Şimdi Ara

Sizin sıralama tahmininiz için üye oldum lütfen yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben ygsden beri forumu takip ediyorum bi türlü üye olmayı becerememiştim .Telefondan beceremedim :D
    Ama nerdeyse hergün buraya bakıyorum mart ayından beri.O yüzden sizin görüşleriniz benim için önemli.Düzgün yazmamış da olabilirim,ama troll değilim emin olun :)
    Sıralama tahmini yapmanızı istiyorum lütfen.sırtımı pohpohlamasanız da olur,içinizden ne yazmak geliyorsa yazın.
    ygs 2 sıralamam 8862
    lys1 istediğimden kötü geçti .son mat geo netlerim bunlardan daha iyiydi
    mat 41d 4y (ya da 42 d 3y)
    geo 27d 3y(28d 2y)
    malesef ikisinde de neyi işaretlediğimi hatırlayamadığım birer soru var
    fizik 25 5y
    kimya 28 2y
    biyo 23 6y (bu kötü bir ihtimal . Daha iyisi de gelebilir ama biyo batırdım )
    özellikle yazmasam olmaz henry moseley ile tony stark çok iyi insanlar bence inşallah onlar da görüp cevap yazar :)

• Arkadaşlar cevap verirsiniz diye yazdım lütfen böyle yapmayın :( diploma notumu yazmayı unutmuşum 51 puan geliyor
  • Düşmezsin bence. Aslında net yorum yapamıyoruz çünkü mat netleri geçen senekiyle paralel değil gibi. Öte yandan fen düştü, ygs de geçen seneye göre düşük. En iyisi puanzadan bak sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Düşmezsin bence. Aslında net yorum yapamıyoruz çünkü mat netleri geçen senekiyle paralel değil gibi. Öte yandan fen düştü, ygs de geçen seneye göre düşük. En iyisi puanzadan bak sen.
    gerçekten cevap yazdın ya o bile yeterliydi çok teşekkür ederim :) aslında tıp istiyorum ve hangi şehir olması bile önemli değildi ilk başta.Ygs sonucum beklediğimden iyi gelince ,lys de böyle kötü gelince bilemedim çok kararsız kaldım.Puanzadan bakıyorum zaten ama çok kafası karışık bence o sitenin :D
  • Diploma notun az daha yüksek olsa daha iyi olurdu. Bence 8-10 arası olursun
  • Ne demek, ilk 10k dan alan tıp fakülteleri vardı yanlış hatırlamıyorsam. Gerçi sen benden iyi biliyorsundur onları. Kazanırsın bence, oluru var.

Puanza ygs'yi düşük gosteriyor ama bi bakıma da iyi bir şey bu, beklentileri düşük tutuyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Ne demek, ilk 10k dan alan tıp fakülteleri vardı yanlış hatırlamıyorsam. Gerçi sen benden iyi biliyorsundur onları. Kazanırsın bence, oluru var.

Puanza ygs'yi düşük gosteriyor ama bi bakıma da iyi bir şey bu, beklentileri düşük tutuyor :D
    yani keşke 9da derslere önem verseydim ,tembeldim galiba o sıralar :D
    evet van tıp tutarsa bile giderim yani o derece.15kdan alıyor o da.doktorluğun kızlar için çok uygun olduğunu düşünüyorum.inşallah gelir.sizin için de hayırlısı :)
  • Dediğin gibi gelirse tıp banko

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pursuitt -- 23 Haziran 2014; 10:20:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

Dediğin gibi gelirse tıp banko

.
    burdaki yayınlanan sorulara göre öyle gözüküyor.yorum için teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: primadonnax

burdaki yayınlanan sorulara göre öyle gözüküyor.yorum için teşekkürler :)

Alıntıları Göster
    şunu bir uplayayım çok az kişi önemsedi
  • primadonnax kullanıcısına yanıt
    Olursun dostum olursun ya senin bunlar en iyi beklentin mi en kötü mu o önemli çoğu insan en iyisini yazar sonra ben niye düştüm yani senin bunun üstüne çok yanlışın çıkmazsa kesin dusmezsin ne kadar çıkarsın onu bilemem bence çıkarsın da yani en iyisi bekleyip görmek
  • Tıp garanti senin hiç dert etme gezip Eğlen. Istanbulda burslu vakıf ya da kocaeli fln olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: gabrina

Olursun dostum olursun ya senin bunlar en iyi beklentin mi en kötü mu o önemli çoğu insan en iyisini yazar sonra ben niye düştüm yani senin bunun üstüne çok yanlışın çıkmazsa kesin dusmezsin ne kadar çıkarsın onu bilemem bence çıkarsın da yani en iyisi bekleyip görmek
    yok hayır bu en kötü beklentime yakın netler.içimi rahatlattın kardeş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gabrina

Ben de senin gibiyim sıralama 8.5k ama netleri seninkinden biraz daha iyi bekliyorum (mat ve geo da)

benim düşüncem ilk 5000 dekilerin çoğu geriliyecektir (%35-40 arası)

VE bizim gibi arkadakilere de yol açılcaktır.Ben akışına bıraktım herhangi bir beklenti içerisine girmedim.Nolursa kabulümdür diyip bekliyorum artık:)

Umarım istediğin yer tutar .Netlerin de buna müsait duruyor.Tıp istiyosan gerilememek bile yeter sana.
  • kızlar gezelim diye çağırıyo ekiyorum valla hep.bilmiyorum kafamı toplayamadım henüz (yanlış anlaşılmasın ben de kızım)
  • Okul puanın kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: primadonnax

kızlar gezelim diye çağırıyo ekiyorum valla hep.bilmiyorum kafamı toplayamadım henüz (yanlış anlaşılmasın ben de kızım)
    evet ben de beklentimi azalttım.sınavdan bahsetmiyorum aileme,hayırlısı olsun diyorum ama kafamı karıştıran şey şu.60kdaki arkadaşım benden çok soru işaretlemiş mesela mattam.ve yanlışlarım da az diyor
  • okul puanım 85,23 işte 51 puan geliyor
  • 5k dasın bnce
  • quote:

Orijinalden alıntı: iroşimaaa

5k dasın bnce
    baya iyi söyledin valla.öyle gelirse ççok sevinirim ama beklenti az olsun yine de
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.