Şimdi Ara

sizce kıskanmanın oranı nasıl olmalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sevgilimi çok kıskanıyorum hani bunu engellemek elde değil nasıl engelleyeceğim bilmiyorum dostuyla bile konuşurken kıskanıyorum konuşmasın diye bugün bana şunu dedi "Bir sevgili istiyor diye arkadaşımdan vazgeçecek değilim" ama beni hiç bir kızla konuşturmuyor sen niye konuşuyorsun dediğimde "arkadaşım" diyor o an ağzına tokatı çekesim geliyor ne yapayım ne edeyim bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Egemenliği kayıtsız şartsız vermişssin sen karşı tarafa dostum. bırak arkadaşlarıyla konussun, sevgili senin dert etme kimse almaz ama sıkarsan alma ihtimali artar. sevgililikte böyle saçma bişi oluyo ip bi tarafın elinde olunca ben yaparım ama sen benim kölemsin otur ve dediğimi yapa dönüyo, zorlama rahat ol
  • aga biraz sal bişeyleri kasma kıskanıp üzerine düştükçe o daha çok kaçacak senden kıskansan bile belli etme rahat davran bi süre sonra düzelir.
  • rahat ol dostum konuşurken önem verme ilgi gösterme ama kendi arkadaşlarınlada konuş
  • Kıskanıyorsan da artık bunu ona söyleme çok fazla, o kıskandıgında ise arkadaşım de senin arkadaşın neyse gözünde benimde o de.
  • Bizde de durum tam tersi :)

Başka kızlarla da konuş hatta görüş .. Sevgilini aldat demiyorum ama görüş böylece fazla takmayacaksın yaptığı basit hareketleri

Kızı kaybedebilirsin bu noktada kız pek bağlı değil gibi ilişkiye
  • O konusuosa sende konus bi iliskide esitlik yoksa o iliskiden hayir gelmez ha oyle olmaz diosa da yol ver gitsin bro benim eski sevgilimde oyleydi kiz-erkek herkesi sildim hayatimdan ona yine bsey farketmedi 1 ay once ayrildim da kendime gelmeye calisiorm hala ,insana cevre gerekli ve bi genclik hevesi icin bunlari tehlikeye atmaya gerek yok ve asla cok kaptirma kendini kiza

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Tartışma nasıl olmalı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayarlayamazsın sadece kendini bastırman gerekir ki bence bastırma seviyorsan kıskanırsın, kız rahatsız olur belki ama diger türlü de ne bileyim insan rahatsız hissediyor bazı seylere göz yumunca sonradan kötü olursun bence oldugun gibi davran kabul ederse eder, bi insanı cok seviyosun dıye suclu değilsin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

O konusuosa sende konus bi iliskide esitlik yoksa o iliskiden hayir gelmez ha oyle olmaz diosa da yol ver gitsin bro benim eski sevgilimde oyleydi kiz-erkek herkesi sildim hayatimdan ona yine bsey farketmedi 1 ay once ayrildim da kendime gelmeye calisiorm hala ,insana cevre gerekli ve bi genclik hevesi icin bunlari tehlikeye atmaya gerek yok ve asla cok kaptirma kendini kiza

Ayrıldım kızdan zaten dün birincisi arkadaşlarıyla beni eşit tutuyordu ikincisi erkeklerle konuşuyordu üçüncüsü ise onların fotoğraflarını beğeniyordu bende dedim ya yapmazsın yada her şey biter dedim bitti dedi ve "Bir sevgili için ben arkadaşlarımdan vazgeçemem" dedi çokta tın

• 1.25 banko

Gibi cevaplar alabilirsiniz çünkü konu başlığı saçma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıskançlık falan o işler hallolur da '' Sevgilim için arkadaşımı(karsı cins) bırakmam '' da ne demek oluyor bırak gitsin..
  • Facebook fotoğrafını beğendi diye mi ayrıldın?Ne içiyorsun söyleme sakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Opsss mademoiselle

Facebook fotoğrafını beğendi diye mi ayrıldın?Ne içiyorsun söyleme sakın

Sen o kadar yazdığım cümleden bunu anlıyorsan devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: Gözlüklü Kör

quote:

Orijinalden alıntı: Opsss mademoiselle

Facebook fotoğrafını beğendi diye mi ayrıldın?Ne içiyorsun söyleme sakın

Sen o kadar yazdığım cümleden bunu anlıyorsan devam et

Sorun edilecek bir kıskançlık yok, sende saplantı var.

• Hayatın boyunca mutlu bir ilişkin olmayacak farkında mısın ?

Psiopat derecesinde kıskançsın. Az özgüvenli ol, kendini bu kadar ezik görme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Hayatın boyunca mutlu bir ilişkin olmayacak farkında mısın ?

sizce ne yapmalıyım nasıl yani özgüvenimin yerine gelmesi lazım :( sadece kıskanç olmak istemiyorum kıskanç olduğumda kendimi tanıyamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gözlüklü Kör

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Hayatın boyunca mutlu bir ilişkin olmayacak farkında mısın ?

sizce ne yapmalıyım nasıl yani özgüvenimin yerine gelmesi lazım :( sadece kıskanç olmak istemiyorum kıskanç olduğumda kendimi tanıyamıyorum

Sevgilin, kendisine yazan o kadar erkek içinden seni seçtigine göre bir bildigi vardır.

Sadece sosyal medyadan kızlara günde 5-10 mesaj geliyor.

Dışarıda kesenler, teklif edenler, aşk mektubu yazanlar da cabası.

Kız bu kadar kişi içinde seni seçmiş, sen hala aldatacak diye korkuyorsun. Kıskanmanın altında o yatar aslında.

Başkasına gidecek, aldatacak duygusu.

Sen olumlu ve özgüvenli düşün. Giderse kendisi kaybeder de, ben aldatılmam de. Dünyadaki en eglenceli erkegim, beni neden bıraksın ki de.

Sen kendine deger vermezsen, kızlar da sana vermez.

Kız zaten, seninle sevgiliyse ne yapacagını bilir. Gidip de erkek arkaslarının evine gitmez, onlarla sinemaya gitmez. Gidiyorsa bırak kızı.

Ha okulda karsılastıgı erkek arkasına selam verdi diye, şort giydi diye, kızlı erkekli grubu var diye de kıskanılmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.