Şimdi Ara

smart cover new ipad çok ilginç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bayram tatili için memlekete gitmiştim ipad'ı evde bırakmıstım smart cover kılıfı takılıydı herzamanki gibi neyse...
    Bugun yeni fark ettim ki ipadın smart covere takılı olan kısmı kucuk bir yanık oluşmuş sonrada kılıfa baktım kılıfın metal tarafıda aynı buyuklukte yanık izi olmus. Kılıfı kliksada almıstım orjinal şimdi ne yapmam gerek kılıfı taksam acaba daha kotu olurmu? Şimdi durumu kilksa'yamı iletsem yada ipadı aldıgım magazayamı ne yapmamı onerırsınız ? Tabiki ipad hasarlı oldu ne kadar kucuk bir şey olsa da cihaza zarar verdi

smart cover new ipad çok ilginç smart cover new ipad çok ilginç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha once kimsenin başına buna benzer bir olay geçmedi mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan bir durum. Yanık nasıl oluştu anlam veremedim. Daha önce böyle bir sorun yaşayan da görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence her iki tarafada söyleyin .

Ipad için değişim talebinde bulunun. Orjinal smart cover ' ın cihazı bu hale getirdiğini söyleyin . Üretim hatası olduğunu söyleyin. Gerekirse Apple ile görüşün .

Ne yaparsanız yapın orjinal bir kılıfın takılması ile o yanığın oluşması çok saçma .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Enteresan bir durum. Yanık nasıl oluştu anlam veremedim. Daha önce böyle bir sorun yaşayan da görmedim.

Bende daha dun fark ettim once tableti bir yere dusurmusum sandim cizilmis die sonra baktim yanik izi var kilifa bakinca ayni izin kilifta da oldugunu fark ettim kilif orjinal olmasa derim çin malidir hersey mumkun diye ama dedigim gibi kilifta orjinal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WEAPON1

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Enteresan bir durum. Yanık nasıl oluştu anlam veremedim. Daha önce böyle bir sorun yaşayan da görmedim.

Bende daha dun fark ettim once tableti bir yere dusurmusum sandim cizilmis die sonra baktim yanik izi var kilifa bakinca ayni izin kilifta da oldugunu fark ettim kilif orjinal olmasa derim çin malidir hersey mumkun diye ama dedigim gibi kilifta orjinal

apple store a götürme imkanın varsa götür bence.
    olmadı telefon aç söyle.
  • Arkadaşlar bugun apple beni aradı.
    Yazıda da belirttigim gibi cihazda ki sorununu dile getirdim
    Onlarda boyle bir şeyle ilk defa karsılastıklarını soylediler
    Hatta evdeki elektrik hakkında bile soru sordular elektrik te dalgalanmaların olup olmadıgını cihazın(ipad)ın ısınıp ısınmadıgını vs... Gercektende boyle ilgilenecelrini ve bu kadar uzun da olacagını ummazdım.
    Benim konu biraz guvenlikle alakalıymıs hani yazıda da belirtigim gibi yanık izi vardı ya ondan.

Ben herseyi anlattım ilk once turkiye apple ye sonrada yurtdısına bagladılar valla bu kadar onemsenecegini tahmin edemezdim gerci sagolsun sonra fotografa baktıklarında durumun o kadarda kotu olmadıgını soyleseler de benim kaygımıda gozardı etmediler.
    Tekrar donus yapacaklarmış ipad ın garantisi olmamasına ragmen boyle ilgilenmeleri gercektende apple nin kalitesini her şeyden once musterisine verdigi deger takdire şayan

Şoyle diyim 2 saati gecti tabi telefonda beklemelerde cabası😋
    Hani diyiyorum acaba ipad ın garantisi olmasa bile( smart cover in garantisi var) iade olurmu boyle birşey talep etmedim zaten.

Tavsiyelerinizi bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garanti yoksa İPadde para ile değişim olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnş yarına ararlar işin kotu yanı garantisinin olmaması

• WEAPON1 W kullanıcısına yanıt
    Garanti olmasa da cihazda var olan donanımsal bir sorundan (Örneğin: yanlış kablolama, gerekli bir noktaya silikon yapılmaması vs) Kaynaklı ise bu tbk Gereği gizli ayıp sınıfında değerlendirilir ve ayıp oranında indirim, onarım ve ya para iadesi Hakkını doğurur.

Satıcı ücretsiz onarım Hakkını kullanır muhtemelen yani alır içine bakar eksik birey falan varsa onarır geri verir. Para iadesini genelde üreticiler tercih etmez, ayıp oranında indirimde de burada can güvenliğini tehdit edebilecek bir durum var sonrasında büyük tazminatlar ödememek için buna girişmez :)

Ha baktın hiçbir şey yapmadılar bu durumda Ulaş bana tüketici hakem heyetine başvuru yapalım ben yazarım bi dilekçe sana ;)
  • Çok kötü olmuş

• Dun tekrar apple aradı durumun kozmetik soruna girdigini herhangi güvenlik konusuna girmedigini iphonelerdende boyle sorunların oldugunu soylediler
    Ardından kılıfı aldıgım site aradı (ben en başta kılıfı aldıgım siteyi aramıştım) onlarda durumu apple ye iletmemi soylediler.
    Bende az once apple konustugumu ve kılıfın orjınal olmasına dikkat etmemi soylediler dedim; onlarda kılıfın apple garantili oldugunu soylediler ,bende peki kılıftan mı cihazdan mı oldugu belli olmadıgı için kılıfla beraber ipadı da appleye gondersem cihaz degişimi olurmu dedim. Onlarda birşey diyemeyeceklrini söylediler bilmiyon şimdi nasıl bir yol izlemem gerekir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.