Şimdi Ara

skystar mı skyvision mu ? radyolusu hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu kartların hangisinde radyo var ss2 de yok sanırım bide skydsl sadece skystarda mı çalışıyor benim söyliyeceğim şu bana sadece bol kanal adult kanallarıda kırabileceğim ve kanal listesi görüntüsü winamp gibi playlist yani olsun yeter bi de radyo

• skydsl tüm dvb kartlarla uyumlu kullanabilirsin.SS2 yi bilmiyorum ama skyvision progdvb de radyo kanllarını taratıp bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel1

skydsl tüm dvb kartlarla uyumlu kullanabilirsin.SS2 yi bilmiyorum ama skyvision progdvb de radyo kanllarını taratıp bulabilirsin.
    Skystar2 s.6d yi öneririm radyoda var ,zaten adyonun çekmesi frekansta radyo yayınının olup olmamasına bağlı. Nforce4 yongalı anakartın varsa önce forumu arattır sonra karar ver yoksa zaten sorunda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMXex

Skystar2 s.6d yi öneririm radyoda var ,zaten adyonun çekmesi frekansta radyo yayınının olup olmamasına bağlı. Nforce4 yongalı anakartın varsa önce forumu arattır sonra karar ver yoksa zaten sorunda yok

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bak burada benim yazım var sana yardımcı olacaktır eminim
    linki tıkla ve oku
    http://forum.donanimhaber.com/m_5589907/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanpac

Arkadaşım bak burada benim yazım var sana yardımcı olacaktır eminim
    linki tıkla ve oku
    http://forum.donanimhaber.com/m_5589907/tm.htm

Alıntıları Göster
    ya ermanpac dostum sen ordada 2 kart arasında kalmışsın o linki nie veriyorsun bana zaten gördüm o yazını ama işte skyvision u bulamadım bide arkadaşlar ben radyo derken uydu kanallarından deil metro fm power fm gibi bizim normal radyolarda dinlediğimiz radyoları dinlemem için fm çıkışı gerekmiyor mu? uydudaki radyolarda metro power felan mı yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: spy_willy

ya ermanpac dostum sen ordada 2 kart arasında kalmışsın o linki nie veriyorsun bana zaten gördüm o yazını ama işte skyvision u bulamadım bide arkadaşlar ben radyo derken uydu kanallarından deil metro fm power fm gibi bizim normal radyolarda dinlediğimiz radyoları dinlemem için fm çıkışı gerekmiyor mu? uydudaki radyolarda metro power felan mı yoksa?

Alıntıları Göster
    Turksat uydusunda bahsettiğin radyolar var zaten. (Metro FM, Power FM, Kral FM, Super FM vs..)

Skydsl de bütün kartlarda mümkün. Ben şahsen skyvision öneririm. ProgDVB ile sorunsuz olarak istediğin kanalları izlersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

Turksat uydusunda bahsettiğin radyolar var zaten. (Metro FM, Power FM, Kral FM, Super FM vs..)

Skydsl de bütün kartlarda mümkün. Ben şahsen skyvision öneririm. ProgDVB ile sorunsuz olarak istediğin kanalları izlersin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

evet türksatın bisürü radyo kanalı var bu saydıklarında dahil

quote:

Ben şahsen skyvision öneririm.

Kendin ss2 kullanıyorsun ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

evet türksatın bisürü radyo kanalı var bu saydıklarında dahil

quote:

Ben şahsen skyvision öneririm.

Kendin ss2 kullanıyorsun ama

Alıntıları Göster
    Evet ben ss2 kullanıyorum ama şimdi alacak olsam skyvision alırım. He benim için farketmez. Ben her kartı kullanabilirim.

Hadi seloo yu çağıralım bana Skyvision satış müdürü sana pazarlamacı filan desin.

• quote:

Evet ben ss2 kullanıyorum ama şimdi alacak olsam skyvision alırım. He benim için farketmez. Ben her kartı kullanabilirim.

Hadi seloo yu çağıralım bana Skyvision satış müdürü sana pazarlamacı filan desin.

Alıntıları Göster
    quote:

Harbi yaww nerde o ??? Bizi güldürüyodu kereta

Demek en son gördüğünde dayak yiyodu boş kaleye gol atamadığı için hee selllooooo pabucu yarım çık dışarıya oynayalım yawww ozanunal sana bişi oldu sandık sen ortaya çıktın bu sefer sello ve dreamon yok

• quote:

quote:

Harbi yaww nerde o ??? Bizi güldürüyodu kereta

Demek en son gördüğünde dayak yiyodu boş kaleye gol atamadığı için hee selllooooo pabucu yarım çık dışarıya oynayalım yawww ozanunal sana bişi oldu sandık sen ortaya çıktın bu sefer sello ve dreamon yok

Alıntıları Göster
    dreamon askere gitmiştir belki.

sello yu da okulunda abileri haraca bağlamıştır. Hergün para bayılmaktan buraaya gelemiyordur. Hem artık 1 sınıf daha büyük (eğer sınıfta kalmadıysa) daha çok ödev veriliyordur.

• quote:

sello yu da okulunda abileri haraca bağlamıştır. Hergün para bayılmaktan buraaya gelemiyordur. Hem artık 1 sınıf daha büyük (eğer sınıfta kalmadıysa) daha çok ödev veriliyordur.

