Bildirim
skystar mı skyvision mu ? radyolusu hangisi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
skydsl tüm dvb kartlarla uyumlu kullanabilirsin.SS2 yi bilmiyorum ama skyvision progdvb de radyo kanllarını taratıp bulabilirsin. -
Skystar2 s.6d yi öneririm radyoda var ,zaten adyonun çekmesi frekansta radyo yayınının olup olmamasına bağlı. Nforce4 yongalı anakartın varsa önce forumu arattır sonra karar ver yoksa zaten sorunda yokquote:
Orijinalden alıntı: angel1
skydsl tüm dvb kartlarla uyumlu kullanabilirsin.SS2 yi bilmiyorum ama skyvision progdvb de radyo kanllarını taratıp bulabilirsin. -
Arkadaşım bak burada benim yazım var sana yardımcı olacaktır eminimquote:
Orijinalden alıntı: MMXex
Skystar2 s.6d yi öneririm radyoda var ,zaten adyonun çekmesi frekansta radyo yayınının olup olmamasına bağlı. Nforce4 yongalı anakartın varsa önce forumu arattır sonra karar ver yoksa zaten sorunda yok
Alıntıları Göster
linki tıkla ve oku
http://forum.donanimhaber.com/m_5589907/tm.htm
-
ya ermanpac dostum sen ordada 2 kart arasında kalmışsın o linki nie veriyorsun bana zaten gördüm o yazını ama işte skyvision u bulamadım bide arkadaşlar ben radyo derken uydu kanallarından deil metro fm power fm gibi bizim normal radyolarda dinlediğimiz radyoları dinlemem için fm çıkışı gerekmiyor mu? uydudaki radyolarda metro power felan mı yoksa?quote:
Orijinalden alıntı: ermanpac
Arkadaşım bak burada benim yazım var sana yardımcı olacaktır eminim
linki tıkla ve oku
http://forum.donanimhaber.com/m_5589907/tm.htm
Alıntıları Göster
-
Turksat uydusunda bahsettiğin radyolar var zaten. (Metro FM, Power FM, Kral FM, Super FM vs..)quote:
Orijinalden alıntı: spy_willy
ya ermanpac dostum sen ordada 2 kart arasında kalmışsın o linki nie veriyorsun bana zaten gördüm o yazını ama işte skyvision u bulamadım bide arkadaşlar ben radyo derken uydu kanallarından deil metro fm power fm gibi bizim normal radyolarda dinlediğimiz radyoları dinlemem için fm çıkışı gerekmiyor mu? uydudaki radyolarda metro power felan mı yoksa?
Alıntıları Göster
Skydsl de bütün kartlarda mümkün. Ben şahsen skyvision öneririm. ProgDVB ile sorunsuz olarak istediğin kanalları izlersin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozanunal
Turksat uydusunda bahsettiğin radyolar var zaten. (Metro FM, Power FM, Kral FM, Super FM vs..)
Skydsl de bütün kartlarda mümkün. Ben şahsen skyvision öneririm. ProgDVB ile sorunsuz olarak istediğin kanalları izlersin.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ozanunal
Turksat uydusunda bahsettiğin radyolar var zaten. (Metro FM, Power FM, Kral FM, Super FM vs..)
evet türksatın bisürü radyo kanalı var bu saydıklarında dahil
quote:
Ben şahsen skyvision öneririm.
Kendin ss2 kullanıyorsun ama
-
Evet ben ss2 kullanıyorum ama şimdi alacak olsam skyvision alırım.quote:
Orijinalden alıntı: ermanpacquote:
evet türksatın bisürü radyo kanalı var bu saydıklarında dahil
quote:
Ben şahsen skyvision öneririm.
Kendin ss2 kullanıyorsun ama
Alıntıları GösterHe benim için farketmez. Ben her kartı kullanabilirim.
Hadi seloo yu çağıralım bana Skyvision satış müdürü sana pazarlamacı filan desin.
-
quote:
Evet ben ss2 kullanıyorum ama şimdi alacak olsam skyvision alırım.He benim için farketmez. Ben her kartı kullanabilirim.
Hadi seloo yu çağıralım bana Skyvision satış müdürü sana pazarlamacı filan desin.
Alıntıları Gösterquote:
Harbi yaww nerde o ??? Bizi güldürüyodu kereta
Demek en son gördüğünde dayak yiyodu boş kaleye gol atamadığı için heeselllooooo pabucu yarım çık dışarıya oynayalım
yawww ozanunal sana bişi oldu sandık sen ortaya çıktın bu sefer sello ve dreamon yok
-
dreamon askere gitmiştir belki.quote:
Orijinalden alıntı: ermanpacquote:
Harbi yaww nerde o ??? Bizi güldürüyodu kereta
Demek en son gördüğünde dayak yiyodu boş kaleye gol atamadığı için heeselllooooo pabucu yarım çık dışarıya oynayalım
yawww ozanunal sana bişi oldu sandık sen ortaya çıktın bu sefer sello ve dreamon yok
Alıntıları Göster
sello yu da okulunda abileri haraca bağlamıştır. Hergün para bayılmaktan buraaya gelemiyordur. Hem artık 1 sınıf daha büyük (eğer sınıfta kalmadıysa)daha çok ödev veriliyordur.
-
quote:
dreamon askere gitmiştir belki.
sello yu da okulunda abileri haraca bağlamıştır. Hergün para bayılmaktan buraaya gelemiyordur. Hem artık 1 sınıf daha büyük (eğer sınıfta kalmadıysa)daha çok ödev veriliyordur.
Alıntıları Gösterquote:
dreamon askere gitmiştir belki.
Sen 3,5 aydır ortalarda yokken o da senin hakkında böle diyodusiz anlaştınız benimle kafamı buluyosunuz
Sen MSN i hacklettinmi yoksa
quote:
Hem artık 1 sınıf daha büyük (eğer sınıfta kalmadıysa)daha çok ödev veriliyordur.
KOPARDIN YİNE BENİ KARDEŞŞ
Walla haklısındır belki laa adam bi bize bulaştı hala adı geçiyo ve hala rezil ediyoz adamı koskoca forumda binlerce kişinin önündeeAma olsun biz onu çok uyarmıştık dimi
SELLLOOOO TOPU TUTSELLO TOPU ATT
-
N'aptın yaw forum göçecek.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
-
Korkma bişi olmaz sildim zatenquote:
N'aptın yaw forum göçecek.
Alıntıları Göster
-
Yok MSN sağlam da ben askerliğimi yaptım zaten.quote:
Korkma bişi olmaz sildim zaten
Alıntıları Göster -
ben seni kaçak diye duymuştum ama sölemiim şimdi forumda ayıp olurquote:
Yok MSN sağlam da ben askerliğimi yaptım zaten.
Alıntıları Göster -
dijital radyo zaten uydudan yayın yapıyor , bütün uydu kartları çekiyor. ama uydu kartında fm yayın istiyorsan. kworld 530 all in one (uydu+karasal dijital+analog+fm +video in) pci kartı ve fly all in one express pcmci (uydu+karasal d+analog+fm) alternatifler.quote:
ben seni kaçak diye duymuştum ama sölemiim şimdi forumda ayıp olur
Alıntıları Göster -
arkadaşlar bu arada konuyu iyi dağıttınız ama neyse bende kendime skyvision alcak yer arıyorum istanbul avrp. da bi korner bilgisayarda satılıyor diye geçio nette gold ta yok zaten ayar oldum:( bu arada kendi rezilliğimi kabul etmek istiyrum ama cahel deilim cahilim:) duymadım ne yapım:)quote:
Orijinalden alıntı: amd77
dijital radyo zaten uydudan yayın yapıyor , bütün uydu kartları çekiyor. ama uydu kartında fm yayın istiyorsan. kworld 530 all in one (uydu+karasal dijital+analog+fm +video in) pci kartı ve fly all in one express pcmci (uydu+karasal d+analog+fm) alternatifler.
