Bildirim
skoda için 2. el
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Alicisi ve piyasasi var ama öyle canlı değil tabi superb çok beğendiğim bir araç motor zaten made in Germany
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğu cahil cuheyla alıcılar olduğundan 2.el iyi deil biraz daha canlı eskiye göre ama araçlar octavıa olsun superb olsun super segmentinin en iyilerinden -
her aracın ikinci el değeri vardır kendine göre, önemli olan ne kadar süre de ve ne kadar az değer kaybederek satıldığıdır...
Örneğin 7-8 ay satmak için uğraştıyor ise ya da bazı araçlar gibi sıfır km ile yarı yarıya fark var ise o aracın ikinci eli bitiktir...
skoda nın ikinci eli vw e göre çok kötü, alfa romeo ya göre çok iyidir... -
SKODA 2. ELİ YOK, ZAYIF yazanlara not...Ben 6 aydır 2000 CC Dizel SUPERB bakıyorum...Kazasız araba satan yok...D.O.D.sitesine bile sık sık bakıyorum..Siyah istemiyorum..Kazasız araba satan yok....Satanlarda yenisinin çok yakın fiyatına satma derdinde bekliyorlar...Arabayı almış , 2 yıl tepe tepe 95.000 km kullanmış , birde kaza yapıp ön çamurluğu kapıyı değiştirmiş, sonrada bana getirip Yeni arabanın 15.000 Lira eksiğine satma derdinde..Bekle satarsın diyorum......Ben salakmıyım ?.. HER ARABA SATILIR... OKTAVİA VE SUPERB GÜZEL OTOMOBİLLER...Satmak isteyen uygun fiyat koyup hemen satıyor....Bazılarıda bekliyor....Bekliyor....Skoda nın 2. eli zayıf değil....Satıcılar çok şişkin rakamlar istiyorlar....O nedenle bekliyorlar...Yılı modeli aynı... ADAM 2000 CC DİZEL OTOMATİK HİGH LİNE PASSAT FİYATINA SUPERB elegance SATMA DERDİNDE...O parayı veren Passat alır...Senin arabanı niye alsın ?..Sen aynı fiyata almadınki ?...Durumlar böyle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 17 Haziran 2014; 14:37:58 >
-
zayıf diyenlerin bilgisi zayıf...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X