beyler ilk okulda sevdim bir kız vardı oda ayni şekılde beni liseye gecince hiç muhabbetim olmadı ve bende bıraz yabanılık oldu için o zmanlar işide geliştiremedık facebook sayesınde arada bı goruşuyoduk. bu sene ben faceden mesaj atmaya başladım genelde 1-2 gunde bir oda cvp verıodu sonra bir ara msj atmadım nie atmadım için bana msj attı yine aradan bir zman gectı ben msj atmadım bu sefer o mrb die msj attı beyler hiç tercubem yok ne etmelıyım yardım....
quote:
Orijinalden alıntı: harbilaz53
beyler ilk okulda sevdim bir kız vardı oda ayni şekılde beni liseye gecince hiç muhabbetim olmadı ve bende bıraz yabanılık oldu için o zmanlar işide geliştiremedık facebook sayesınde arada bı goruşuyoduk. bu sene ben faceden mesaj atmaya başladım genelde 1-2 gunde bir oda cvp verıodu sonra bir ara msj atmadım nie atmadım için bana msj attı yine aradan bir zman gectı ben msj atmadım bu sefer o mrb die msj attı beyler hiç tercubem yok ne etmelıyım yardım....
Ona patronun kim olduğunu göster
seviyorsan git konuş bence
merhaba diyebilirsin yardır olum nolcak ya kelime kelime ne yazcağını mı söyleyelim burdan?
nie atmadım için bana msj attı nie atmadım için bana msj attı nie atmadım için bana msj attı nie atmadım için bana msj attı nie atmadım için bana msj attı nie atmadım için bana msj attı nie atmadım için bana msj attı
Umarım kızlada bu dilden konuşmuyorsundur.
yardım edın beyler. bu ne yazı hacı motr vb ? adam gibi cvp?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme