Şimdi Ara

SmartDisk 1,5TB geri yükleme sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kullanmakta olduğum SMARTDISC 1,5TB harici HDD ile dosyalarımı yedeklemiştim. Bu harici HDD yedek alırken dosyaları "PC Clone EX" diye bir program ile birlikte geliyor ve yedeklemiyi bu program aracılığı ile yapıyoruz. Ve yedek alırken dosyaların tamamını ZİP yaparak HDD üzerine kaydediyor.

PC formatladım ve yedeklerimi "geri yüklemek" istedim. İşlem başladı ancak bazı dosyalarımın zipi açılmadı. Ve %30 tamamlandı gibi bir ifade geldi ekrana ve kalan kısım aktarılamadı.
    Tek tek incelediğimde bazı dosyaların zip i açıldığında "Filename same as zip filename" adıyla dosya oplarak unzip gördüğüm.
    Yeni ismi bu olan dosyaların adını eski zipli dosyanın adı ile aynı yapınca dosya açılabilir ve kullanılabilir oluyor.
    Örneğin adı "resim.jpg" olan bir zip dosyasını açınca, açılan dosyanın adı "Filename same as zip filename" oluyor ve açılmış gibi görünüyor ama kullanılamıyor. "Filename same as zip filename" olan unzipli dosyanın adını "resim.jpg" olarak değiştirince dosya kullanılabilir oluyor.

Bu sorunu nasıl aşabilirim. Özellikle aynı marka HDD kullanan ve geri yükleme yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.