Konumuz sedan/hatchback araçlar. Kullanımı kolay derken şöyle: seyir halindeyken anlık yakıt tüketimine bakmak istiyorsunuz veya camı açmak istiyorsunuz veya müziği kısmak istiyorsunuz vs gibi. Mesela Peugeot 301'in cam tuşları zor erişilebilen bir yerde. Mutlaka gözle bakıp eğilmek gerekiyor. Bu açıdan tuşları kolay erişilebilen, menüsü kolay anlaşılabilen araç modelleri sizce hangileri? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizce Kullanımı Kolay Araba Modelleri Hangileri?
-
-
2015 İbiza cupra vardı 1.4 TSİ 180 beygirdi. Araç Boyutu ufaktı içi ferah ve genişti sınıfına göre. Şehiriçi müthiş kullanım rahatlığı vardı. Klimayı aç şehiriçi eline kahvesi al saatlerce trafikte vakit geçir gene yormazdı. Misal abimin f10 5 SERİSİ BMW var onda ben şehiriçi yoruluyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de Ibiza Cupra var. Aracta ic donanim olmadigi icin araci surerken dokunacak tus yok cok rahat :)
Ancak jantlar ve yay ile sehir ici cukurlar fena gerci genc adamiz rahatsiz etmiyor simdilik
1.6 D Mazda 3 kullanmıştım. Şimdiye kadar kullandığım araçlar arasında kullanımı en kolay araçtı. Debriyaj pamuk gibiydi resmen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullanımı en güzel ve koca koca camlarıyla, görüş açısı rahatlığı olan Murat 124 ve Murat 131 di.
Koltuk olarak ta Doğan çok iyiydi, uzun bir otobüs yolculuğunda Mercedes koltukları resmen batmıştı, oradan Doğan taksiye geçince ulan dedim dünya varmış, anında yorgunluğum geçmişti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahsettiğiniz kriterlere göre 2 gün kullandıktan sonra hepsi kolay.
-
Dijital ekrandan yonetilenler hariç hepsi kolay.
Bir de donanimsiz araba kullanımı daha kolay oluyor. Donanım girdikçe yönetilecek şeyler artıyor. Güvenlik donanımları, sunroof, koltuk ısıtma, çok yönlü klima, koltuk ısıtma soğutma, direksiyon ısıtma.
Dokunmatik olanlar hep zor. Bazıları klimayı da dokunmatik yapıyor, hiç istemem.
Bendeki araçta cam düğmeleri aydınlatmasız, gece sinir ediyor. Ayrıca arka camları açmak için bileğimi bükmem gerekiyor, bundan da hiç hoşlanmıyorum.
-
Arkadaşımın tam otomatik Hyundai Getz'ini kullanırken sanki yıllardır kullanıyormuş alışkanlığı ve muhteşem görüş alanı ile yola ve her yere hakim olma hissi yaşamıştım.
2018 PUG 208 ile de tam tersi. Dokunmatik ayarlar ve gösterge panelinin görülmesine engel olan direksiyon nedeniyle tam bir rezaletti. Madem gösterge panelinin görülmesini istemiyorsun, neden böyle bir donanıma para harcadın ki diye sormak istemiştim o aptal Fransız mühendislerine.
-
Honda jazz baya rahat geldi bana. Görüş açısı güzel ve burnu da çok küçük.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X