Bildirim
skystar sorusu?önemli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
dijital pc kartı alacaksan kartlı veya kartsız fark etmez, zaten şifreleri yardımcı programlarla çözüyorsun. hangini alırsan al fark etmez.
discovery şifresi değişti ve şuan izlenemiyor, ne zaman düzelir belli değil, bekliyoruz. -
evet ss2 dvb karlarinin en ekonomik ve bircok isi goren makine.bir çok sifreli kanali izlersin.internette gerekli programlar ve pluginlerle izlersin -
eğer resmi kanal üyeliğin varsa kartlı al yoksa kartsız al. ama ss2 değilde bence kesinlikle skyvision al. baba sorun yaşamak istemiyosan skyvision öneriyorum. -
şifreli kanalları çözme açısından skyvision ın normal udyu alıcılara (örneğin next2005 sky veya next 8000XCAM uydu alıcı) göre üstünlüğü varmıdır? varsa nelerdir?
selam ve saygılar -
dostum diğer topicte de yazmışsın anlattım ordada. skyvision kolaydır herşeyi bilgisayarından halledersin. bide bazı emuları otomatik olarak uydudan çözme şansın var. ama receiverda gidip ci kartına emu yükletmen gerek parayla falan -
Ençok yazılım desteğide Skystar pc kartları için mevcuttur. Buda bir artıdır, unutma -
ben skystar kullanmadım ama bu yazılım desteği hikaye bombox kardeş biraz yaa. ben skyvisionu 4 farklı yazılımla kullanmayı denedim daha ne olsun. kumandamıda sorunsuz kullanabiliyosam daha ne olsun? -
quote:
Orjinalden alıntı: cinnet
ben skystar kullanmadım ama bu yazılım desteği hikaye bombox kardeş biraz yaa. ben skyvisionu 4 farklı yazılımla kullanmayı denedim daha ne olsun. kumandamıda sorunsuz kullanabiliyosam daha ne olsun?
yazılımdaki kastım, bazı şifreli kanalları açması konusuydu, cihazın çalışması için gereken program değil.
Mesela hotbird uydusundaki FullX, FreeX vs. bunun gibi kanalları açması için desteği varmı????
Eğer aynı şartlarda çalışıyorsa no problem -
bombox kardeş fullx i skystarda açamıyo ki .. bir zamanlar izleniyomuş ne güzel tv kartlarında
ss2nin çözdüğü her kanalı zaten çözüyo. ben çok sevdim bu kartı kardeş. benim bi huyum vardır bazı markalara sempati duyarım bazı sebeplerden. bazılarınada antipati. ss2 kullanmadım ama skyvisiona büyük sempatim var. kartı aldığım zaman nerdeyse her gün online olarak firmayla görüştüm öğrenene kadar. saolsunlar çok yardımcı oldular. bide bu türkçe olayına çok önem veririm. bu elektronik piyasasında hep olur her ülkenin dili olur bi tükçe olmaz. skyvisionun driverıda türkçe arayüzüde türkçe kurulumuda kitapçığıda web siteside herbişeyi türkçe. butür şeyler kullanıcının sempatisini kazanmak ve sattığın ülkeye gösterdiğin saygı neticesinde olur. bide ss2 için okuduklarım beni soğuttu o markadan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X