Merhabalar Arkadaşlar bende 1.6 tdi dsg beyaz octavia sahibiyim arabaya neler yaptırdınız modifiye ve yalıtım açısından ben kendi yaptırdıklarımdan başlayım anlatayım fikir alışverişinde bulunalım.
1- ön kaput komple kaput koruma filmi yaptırdım. 2- araca boya koruma yaptırdım. 3- yalıtım olarak ise biz iç dizayn firmasıyla görüşmem oldu aracın komple iç döşemesini kaldıracaklarını bagajda dahil olmak üzere keçe kaplama yapacaklarını söylediler parçalardan numuneler aldım. üstü kaplanmayan metal parçaların titreşimli yollarda ve yüksek hızlarda ses ürettiğini bu kaplamayla bunun aşıldığını söylediler. bu yönde çeşitli forumlarda yaptığım araştırmalarda bu yönde yazılar okudum. 4- camlar film uygulaması yapıldı. 5- ön panjura krom kaplama yapıldı. (baya hoş oldu)
- boya ve koruma sistemleri konusunda ise baharla birlikte çalışmalara başlamayı düşünüyorum bir polisaj makinası ve bu husustaki forumların takibiyle bu hususu halledebileceğimi düşünüyorum.
görüşmek dileğiyle
bence araç içine el dokundurtma... sorun yaşarsın... eniştem 2011 dsg dizel octaviasına ziebart firmasında alttan uygulanan sprey kelinde sıvı kauçuk gibi bişey yaptırmıştı... yanmaya ve kışın su-tuz-toza dayanıklı... yol ve teker sesini ciddi oranda kesiyor.... arac dışından alttan uygulanıyor.... bir de skoda orjinal kapı eşik çıtaları var ön amblemli arka duz iki parça oldukça şık..... ön farları mercekli oldugu için xenon yaptırttı orjinali gibi duruyo dıştan kesinlikle tavsiye ederim.... ön cam filmi de yaptırdı (özel bir film renksiz ama uv filtresi nedeniyle sıcakta cok basarılı ayrıca gece yolculugunda karsı aracın farının göz almasını da engelliyor baya....)).. arka tekerdeki tozlukları çıkardı çirkin diye.... şimdilik aklıma gelenler.....
quote:
Orijinalden alıntı: ADMiNYALI
Merhabalar Arkadaşlar bende 1.6 tdi dsg beyaz octavia sahibiyim arabaya neler yaptırdınız modifiye ve yalıtım açısından ben kendi yaptırdıklarımdan başlayım anlatayım fikir alışverişinde bulunalım.
1- ön kaput komple kaput koruma filmi yaptırdım. 2- araca boya koruma yaptırdım. 3- yalıtım olarak ise biz iç dizayn firmasıyla görüşmem oldu aracın komple iç döşemesini kaldıracaklarını bagajda dahil olmak üzere keçe kaplama yapacaklarını söylediler parçalardan numuneler aldım. üstü kaplanmayan metal parçaların titreşimli yollarda ve yüksek hızlarda ses ürettiğini bu kaplamayla bunun aşıldığını söylediler. bu yönde çeşitli forumlarda yaptığım araştırmalarda bu yönde yazılar okudum. 4- camlar film uygulaması yapıldı. 5- ön panjura krom kaplama yapıldı. (baya hoş oldu)
- boya ve koruma sistemleri konusunda ise baharla birlikte çalışmalara başlamayı düşünüyorum bir polisaj makinası ve bu husustaki forumların takibiyle bu hususu halledebileceğimi düşünüyorum.
görüşmek dileğiyle
merhaba genel olarak aracın orjinal halinin ses yalıtım düzeyi nasıldır ( yol, lastik, rüzgar, motor ) ve süspansiyonu nasıl yalıtım sonunda sonuç nedir son olarak bu yalıtım işini nerede yaptırdınız ve fiyatı nedir teşekkürler
ben bunların hepsini yaptırdım iç yalıtım davlumbaz pütürü felan :) c segmentte sessiz araba yok bence uğraşmayın. yinede lazımsa ahmet54 pm atayım sana istersen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme