Şimdi Ara

SM8600 - 50UM7450PLA kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk defa smart tv alacam. bu iki model arasında fiyat farkı fazla değil. Ağırlıklı olarak web tarayıcıdan dizi-film sitelerinden izleyecem, youtube takılacam. bazı tvlerde dizi yada film izlerken bellek sıkıntısı oluyormuş. bu iki modelden hangisini önerirsiniz

• Hocam 2020 modelleri geldi bence onlara bakın
    NANO866
  • hocam bütçemi aşıyor maalesef onlar. Medya Markt bir görevli sm8000 modeli için akıllı kumanda hediyesi ile birlikte 4.800 TL fiyat verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwopocha

hocam bütçemi aşıyor maalesef onlar. Medya Markt bir görevli sm8000 modeli için akıllı kumanda hediyesi ile birlikte 4.800 TL fiyat verdi.

Hocam iyi fiyat alın geçin 4800+kumanda
  • burdaki satıcıları hele hele lg satıcılarını dinleyip seçim yaparsanız üzülürsünüz sm8000 dediği model beş para etmez ips panel...
  • 8600 100hz güzel tv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

8600 100hz güzel tv.
    Aynen öyle 100hz başarılı ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

burdaki satıcıları hele hele lg satıcılarını dinleyip seçim yaparsanız üzülürsünüz sm8000 dediği model beş para etmez ips panel...
    Hani bizim Tosuncuk cıkıp bırak avane kesimi doktorundan avukatına binlerce insanı dolandırınca
    İlk sözüm hakikaten bu insanlar bu tüyü bitmemiş tosuna nasılda kanmışlar olmuştu.
    Yani diyeceğim şuki şu koskoca Forumda benim ve senin haricinde bu Satıcıya tek bir kelam laf eden yok ama methiyeler dizenler çok akıl alır gibi değil
    Biz çıkıp açık açık bu insankara kardeşim kendi çıkarı peşinde koşan ve asla bu forumda yeri olmmaması gereken satıcılara kanmayın sonra pişman olursunuz dedikçe,
    Bu satıcı çıkıyor kriter mriter gözetmeden tarlasını sürmek için traktör(VA) arayan bu insanlara doğal olarak kendi malını(lg) satmak için öküz(İPS) tavsiye ediyor
    Millette buna kanıyor, kanmak ne kelime bildiğin satıcıyı BEYefendi yapıveriyorlar.
    İşte bu yüzden diyorumki bizim sorgusuz inanmaya meyilli böylesi saf (temiz kalpli) insanımız olduğu müddetçe daha çok kandırılırlar.
    Sonra nemi oluyor
    Bu satıcı sayesinde parayı zor kazanan biri kalkıp Oled alıyor Yandığını gördüğü an ise hem cebi hem yüreği yanıyor
    Kimi ise aynı bu konuda olduğu gibi kalkıp çöplük ips panel önerildiği gibi İPS panel alıyor,
    Siyah yerine GRİ renk, karanlık sahneli film ve oyunları %30 kayıpla izlediğini görünce iş işten geçmiş oluyor.
    Bize gelince aslan kesilip her türlü hakareti hatta küfürü dahi bizden eksik etmeyen bu insanlar,
    Sonradan Mağdurlar konusu açsalar dahi bu Satıcıya kalkıp yine tek bir kelam etmeyip yine toz konurmuyorlar

Zaten çok değil bizim gibi sadece beş on kişi bu satıcıya tepki göstermiş olsa bu satıcı
    Bir forum ortamında asla yeri olmayacağını bilir ve tutunamaz ama nerdeee
    Bende Satıcı olsam, reklam parası verip susturduğum yönetim ve bu insanlar olduğu müddetçe istisnasız her konu ve mesajı cevaplar malımı satar köşeyi dönerdim.
    Zaten satıcıda öyle yapıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 2 Eylül 2020; 10:23:28 >

• dallass kullanıcısına yanıt
    hocam bu forumda parayı veren düdüğü çalıyor artık...bir forum düşünün tv tavsiye bölümünü satıcının birine tahsis edip kullanıcıların mesajlarını silme yetkisi veriyor bu nasıl bi mantık ben anlamıyorum oldu olacak adını değişin bölümün direk kendi mağazası yapsın burayıda yani parayla oluyorsa bu işler bizde verelim yeterki gitsin bu şahıs...
  • Halen tv bakınıyorum 9 yıllık LG kullanımdan sonra bu sefer samsung düşünüyorum çeşit çok fazla 2020 yeni model olan Samung tu8000 modelini düşünüyorum tavsiye edermisiniz bide şöyle bir durum söz konusu oldu bu modelde kasa açıklığı var dendi bizzat inceleme yaptığım teknosa mağazasında çalışan yeni olan bu modelde karar koymuştum..
  • matrix-61 kullanıcısına yanıt
    bunu diyen teknosa çalışanı mı yoksa farklı firmanın promtörü olup orada takılan biri miydi? bir de kasa açıklığı varsa neden satıyorlarmış ? :))
    Vatan mağazalarından birinde( izmir) LG promtörü arkadaşın biri IPS LG'lerin XF9005'ten daha iyi siyah performansı olduğunu ve hatta xf9005'te siyah rengi hiç alamayacağımı söylemişti. Malı satmak için demeyecekleri yalan dolan yok. Bu sözde "kurumsal" teknoloji mağazalarının müşterilerini bu kadar kandırıp keriz yerine koydurmalarına ise ne demek lazım bilemiyorum.. mümkün mertebe çöp dahi almamak gerek bunlardan.

