Şimdi Ara

SKODA AND OTOMOTIV MI RENAULT MAIS MI DOGRU SOYLUYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar moralim acayip bozuldu.bugun hafta sonunu firsat bilerek Ankara Renault Mais bayisine ugradim.eskisehir yolunda bu bayi.annemin araci octavia ile gittim.gezerken latitiude gordum inceledim.test surusune ciktim.arac 2.0 dizel otomatik vites aracti.masajli koltuktan parfume kadar vardi.

Gelelim esas bombaya!.testten geldik.octavia icin takas sorduk.fiyat vermek icin aracimi aldilar boya varmi yokmu diye baktilar makinaya baglayip.sonra dedilerki araciniz tavaninda iki kat boya var.diger her yer normal.oysa ben araci sifir almistim.renault tarafindan bana ekspertiz raporuda verildi.bugune kadar kazamda yok.arac tertemiz.yada ben sifir diye oyle saniyordum!!!.bundan 2 ay once aractan ses geliyor diye bayiye gittigimde konu acilmisti.bende boyle araclari sifir diye satan bayiler oldugundan bahsetmistim.bizde oyle sey olmaz demislerdi!!!.oysa oluyormus!!!.birde bu bayi surekli alisveris yaptigimiz bayi.hemde tanidik!!!.bize boyleyse herkese nasil acaba.

Isi mahkeme cozecek artik.hafta ici And otoya gidip magduriyetin giderilmesini isteyip aksi taktirde mahkemeye basvuracagiz!!!ğ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn joshcyoon -- 10 Nisan 2011; 20:46:44 >

• skoda aracınız sıfırdır belki ama gemi sevkiyatı ve tırla nakil sırasında tepesine eşya filan düşmüş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohara -- 2 Nisan 2011; 15:09:04 >
  • Geçmiş olsun, eğer size kazalı araç sattılarsa hakkınızı sonuna kadar arayın...
  • Sonuna kadar savunun hakkınızı uzun sürebilir bu sizi yıldırmasın.........
  • Ise bak arkadaş ya.Bundan sonra sıfır araç alırkende mi ekspertiz yaptıralim?
  • O nasıl şey öyle 0 aracın tavanı boyalı..
  • Geçmiş olsun.Hakkınızı sonuna kadar arayın.Çakallarla dans etmek zor tabi bu ülkede yaşıyorsanız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota'mı honda'mı yoksa Opel mi
    10 yıl önce açıldı
    KIA PICANTO NASIL BİR ARABA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun. yalnız mahkemede aracın tavanını sizin boyatmadığınızı nasıl kanıtlayacaksınız?
  • Fabrikada hatalı boyanmıştır. Benimde aracımın sol arka kapısı fabrikadan boyalı olarak çıktı.

Arabanıza taklalı muamelesi yapanıda alnından öperim. Hiçbir yerinde boya yok sadece tavanı boyalı. Severler öyle işi.
  • Tesekkur ederim arkadaslar.daha once ayni olay dogus otoda bir tanidigimin basina gelmisti.

Dogus oto Ankaradan vw caddy almisti sifir.bir yil sonra aracta sorun cikiyor ve gittiginde verdikleri ekspertiz raporunda sag on ve sol on kapi araliklari birbiriyle tutmuyor.meger araci getirirken tirdan dusmus ve tamir edip sifir arac diye satmislar.raporda elinde oldugu icin mahkemeye verdi.2 yil oldu mahkeme hala suruyor.

Bizde mahkemeye verecegiz sorunumuzu cozmezlerse.sonucta magdur olduk.birde bunu yapan dost bildigimiz surekli alisveris yaptigimiz bir firma.herkesin aklinda olsun sifir arac alirken mutlaka ekspertiz raporunuzu alin!!!

Ayrica basima birde guzel olay gelmisti gecen yil.konya yolundaki opele gitmistim(iki tane var ayni yolda bahsettigim kolumana yakin fiat bayisinin yani ismini hatirlayamadim).opel antaraya bakiyordum.satis danismani yanima geldi araci anlatti sonra fiyatini soylerken aynen sunu soyledi.araca size yapacagimiz indirim disindas ekstra 1500 lira daha indirim yapacagiz dedi.bende nedenini sorunca aracta cizik oldugunu soyledi.yerini gosterdi sasirdim kaldim.cunku toplu igne basi kadar bir cizikti.belli bile olmuyordu.boyle firmalarda var!!!