Alıntıları Göster
    quote:

Sen 3,5 aydır ortalarda yokken o da senin hakkında böle diyodu siz anlaştınız benimle kafamı buluyosunuz Sen MSN i hacklettinmi yoksa

quote:

Hem artık 1 sınıf daha büyük (eğer sınıfta kalmadıysa) daha çok ödev veriliyordur.

KOPARDIN YİNE BENİ KARDEŞŞ

Walla haklısındır belki laa adam bi bize bulaştı hala adı geçiyo ve hala rezil ediyoz adamı koskoca forumda binlerce kişinin önündee Ama olsun biz onu çok uyarmıştık dimi

SELLLOOOO TOPU TUT SELLO TOPU ATT

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    N'aptın yaw forum göçecek.

• quote:

N'aptın yaw forum göçecek.

Alıntıları Göster
    Korkma bişi olmaz sildim zaten

• quote:

Korkma bişi olmaz sildim zaten

Alıntıları Göster
    Yok MSN sağlam da ben askerliğimi yaptım zaten.
  • quote:

Yok MSN sağlam da ben askerliğimi yaptım zaten.

Alıntıları Göster
    ben seni kaçak diye duymuştum ama sölemiim şimdi forumda ayıp olur
  • quote:

ben seni kaçak diye duymuştum ama sölemiim şimdi forumda ayıp olur

Alıntıları Göster
    dijital radyo zaten uydudan yayın yapıyor , bütün uydu kartları çekiyor. ama uydu kartında fm yayın istiyorsan. kworld 530 all in one (uydu+karasal dijital+analog+fm +video in) pci kartı ve fly all in one express pcmci (uydu+karasal d+analog+fm) alternatifler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amd77

dijital radyo zaten uydudan yayın yapıyor , bütün uydu kartları çekiyor. ama uydu kartında fm yayın istiyorsan. kworld 530 all in one (uydu+karasal dijital+analog+fm +video in) pci kartı ve fly all in one express pcmci (uydu+karasal d+analog+fm) alternatifler.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu arada konuyu iyi dağıttınız ama neyse bende kendime skyvision alcak yer arıyorum istanbul avrp. da bi korner bilgisayarda satılıyor diye geçio nette gold ta yok zaten ayar oldum:( bu arada kendi rezilliğimi kabul etmek istiyrum ama cahel deilim cahilim:) duymadım ne yapım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: spy_willy

arkadaşlar bu arada konuyu iyi dağıttınız ama neyse bende kendime skyvision alcak yer arıyorum istanbul avrp. da bi korner bilgisayarda satılıyor diye geçio nette gold ta yok zaten ayar oldum:( bu arada kendi rezilliğimi kabul etmek istiyrum ama cahel deilim cahilim:) duymadım ne yapım:)

Alıntıları Göster
    Arkadaşım konuyu dağıtan yok burda soru sordun cvbını verdik

Eğer cvpları beğenmiyorsan gider intte bi araştırma yaparsın bikere tüm tv kartlarından bütün radyo yayınlarını alabilir ve istediğin şarkıları MP3 olarak hdd ne kaydedebilirsin sorduğun buysa al işte cvp

Hem bu soru çok saçma cepte taşınan b*ktan mp3player lar bile okadar radyo alır ve kayıtr yaparken koskoca tv kartında rayo olmuycakmı

• quote:

Arkadaşım konuyu dağıtan yok burda soru sordun cvbını verdik

Eğer cvpları beğenmiyorsan gider intte bi araştırma yaparsın bikere tüm tv kartlarından bütün radyo yayınlarını alabilir ve istediğin şarkıları MP3 olarak hdd ne kaydedebilirsin sorduğun buysa al işte cvp

Hem bu soru çok saçma cepte taşınan b*ktan mp3player lar bile okadar radyo alır ve kayıtr yaparken koskoca tv kartında rayo olmuycakmı

Alıntıları Göster
    erman hocam bu ne sinir ya az sakin ol yardım etmek seni sinirlendiriyorsa hiç etme oz aman
    spy kardeş sende skyvision istiyorsan hepsi buradada olması lazım bi bak istersen kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah23905

erman hocam bu ne sinir ya az sakin ol yardım etmek seni sinirlendiriyorsa hiç etme oz aman
    spy kardeş sende skyvision istiyorsan hepsi buradada olması lazım bi bak istersen kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Kanalları çözen listeleyen program olduğuna göre kartın kullanımda çok önemli bir fonksiyonu olmadığını düşünüyordum.Ben de çok araştırmıştım kart almadan önce.Bu forumda acaip bir skystar-skyvision kapışması var ve bundan dolayı iki karttan da soğuyup ,amd77 adlı arkadaşın önerisi üzerine kworld dvb-s100 aldım.(Tekrar teşekkürler amd77).Başka yerlerden araştırdım ve 10 bit dekoderli olması güzel bir avantaj(mış).Kanal geçişleri çok hızlı, uzaktan kumanda, kurulum cd ve kendi dvb-s plus diye bir programı var.Kendi programı iyi değil.Progdvb ile iki gündür sorunsuz çalışıyor.Bence en güzel tarafı kamera, dvd player gibi cihazlardan giriş alıp eşzamanlı kayıt yapıyor.Önceleri görüntüleri render yapmak için pinnacle studio9 programını kullanıyordum ve çok zaman alıyodu çevirme işi.Bu kart donanımdan sıkıştırma yaptığı için zaman kazandırdı.Fiyat açısından da bana göre uygun geldi.68$+kdv.Ben de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.Fikir alışverişi için Msn burbarian@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 31 Ocak 2006 16:40:41 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.