s.a arkadaşlar aynı şirkette çalıştığım hoşlandığım kız var faceden ekledim kabul etti. günaydın nasılısınız mesajı attım cevap vermedi şimdi benim niyetim ciddi kıza açık açık ondan hoşlandığımı yazsam sizce tepkisi ne olur yada nasıl yaklaşmak lazım ???? |
Sizce kıza nasıl teklif etmeliyim ?
-
-
''s.a arkadaşlar aynı şirkette çalıştığım hoşlandığım kız var faceden ekledim kabul etti. günaydın nasılısınız mesajı attım cevap vermedi'' bunu yazacağına kızla aranda olan samimiyeti yazsan insanlar daha doğru yorumlar yapar.
İlk olarak cevap vermediğine göre belli çok muhabbetin yok, ayrıca muhabbetin olsa da cevap vermeyebilir. Durup dururken ''hayırdır, ne alaka?'' moduna sokmuş olabilirsin kızı. Ayrıca Facebook'tan arkadaşlık talebini kabul etmesi hiçbir anlama gelmiyor.
İkinci olarak öyle bodos ''açık açık ondan hoşlandığımı yazsam'' demişsin, böyle yaparsan büyük ihtimalle ya hiç ilgilenmez, kafada direk seni engeller ya da insanlara iyi goy goy konusu vermiş olursun çalıştığın yerde. Çünkü bu yazdıklarına göre baya damdan düşermiş gibi teklif ediyorsun ve bu verimli bir yol değil. Böyle şeyler yazıyla olmaz. Senin kızla muhabbeti ilerletmen lazım, ilk başta yüz yüze sonra da mesaj olarak devam edersin.
Bir süre sonra da baktın sana ısınıyor vb. ufaktan bir yerlere davet edersin ve olacağı varsa işi bağlarsın.
-
Bir dakika şimdi hatırladım.
Birader sen geçen evlilik sitesi soruyordun, şimdi şirkette olan kız için fikir alıyorsun. Aslında ilerleme var sende ama biraz yavaş gitmende fayda var. Çünkü baya ''yaş geçiyor'' ayağına hızını aldın gidiyorsun. Hayır kötü sonuçlanacak bu hızla, sonra da başın ağrıyacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüheyir -- 20 Haziran 2022; 23:19:34 > -
kızla aynı yerde çalışmıyoruz şirketimiz aynı ama görev yerlerimiz farklı ...
2.si kız tam benim tpim çok tontiş minnoş ponçik birşeyy... ben o kızla evlensem var yaaaa var yaaa......
-
''2.si kız tam benim tpim çok tontiş minnoş ponçik birşeyy... ben o kızla evlensem var yaaaa var yaaa......'' ya birader işi goy goya getiriyorsun, ulen şaka maka koptum bu yoruma :D
Hayırlısın olsun ama şaka bir yana siz benim dediğim gibi ilerlerseniz daha iyi bir iletişim kurarsınız.
-
goy goy ney gardaş ????
benim niyetim son derece ciddi o bana bir evet desin ben onu evimin güneşi yapacam eli sıcak su dan soğuk suya değmeyecek hanım dedikleri ayakta konuşacak yürürse peşinden gelirler anca ahhh ahhhh çok dertliyim çokkkk
-
gunaydın nasılsın demıssin cevap vermemış, simdi hoslandıgını soylesen engel atar kızla sohbet muhabbetı ılerletmen lazım dıger turlu cogu en basta yok der.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eyvallah haklısın da işte kızla bir araya gelme imkanımız pek yoktur...
tamam ikimiz de aynı şirketin personeliyiz ama çalıştığımız yerler farklı neyse sağlık olsun ne yapalım işte olmayınca olmuyorr.... :( :( :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X