Alıntıları Göster
-
Arkadaşım konuyu dağıtan yok burda soru sordun cvbını verdikquote:
Orijinalden alıntı: spy_willy
arkadaşlar bu arada konuyu iyi dağıttınız ama neyse bende kendime skyvision alcak yer arıyorum istanbul avrp. da bi korner bilgisayarda satılıyor diye geçio nette gold ta yok zaten ayar oldum:( bu arada kendi rezilliğimi kabul etmek istiyrum ama cahel deilim cahilim:) duymadım ne yapım:)
Alıntıları Göster
Eğer cvpları beğenmiyorsan gider intte bi araştırma yaparsın bikere tüm tv kartlarından bütün radyo yayınlarını alabilir ve istediğin şarkıları MP3 olarak hdd ne kaydedebilirsin sorduğun buysa al işte cvp
Hem bu soru çok saçma cepte taşınan b*ktan mp3player lar bile okadar radyo alır ve kayıtr yaparken koskoca tv kartında rayo olmuycakmı
-
erman hocam bu ne sinir ya az sakin ol yardım etmek seni sinirlendiriyorsa hiç etme oz amanquote:
Arkadaşım konuyu dağıtan yok burda soru sordun cvbını verdik
Eğer cvpları beğenmiyorsan gider intte bi araştırma yaparsın bikere tüm tv kartlarından bütün radyo yayınlarını alabilir ve istediğin şarkıları MP3 olarak hdd ne kaydedebilirsin sorduğun buysa al işte cvp
Hem bu soru çok saçma cepte taşınan b*ktan mp3player lar bile okadar radyo alır ve kayıtr yaparken koskoca tv kartında rayo olmuycakmı
Alıntıları Göster
spy kardeş sende skyvision istiyorsan hepsi buradada olması lazım bi bak istersen kolay gelsin
-
Kanalları çözen listeleyen program olduğuna göre kartın kullanımda çok önemli bir fonksiyonu olmadığını düşünüyordum.Ben de çok araştırmıştım kart almadan önce.Bu forumda acaip bir skystar-skyvision kapışması var ve bundan dolayı iki karttan da soğuyup ,amd77 adlı arkadaşın önerisi üzerine kworld dvb-s100 aldım.(Tekrar teşekkürler amd77).Başka yerlerden araştırdım ve 10 bit dekoderli olması güzel bir avantaj(mış).Kanal geçişleri çok hızlı, uzaktan kumanda, kurulum cd ve kendi dvb-s plus diye bir programı var.Kendi programı iyi değil.Progdvb ile iki gündür sorunsuz çalışıyor.Bence en güzel tarafı kamera, dvd player gibi cihazlardan giriş alıp eşzamanlı kayıt yapıyor.Önceleri görüntüleri render yapmak için pinnacle studio9 programını kullanıyordum ve çok zaman alıyodu çevirme işi.Bu kart donanımdan sıkıştırma yaptığı için zaman kazandırdı.Fiyat açısından da bana göre uygun geldi.68$+kdv.Ben de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.Fikir alışverişi için Msn burbarian@hotmail.comquote:
Orijinalden alıntı: emrah23905
erman hocam bu ne sinir ya az sakin ol yardım etmek seni sinirlendiriyorsa hiç etme oz aman
spy kardeş sende skyvision istiyorsan hepsi buradada olması lazım bi bak istersen kolay gelsin
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 31 Ocak 2006 16:40:41 >
Benzer içerikler
- ip-tv.app kanallar url
- 0212 473 73 73
- apartmanda merkezi uydu sistemi sinyal yok
- lnb arızası nasıl anlaşılır
- 212 900 nereye ait
- trt 1 hd frekans
- çanaksız uydu alıcısı
- tod açılımı
- tivibu blutv
- blutv üyelik iptal etme para iadesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X