< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 20 Temmuz 2023; 2:15:54 > |
Sizden 25 cm santim kısa kızlar
-
-
Turkiyede 18-24 yaş arası kadın boy ortalaması 163 yani çok tercih edilen bir erkek olmanız için 188 olmanız gerekiyor. Bruuutall. -
Dışarısı 1.65 - 1.70 erkek kaynıyor onlar napsın -
Ne yazık ki hayatta kapitalist düzene ve kadınlara köle olmak dışında hiçbir şansları yok hocam. -
Cıvıttın moruk sen bastım engeli. -
benim eşim 1.82 ... ben ise 180 de değilim. o zaman?
-
Yaş kaç hocam. Tipiniz yada paranız çok iyidir. -
Farklı fikirlere saygı duyun niye engelliyonuz
-
hayır. para derken 4 daire bir yazlık var. kardeşim de var. o kadar param yok. ailem zamanında yapıp biriktirmiş. babam ssk , annem bağkur emeklisidir.
eşim sarışın mavi gözlü. Almanya'da birşey soracak olan alman, ukraynalı, sırp vs hepsi eşime rus musun diye sorarlar. eşimin okulundan ukraynalı kız arkadaşı vardı mesela, ilk sorusu "rusça konuşuyor musun". hastaneye rus gelir, doktorlar eşime "rusça biliyor muydun" ...
zekayla kaparsın hacı zeka. tabi bu karşındakinin sende ne aradğına bağlı.
sadece eşim de değil, ben zamanında genç yıllarımda bularistan'da öğrenciydim. 177 boyum olmasına rağmen 175 üzeri takıldığım kızlar da oldu. bu tamamı ile kızı etkilemeye bağlı.
kadın dediğin saftır. kandırması kolaydır. sadece ne aradığını bileceksin.
para arayan kadına paran yoksa yapacağın pek birşey yok.
-
175 uzun 160-165 ideal -
Hakaret ediyordu hocam -
Tamam daha nolsun. Konumuna gore değişir ama iyi konumdaki yazlık en az 10 milyon.
Ayrıca tipiniz iyidir hocam tipi olmayan birisiyle kadınlar konuşmuyor bile.
Ne yaşadığımızı biz biliriz -
180 boyunla 160 kızla evlenirsen çocukların kısa doğarsa ne yapacaksın? Toplumun her yıl boy ortalaması uzuyor yani suan 170 erkek çok sıkıntıdayken, boy uzatma forumlarında geziniyorken, 20 yıl sonra 170 erkeğe cüce gözüyle bakılacak. -
ne aglak adamsin -
2 metreyim hocam -
ben kendimi yakışıklı bulmama ama örencilik döneminde bulgaistan ve ingiltere de geçirmeme rağmen kız konusunda sorun yaşamadım. slav bayanlarının ilgisini çekiyordum.
keşke ama ne 10 milyonu? şimdi aynı binada satılık orta katta yazlık daire 2.5 milyonmuş. fiyatlar da aşırı uçmuş.
-
Ağır takıntılısın hocam sen. -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X