aynı eleman canım xf9005'e usb de takamayıp "bu TV böyle işte, okumuyor.gelin LG'de deneyelim" ayağı da yaptı :) ( ardından vatan çalışanı arkadaş sağolsun takıverdi :)

neyse konunuzu dağıtmayım. demek istediğim siz mağaza görevlilerine "he " diyip geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 2 Eylül 2020; 19:12:52 >
  • dallass kullanıcısına yanıt
    lG hakkında yazdıklarınızı okuyor bazen abartı buluyordum taa ki bir üst entry'de yazdığım olayı şahsen mağazada yaşayana kadar.. Bilemiyorum akıllarından ne geçiyor. İnsanları aptal yerine koyduklarında ben şahsen alacağım varsa da almıyorum. Bu olay beni LG'den daha da soğuttu. ( LG'nin eminim çok umrunda olur:)) Koca firmanın böyle bir adamı çalıştırması.. bu adamın üzerinde LG temsilcisi ibaresi varken ayan beyan yalan söyleyebilmesi.. (ha LG sanları LG napsın adam işkembeden sallıyor der şimdi.. o zaman tenezzül etmeyecek promtör çalıştırmayacak)

siz bildiğinizi söylemekten geri durmayın herşeye rağmen. teşekkür ederim şahsen..

ha bu arada 1 kişi umurlarında olmaz.. ama tek bir müşterinin etkileyeceği diğer çok sayıda müşteri umurlarında bal gibi de olur.. tabi insanımız düşünme yetisini daha sık kullanırsa:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 2 Eylül 2020; 19:52:53 >
  • musuz M kullanıcısına yanıt
    Bizzat Teknosa çalışanı söyle biraz çalışınca kasada açılma oluyor dedi ben sadece iki tv de görüntü farkını görmek için mağaza da bakmak istedim mağaza çalışanlarının yanlış yönlendirme yaptıklarını biliyorum 2020 samsung Tu 8000 serisinden almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Hani bizim Tosuncuk cıkıp bırak avane kesimi doktorundan avukatına binlerce insanı dolandırınca
    İlk sözüm hakikaten bu insanlar bu tüyü bitmemiş tosuna nasılda kanmışlar olmuştu.
    Yani diyeceğim şuki şu koskoca Forumda benim ve senin haricinde bu Satıcıya tek bir kelam laf eden yok ama methiyeler dizenler çok akıl alır gibi değil
    Biz çıkıp açık açık bu insankara kardeşim kendi çıkarı peşinde koşan ve asla bu forumda yeri olmmaması gereken satıcılara kanmayın sonra pişman olursunuz dedikçe,
    Bu satıcı çıkıyor kriter mriter gözetmeden tarlasını sürmek için traktör(VA) arayan bu insanlara doğal olarak kendi malını(lg) satmak için öküz(İPS) tavsiye ediyor
    Millette buna kanıyor, kanmak ne kelime bildiğin satıcıyı BEYefendi yapıveriyorlar.
    İşte bu yüzden diyorumki bizim sorgusuz inanmaya meyilli böylesi saf (temiz kalpli) insanımız olduğu müddetçe daha çok kandırılırlar.
    Sonra nemi oluyor
    Bu satıcı sayesinde parayı zor kazanan biri kalkıp Oled alıyor Yandığını gördüğü an ise hem cebi hem yüreği yanıyor
    Kimi ise aynı bu konuda olduğu gibi kalkıp çöplük ips panel önerildiği gibi İPS panel alıyor,
    Siyah yerine GRİ renk, karanlık sahneli film ve oyunları %30 kayıpla izlediğini görünce iş işten geçmiş oluyor.
    Bize gelince aslan kesilip her türlü hakareti hatta küfürü dahi bizden eksik etmeyen bu insanlar,
    Sonradan Mağdurlar konusu açsalar dahi bu Satıcıya kalkıp yine tek bir kelam etmeyip yine toz konurmuyorlar

Zaten çok değil bizim gibi sadece beş on kişi bu satıcıya tepki göstermiş olsa bu satıcı
    Bende Satıcı olsam, reklam parası verip susturduğum yönetim ve bu insanlar olduğu müddetçe istisnasız her konu ve mesajı cevaplar malımı satar köşeyi dönerdim.

Alıntıları Göster
    Hocam, emeğiniz çok teşekürler ancak piyasadaki high end paneller hariç VA paneller de kötü, philips 8505 modelinin 10bit VA panelini mağazada bir görün derim. Benim mağazada gördüğüm, çöp dediğiniz nanocell SM8000 tv, bu philips'in 10 bit panelden daha iyi görüntü veriyor.

Konuyu açan arkadaşın bütçesi az çok belli, marka kötülemektense bu fiyata bir tv önerin, arkadaş da mağazada gidip görsün karşılaştırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Sonra nemi oluyor

Alıntıları Göster
    Buradaki "satıcı" diye ima ettiğiniz kişilerin buraya yaptığı yorumlarla ve tavsiyelerle herhangi bir kazancı olduğunu düşünmüyorum. Adam burdaki yorumlara bakıyor ama kendi imkanlarınca ya gidip bayiiden alıyor yada internetten sipariş veriyor. Yani burdaki "satıcı" diye ima ettiğiniz kişiden almıyor. Herhangi bir kazancı olmuyor.
    Marka kötülüyorsunuz.
    LG markası tv konusunda lider markalardan biri.
    Tv leride gayet iyi.

IPS panelde diğerlerine göre farklı bir seçenek ve ışık sızması, gri renk olayı vvsvs.. kişisel seçim olayı. Her seçimin kendine göre artıları ve eksileri vardır ve bununda öyle. Bunu sen gece sürekli karanlık film izliyorsun ve sevmedin diye kötülemen yanlış. Belki de bu arkadaş gece karanlık film hiç izlemeyecek...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.