Şimdi Ara

sizce! p5ld2-vm kartı mı, p5ld olarak kullanabilirmiyim ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    başlıktanda anlaşıldığı gibi sisteme p5ld bios'u yüklesem benim kartımda olmayan "AI NOS" özelliğini kullanma şansım olur mu ?

(AI NOS: 3D oyunlar ve video editing gibi yazılımlar sisteminizin kaynaklarını maksimum oranda kullanırlar. Artık istediğiniz anda işlemcinize "nitrous oxide" verebilirsiniz. ASUS'un yeni geliştirdiği AI NOS (Non-delay Overclocking System) teknolojisi sisteminizdeki yükü otomatik olarak algılar ve gerektiği zaman sisteminizi overclock eder.)

• (p5ld2-vm)-(-vm)=P5ld2 bak işte senin için nurtopu gibi oldu

asus Non-delay Overclocking System üst düzey anakartlar için koyduğu bir özellik senin anakartın ise ucuz alt seviye ve ofis için üretilmiş bir anakart o özelliği kullanamazSIN

ama elle oc yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: wandoga

(p5ld2-vm)-(-vm)=P5ld2 bak işte senin için nurtopu gibi oldu

asus Non-delay Overclocking System üst düzey anakartlar için koyduğu bir özellik senin anakartın ise ucuz alt seviye ve ofis için üretilmiş bir anakart o özelliği kullanamazSIN

ama elle oc yapabilirsin

kardeş senin kart fiyatlarıdan haberin yok galiba benim kullandığım kart ile arasında 20 dolar fark vardı. şuan için kaç lira onu bilemiycem..
    yardımın için saol

• quote:

ama elle oc yapabilirsin

senin saçma lafından sebep eksene baktımda aralarında 10 dolar fark var ve özelliklerinde en ufak bi fark yok oc farkı birinde windows ortamında kullanıyorsun diğerinde biosta tek fark bu oradan bi bok biliyomuş gibi konuşma konuştuğun lafı ölç tart sonra konuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _moonbeam_

quote:

ama elle oc yapabilirsin

senin saçma lafından sebep eksene baktımda aralarında 10 dolar fark var ve özelliklerinde en ufak bi fark yok oc farkı birinde windows ortamında kullanıyorsun diğerinde biosta tek fark bu oradan bi bok biliyomuş gibi konuşma konuştuğun lafı ölç tart sonra konuş...

keşke arkadaşa saldırmadan önce biraz araştırma yapsaydın.öncelikle şunu belirtmekde fayda var windows da o\c yapmakla biosda o\c yapmak senin yazında belirttiğin kadar küçük bir fark değil.stabiliteyi inanılmaz derecede etkileyen bir fark.wandoga arkadaş sizin anakartı kötülemek için o yazıyı yazmamış ama yanlış da söylememiş çünkü p5ld2-vm alt seviye ofis sistemleri için üretilmiş ucuz seviye bir kart.p5ld2 de bulunan NCQ desteği,ai life,ai quiet,PEG link,wi-fi tv desteği,Precision Tweaker,ASUS CPU Lock Free,hyperpath gibi hem performans hem sessizlik amaçlı bazı özellikler p5ld2-vm de yok.zaten genel özellikler olarak P5LD2 nin dengi P5LD2-V modelidir.
    isteyenler verdiğim özellikleri alttaki linklerden kontrol edebilirler.
    P5LD2 ; TIKLA
    P5LD2-VM ; tıkla
    P5LD2-V ;
    TIKLA
    bu arada bu özelliklerin bazıları hardware destekli olduğu için p5ld2 biosunu anakartına yüklersen anakartın açılmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

quote:

Orjinalden alıntı: _moonbeam_

quote:

ama elle oc yapabilirsin

keşke arkadaşa saldırmadan önce biraz araştırma yapsaydın.öncelikle şunu belirtmekde fayda var windows da o\c yapmakla biosda o\c yapmak senin yazında belirttiğin kadar küçük bir fark değil.stabiliteyi inanılmaz derecede etkileyen bir fark.wandoga arkadaş sizin anakartı kötülemek için o yazıyı yazmamış ama yanlış da söylememiş çünkü p5ld2-vm alt seviye ofis sistemleri için üretilmiş ucuz seviye bir kart.p5ld2 de bulunan NCQ desteği,ai life,ai quiet,PEG link,wi-fi tv desteği,Precision Tweaker,ASUS CPU Lock Free,hyperpath gibi hem performans hem sessizlik amaçlı bazı özellikler p5ld2-vm de yok.zaten genel özellikler olarak P5LD2 nin dengi P5LD2-V modelidir.
    isteyenler verdiğim özellikleri alttaki linklerden kontrol edebilirler.
    P5LD2 ; TIKLA
    P5LD2-VM ; tıkla
    P5LD2-V ;
    TIKLA
    bu arada bu özelliklerin bazıları hardware destekli olduğu için p5ld2 biosunu anakartına yüklersen anakartın açılmaz.

çok pis gaza geldim komutanım kartı istediğim fiyata satarsam ld2 alıcam şuan ilanı verdim hayırlısı olsun..

• ayrıca bu iki anakartın güney köprüleri de farklı. p5ld2'de ich7r yani raid varken. p5ld2-vm'de ich7 güney köprüsü var. yani raid yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati2222 -- 15 Nisan 2006; 23:36:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: faati2222

ayrıca bu iki anakartın kuzey köprüleri de farklı. p5ld2'de ich7r yani raid varken. p5ld2-vm'de ich7 kuzey köprüsü var. yani raid yok.

Raid yok değil, var ama direkt güney köprüsü aracılığı ile değil sata controller aracılığı ile yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 15 Nisan 2006; 23:25:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

Orjinalden alıntı: faati2222

ayrıca bu iki anakartın güney köprüleri de farklı. p5ld2'de ich7r yani raid varken. p5ld2-vm'de ich7 güney köprüsü var. yani raid yok.

Raid yok değil, var ama direkt güney köprüsü aracılığı ile değil sata controller aracılığı ile yapılıyor.
    evet ben de onu demeye çalıştım ama becerememişim. anlatmak istediğim donanımsal farklılıkların olduğuydu.

• @maymunkral benden önce davranıp benim yerime ayrıntılı cevap verdiğin için cok sağol...

ek olarak asus un gelmiş geçmiş tüm anakart isimlendirmelerine bakarsan VM eki ne anlama geldiği ap açık ortaya çıkar bir cok ek özellik bu kartlarda kısıtlanmıştır ... Benim demek istediğim de buydu !!!!!!!
    V= video chip
    M= micro atx

Yeni anakart alırken bilgisayarcıya gidip bana anakart lazım deme modeli sen belirle ki bu sefer first class olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.