Şimdi Ara

Skoda Fabia..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
14.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar 2002-2003-2004 Skoda Fabia lar gözüme çarptı. Daha önceden 98-99 Honda Civic 1.4 almayı düşünürken bunlarıda arkadaşlarım aklıma soktu. sizce Skoda Fabia nasıl bir araç? masraflı mdıır? parçası pahalı mıdır? yakıt sarfiyat nasıldır?

Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Valla taksi Fabia'ya bindim TDİ olan;yalıtımı Cordoba'dan iyi ama donanımı düşük.Çok az yakacağı kesin 1.4TDİ olduğu için,benzinlilerini bilemiyorum.İşçiliği de Cordoba'ya göre iyi gibiydi ama tasarımı biraz vasat,araç Küçük Emrah gibi bakıyor.Parçaya gelince VW grubunun bütün araçlarının parçası serviste uçuk ama sanayi de uygun.Ama Honda'nın da parçaları biraz pahalı sanırım.Honda Civic'in mekaniği daha sorunsuz olur gibi geliyo bana bi de sonuçta Civic C,Fabia B segmenti.Az yakar diye 1.4 almayın zira ara hızlanmaları berbat diye konu vardı forumda,mutlaka 1.6 alın ve sıralı tüp taktırın.İyi akşamlar:)
  • Ben şu anda 2005 model dizel fabia'ya biniyorum, araç gayet güzel. Donanımına gelince, ona siz karar vereceksiniz. Elegant modelini alırsanız gayet donanımlıdır. Mazotu çok az yakar ama aracın torku gayet iyi. Kullanımı da çok kolay bir araç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4DTurk

Selam arkadaşlar 2002-2003-2004 Skoda Fabia lar gözüme çarptı. Daha önceden 98-99 Honda Civic 1.4 almayı düşünürken bunlarıda arkadaşlarım aklıma soktu. sizce Skoda Fabia nasıl bir araç? masraflı mdıır? parçası pahalı mıdır? yakıt sarfiyat nasıldır?

Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

sirkette dizel fabia var hic tavsiye etmem ozellikle dizelini... eger 15000 ytl civari arac düsünüyorsan 2000 model full elentra bile bulabilirsin tüplü tavsiyem budur.
  • Arkadaşımda 2004 cohice 101hp benzinli var o fiyata alabileceğin en iyi araba emin ol. 17.250 ye ankaradan almıştık. Yakıtı ekonomik ama kendini dizginleyebilirsen. 200-210km hıza çok rahat ulaşıyor. Yol tutuşu mükemmel.

Eksileri,
    -ince yanak teker arabayı sertleştiriyor cohice yerine 101full başka model alabilirsin ama yol tutuş biraz azalır.
    -20km hıza ulaşana kadar hantal gibi görünüyor (hemen 2ye atmazsan 20den sonra 1.viteste 80i çok rahat görüyor sonra 3500devir üstünde kullanırsan adeta uçuyor)
    -en önemli sıkıntısıs tabla burcu: orjinali çok kötü kasisli yolda hemen parçalanıyor, Türk olanı değiştirince 5ytl o sorun da çözülüyor.
    -masrafsız araba hava filtresi 20ytl, yağfiltresi 10ytl, polen 5-20ytl kaliteye göre ve hepsi vw grup. Zaten başka birşey istemiyor.
  • ben 2001 model fabia comfort kullanıyorum sınıfına ve modeline göre çok güzel bir araç yakıtıda gayet iyi 40 lt benzinle 650 km yol yapıyorum.
  • yeni her zaman daha iyidir.fabianın dizeli gürültülü calısıyor.ancak 1.4 benzinli 75 hp olanı gayet yeterli bir performans sunuyor.donanım olarak elegance tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    3008-renault duster.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknolojiöğretmeni

Arkadaşımda 2004 cohice 101hp benzinli var o fiyata alabileceğin en iyi araba emin ol. 17.250 ye ankaradan almıştık. Yakıtı ekonomik ama kendini dizginleyebilirsen. 200-210km hıza çok rahat ulaşıyor. Yol tutuşu mükemmel.

Eksileri,
    -ince yanak teker arabayı sertleştiriyor cohice yerine 101full başka model alabilirsin ama yol tutuş biraz azalır.
    -20km hıza ulaşana kadar hantal gibi görünüyor (hemen 2ye atmazsan 20den sonra 1.viteste 80i çok rahat görüyor sonra 3500devir üstünde kullanırsan adeta uçuyor)-en önemli sıkıntısıs tabla burcu: orjinali çok kötü kasisli yolda hemen parçalanıyor, Türk olanı değiştirince 5ytl o sorun da çözülüyor.
    -masrafsız araba hava filtresi 20ytl, yağfiltresi 10ytl, polen 5-20ytl kaliteye göre ve hepsi vw grup. Zaten başka birşey istemiyor.

Araç sanırım ferrari.1 de 80 2 de 180 3 de allah ne verdiyse gidiyor mübarek

• Babam 2005 model 75HP Fabia Classic kullanıyor. Son derece konforlu bir araçtır, B sınıfının en geniş iç hacimlerinden birine sahiptir. Çok atak değildir ama motoru Polo ile aynı, inanılmaz güzel bir motor sesi var. Yolda kayıp giden bir araç. Classic model almayın ABS yok. Küçük aile için ideal. Şahsen babamın hiç değiştirmeye niyeti yok. Daha 15 ve 30bin bakımı harici servise girmedi (geçen ay mecburen kaza sonucu girdi). Sağından solundan tıkırtı gelmeyen, kullanırken belin tutulmayan bir araç. Antalya'da klima açık 8lt civarı yakıyor. Bakımları pahalı değil ama parçası ucuz değil. Kazada ön kaput, tampon vs değişti yürüyen aksamda sorun yoktu 3,600 tuttu. B sınıfı 2. el bir araç alacak olsam 2006 öncesi Fabia kesin ilk tercihlerimden olur.
  • fabia gercekten hakkını veriyo ya cogu konuda güzel arac yeni cıkanları da gayet güzel tasarım özgün biraz motor sesi fazla ama içeri almıyo.o modellerde güzel biraz donanımlı almaya calıs bence daha iyi olur sorun cıkartcagını sanmıyorum temiz bişi bulursan..
  • http://www.araba.com/1391405.html kardeş bu araba ya bi bak bence bende de 2001 fabia comfort var lpg li süper bi araç konfor istiyosan B segmentinde üstüne tanımam.donanım a gelince sana yolladğım araba bu konuda çok iyi ayrıca fabia seat tanda çok iyi malzeme kalitesi açısından en azından bi arkarabamda vardı 2000 signo cordaba arabanın gögüsü soyulmaya başladı ya ama fabia da böle sorunlar yaşamazsın yakıtıda çok iyi ben şehir içinde lpg de 19 ykr yakıyorum benzinde de 8,6 litfe yakıyo bence hiç düşünmeden fabia al

Skoda Fabia..

• arkadaşlar bende skoda kullanıcısıyım gercekten mukemmel.motoru incelediğinizde her parçasında audi ve vw sembollerini göreceksiniz. bu fiyatlara kacırılmayacak bir arac.bu arada benim aracım da satılık:) 1.4 16 valf 101 hp gerçekten fabrikadan yeni cıkmış kadar temiz. görmek isteyen arkadaşlarhttp://www.sahibinden.com/acil_full_skoda_fabia_1_4_101_hp_fullWQQaXQQ10893664WQQpXQQdisplayitem&keyword=acil%20fabia linkinden bakabilir ali_onal07@hotmail.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.