorsan sana uber kazanc saglamayacak cunku hazirlik okuman
Bu durumlara parali okuman veya ilk100/2205 bursiyeriysen daha cok para almak gibi durumlar istisna.
ingilizcem sadece dizi izlemeyle gelişti yani pek bi şey bildiğim söylenemez ama aşinayım dile yani. Seviyem vasat denilebilir.
-
zorunlu olmadığı durumu sordum
-
Okunmaz o zaman bence
ingilizce bilginin yanında, eğer kucuk bir şehirden İstanbul Ankara gibi yerlere geliyorsan şehre alışmak ve ortam edinmek anlamında da okumak çok iyi oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
up
-
Geçebilirsem hacettepeninkini geçerim ben ama seviyem yetmez. Arkadaş ortamı vs için iyi olsada bir sene daha kayıp etmek istemem
-
insanina bagli ama bence okumalisin, sudan cikmis balik gibi olabilirsin yani direk bolum baslarsan. Ama hazirligi bos gecirmekten korkuyorsan ona nazaran bolumde veya daha sonrasinda ne yapacaklarina dair yol haritani ust donemlerle vs. danisip da cizebilirsin.
-
4 yıllık bölümde bence okunur ama tıp 6 yıl, üstüne hazırlık desen 7 yıl ...
-
up
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Killing Road
Atlayabiliyorsan atla atlayamiyorsan pasa pasa oku maceraya gerek yok. Atlayabiliyorsan sana uber kazanc saglamayacak cunku hazirlik okuman
Bu durumlara parali okuman veya ilk100/2205 bursiyeriysen daha cok para almak gibi durumlar istisna.Benim aldığım burs hazırlıkta da veriliyormuş ben hazırlığı atladıktan sonra farkettim
-
İyi bir üniversitedeysen hazırlık hem hayatının en güzel yıllarından biri olur, hem de İngilizce öğrenirsin. Değilsen zaman kaybı olur, o durumda atla.
selçuk üni iyi kategorisine giriyo mu
-
1 yıl kayıp denenebilir ama her bölümden arkadaşların olur sosyal biriysen okunabilir hem de ingilizceye halletmiş olursun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanmıyorum. :(
up
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu durumlara parali okuman veya ilk100/2205 bursiyeriysen daha cok para almak gibi durumlar istisna. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X