Şimdi Ara

skoda fabia-punto-pevgeot 207

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2009 lpgli skoda fabia , 1.3 mjet punto, veya lpg li pevgeot 207 hangisini tercih etmeliyim? Verebileceğim fiyat 23000-24000... siz olsaydınız ne yapardınız? Bunun dışında önerebileceğiniz araç var mı?

• Ben punto derim.Her ne kadar fiat önermesemde ekonomik motoru uzun ömürlü görünüşüde güzel olan bir araç.İçi biraz dardır fakat
  • Benim vereceğim fiyata 1.2 benzinli alınır ona da lpg olmaz. çok güçsüz olur araç.yoksa mükemmel otomobil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

Ben punto derim.Her ne kadar fiat önermesemde ekonomik motoru uzun ömürlü görünüşüde güzel olan bir araç.İçi biraz dardır fakat

Punto piyasa aracı. Yeni nesil doğan slx diyebiliriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfkbs

quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

Ben punto derim.Her ne kadar fiat önermesemde ekonomik motoru uzun ömürlü görünüşüde güzel olan bir araç.İçi biraz dardır fakat

Punto piyasa aracı. Yeni nesil doğan slx diyebiliriz :)

Çok kaliteli bir araç olmasada bana göre o dönemin en büyük kazığı olan sol aynasız kazada kapısı açılan bir araçla kıyaslanamaz bence punto.Piyasa aracı olmasıda avantajınıza ayrıca.Nasıl bir araç bakıyorsunuz tam olarak belirtirseniz kriterlerinizi daha iyi yardımcı olabilir buradaki herkes

• 207 veya punto bence cok fazla kafanizin karismasinada izin vermeyin, begendiginizi alin gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Symbol - punto
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fransız arabalarına olan önyargı 2.el piyasasında hala var mı? Özellikle 2007 sonrası 207 modellerinde.

Edit: Lpgli Punto EVO da seçenekler arasında olabilir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guduk68 -- 30 Ocak 2013; 13:31:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guduk68

Fransız arabalarına olan önyargı 2.el piyasasında hala var mı? Özellikle 2007 sonrası 207 modellerinde.

fransız arabalarına 2. elde önyargı mı var? türkiyede 2012'de en çok satılan araç renault oldu. 2. elde de çok tutuluyorlar.
  • 3 ü arasından tartışmasız punto derim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: melangee

quote:

Fransız arabalarına olan önyargı 2.el piyasasında hala var mı? Özellikle 2007 sonrası 207 modellerinde.

fransız arabalarına 2. elde önyargı mı var? türkiyede 2012'de en çok satılan araç renault oldu. 2. elde de çok tutuluyorlar.

genel olarak japon arabaları sorunsuz, fransız arabaları sorunlu..vs gibi bir yargı var ya demek istediğim oydu. Özellikle Peugeot için eski model 206 ve 307 lerde bir çok kronik sorunun olması, fransa'nın düz yollarına göre yapılan bu araçların narin olması..vs sebeplerden dolayı...

Benim sormak istediğim benzinli/tüplü 1.4 207 lerin 2. el piyasası nasıldır?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melangee

quote:

genel olarak japon arabaları sorunsuz, fransız arabaları sorunlu..vs gibi bir yargı var ya demek istediğim oydu. Özellikle Peugeot için eski model 206 ve 307 lerde bir çok kronik sorunun olması, fransa'nın düz yollarına göre yapılan bu araçların narin olması..vs sebeplerden dolayı...

Benim sormak istediğim benzinli/tüplü 1.4 207 lerin 2. el piyasası nasıldır?

Peugeot markasına ön yargım vardı. Renault'u ayrı tutmak gerek burada araç "toplattırıyor" başka bir anlamda o yüzden de satıyor. Biraz da Türkiye'de marka yaptı yıllarca öyle denebilir. 207 1.4 HDI bir araç aldım. Diğer rakiplerine göre fiyatı pahalı "bence". Ama konsolu diğerlerinden farklı. Görünüş olarak bence yakışıklı. İç mekanı da oldukça ferah biraz arkada oturma sorunu olabiliyor, sert süspansiyonlar yüzünden arka çok zıplıyor bunlar genel Fransız araç karakteristiği ama diğer yönleri iyi. 2. el ön yargısı artık kalktı yani eskiden Alfa hakkında çok daha ön yargı vardı örnek olarak yok haç işareti var falan diye. Aslında halen bazen konuşuluyor ama bence tabu yıkıldı ki ikinci elde temiz bulduğunuz aracı bence kullanın. Zaten aynı segment içinde aralarında "uçurum" yoktur hiç bir zaman. LPG olayını veya uyumluluğunu bilemiyorum bir tek bu sorunuza cevap veremem.

Ek: Eklemek istediğim ise 206 ile 307 modellerle 207'nin hiç ilgisi olmaması. 307 baya ünlü elektronik arıza konusunda. 206 da ön düzen konusunda ünlü. Tabi ön düzen 207'de de aynı tepkiyi verebilir kısa süreli kullandım daha 1 yıl dolduğunda anlayacağız ne halde ön takımlar

Ek eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 30 Ocak 2013; 14:13:18 >

• punto sizi üzmez.Motoru ortada sorunsuz. servis maliyeti düşük yakıt sarfiyatı az.Kullanımı rahat araçtır.
  • kesinlikle punto deneme sürüşü yapın aşık olacaksınız
  • Skoda Fabia 1.2 HTP öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flood01

punto sizi üzmez.Motoru ortada sorunsuz. servis maliyeti düşük yakıt sarfiyatı az.Kullanımı rahat araçtır.

dizel düşünüyorum.kararımı verdim. punto alacağım. aldıktan sonra yorumlarımı foruma eklerim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flood01

punto sizi üzmez.Motoru ortada sorunsuz. servis maliyeti düşük yakıt sarfiyatı az.Kullanımı rahat araçtır.

dizel düşünüyorum.kararımı verdim. punto alacağım. aldıktan sonra yorumlarımı foruma eklerim.

Ben punto sahibi degilim yanlis anlasilmasin ama en dogru karari vermissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar kötülense de punto çok iyi bir tercih olacaktır. Sizi üzmeyecek emin olun.
  • quote:

2009 lpgli skoda fabia , 1.3 mjet punto, veya lpg li pevgeot 207 hangisini tercih etmeliyim? Verebileceğim fiyat 23000-24000... siz olsaydınız ne yapardınız? Bunun dışında önerebileceğiniz araç var mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2008-model-80-bg-1.4-dizel-fabia-ambiante-113365263/detay/
    düşünürseniz fiyatta yardımcı olmaya çalışırım. Saydığınız araçların içinde en geniş olanı fabia'dır. Benim boyum 2 metre o yüzden genişlik benim için önemli bir faktör. Sizin için değilse diğer seçenekler değerlendirilebilir.

• Skoda fabiayı 2 haftadır aradım ve bulamadım. Hem de ankarada. En iyisi puntolara bakmak. Hiç değilse alırkende satarken de zorlanmam. 1.3 mjet motor da yanıma kar kalır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.