• Geçmiş olsun. Kesinlikle işin üstüne gidin. Üç kağıtçılarla uğraşmak gerekiyor. Açıkçası ben de bunca yıldır hep tanıdığım bir arkadaştan arabalarımı alırım ve çevreme de oradan araç aldırırım. Sağolsun liste fiyatından 1000 TL falan indirim yapar. Fakat bahsettiğiniz konu epeydir benim de aklıma takılmıyor değil...
  • Berbat bir durum.Hakkınızı arayın.
  • Geçmiş olsun.Artık kimseye güven kalmadı
  • araç kaç model? birde yukarda bir arkadaş sormuş hakkınızı aramanız iyi birşeyde sizin boyatmadığınızı nasıl kanıtlayacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzMoto
    araç kaç model? birde yukarda bir arkadaş sormuş hakkınızı aramanız iyi birşeyde sizin boyatmadığınızı nasıl kanıtlayacaksınız?

Arac 2006 model skoda octavia.araci alirken rapor vermislerdi herseyi saglam diye.
  • bence başka bi yere daha ekspertiz yaptırın önce... belki reno bayisi yanlış ölçtü...
  • tam olarak söylemek istedğim anlaşılmadı sanırım mesela siz bunu iddia ettiğinizde karşı taraf üzerinden şu kadar süre geçmiş onların üzerine bişiler döküp boyatmadığını nerden bileyim dediğinde bence yapacağınız pek birşey yok. söylediklerim yanlış anlaşılmasın aynı durumda mutlaka yüzlerce insan vardır bunun nasıl kanıtlanabileceğini tartışmalıyız bence.
  • Sıfır araba alırken bile güvenemeyeceksek daha ne yapalım..?
  • Öncelikle geçmiş olsun.Her firmada özellikle ithal gelen otolarda oluyor..Arkadaşlar sıfırda alsanız muhakkak özellikle ithal ise aracınız daha bayiden çıkarmadan kontrolden geçirtin..Daha öncede yazdım foruma başımızdan geçen bir başka olayı anlatayım..Umarım üzerinden zaman geçtiği için sizede siz yaptırıp boyatmışsınız demezler keza öyle bir cevap alacağınızı düşünüyorum..

Baştan diyim ford kullanıcısıyım amacım fordu kötülemek değil.Bir akrabam sıfır focus aldı makyajsız kasa, aracını alıp geldi evin önüne park etti.İş bu ya tesadüf aracı aldığı gün çocuklar kapıya top isabet ettirmişler, kapıda çökük olmuş.Tabi o moral bozukluğuyla bizim akraba başka bir kaportacı akrabamıza boyasız vs hallolurmu diye sormuş.Kapı zaten boyalı cevabını alınca şok olmuş.Hemen bir servisin expertizine sokmuş aynı cevabı almış elindeki expertiz raporu ile arabayı aldığı bayiye gitmiş akşam üzeri..

Önce sizden kaynaklıdır boya demişler tabiki bizim akraba köpürmüş bir arabayı sabahtan al çarp boyat düzelttir kurusun akşam üzeri getir Bunun üzerine hatalarını kabul edip ücretsiz bakım-bir miktar para iadesi daha sonrasında ücretsiz kapı değişimini teklif etmişler bu tavırları yüzünden red cevabı almışlar..Sıfır araç ile değişimini talep etmiş olmaz demişler..

Gel zaman git zaman araba 5000 km olmuş araya otosan girmiş, ford girmiş hepsi işi birbirine atmış sonuç olarak en sonunda ford aracın gemide gemi halatı çarpması sonucu hasar aldığını öğrenip bildirmiş ama bayi fordla hallet işini demiş falan..iş çözülmeyince tüketici derneği vasıtası ile tüketici hakem heyetinden birileri olaya dahil edilmiş ve firmayı en son aradıklarında heyetten bir avukat arkadaş direk olarak bayiye size 1 saat veriyorum konuyu yetkililerle görüşüp değişim talebine onay yada red cevabı verin yoksa yasal işlemleri başlatıyoruz demiş..bir saat dolmadan aranmış bizim akraba ve bir yıla yakın süren konu şak diye çözülmüş..Araba 5000 km'de sıfırlandı ve sıfırı verilerek değiştirildi hatta ellerinde aynı donanım olmadığından bir üst model olan chia modeli verilmiş ve para talebinden bulunulmamış

• Geçmiş olsun, artık sıfır araç alırkende dikkat etmek gerekiyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.