Şimdi Ara

Smile Adsl AKK'nin kalktığını söyledi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün öğlen smile adslden bir telefon geldi ve artık rutinleşen bağlantı hizmetini bizim cici firmamızdan alın gibi bir dialogun sonunda aşağıda yer alan kampanya ile ilgili bilgiler verdi femme operator bana.Fakat konuşmanın ilerleyen sürecinde bana şirketlerinin aşağıda yer alan kampanyaya ilişkin akk nin kalktığını bunun 3 gün önce tüketici mahkemesinin almış olduğu bir kararla uyguladıklarını söyledi.Ve bunu bir kaç defa üzerine basa basa sordum ve aynı cevabı verdi.Yalnız aşağıda kampanya linkinde 50gb lık bir akn bıdıbıdısı yazılı.Şimdi soruyorum ey güruh bu şekilde hukuki bir karar alındığını duyan bilen var mı aranızda.Yahut smile adsl kullanıpta şu akk'nin kaldırıldığına ilişkin bilgiyi teyit edebilecek var mı?

http://www.smileadsl.com/Campaigns_internet-fiyatina-d-smart-limitsiz-internet.aspx

• sitelerinde yazıyor adil kullanım var diye

seni yemiş müşteri hizmetleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

sitelerinde yazıyor adil kullanım var diye

seni yemiş müşteri hizmetleri
    mesela yani.
    demiştir telefonu kapattıktan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

mesela yani.
    demiştir telefonu kapattıktan sonra.

Alıntıları Göster
    Kardeş sakın inanma 3 yıllık smile abonesiyim. 2 yıldırda bu netlimitsiz tarfesindeyim (50 gb akk olan) . Şu an dahi hızım düşük halde ay başını bekler olduk her ay yaw yeter !!! Ve de şunu söyleyebilirim eğer AKK kalksa bir internet sağlayıcısından bile inan bana bunu en son kaldıran yine smile olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: paladin32

Kardeş sakın inanma 3 yıllık smile abonesiyim. 2 yıldırda bu netlimitsiz tarfesindeyim (50 gb akk olan) . Şu an dahi hızım düşük halde ay başını bekler olduk her ay yaw yeter !!! Ve de şunu söyleyebilirim eğer AKK kalksa bir internet sağlayıcısından bile inan bana bunu en son kaldıran yine smile olur.

Alıntıları Göster
    sakın inanma sözleşmeye koyarlar birşey yapamassın

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecik54

sakın inanma sözleşmeye koyarlar birşey yapamassın

Alıntıları Göster
    Malesef
    Malesef Smile adsl kullanicisiyim, hız arttırımı istedim, AKK olduğunu söylememişlerdi, Hızın düştüğünü fark edince ki bu dün oluyor, aradım bir robot bana AKK dan bahsetti
    Bende bir muhattap bulabilirim umudu ile bir 5 dakka bekledim, ve telefonu kapadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagor3477

Malesef
    Malesef Smile adsl kullanicisiyim, hız arttırımı istedim, AKK olduğunu söylememişlerdi, Hızın düştüğünü fark edince ki bu dün oluyor, aradım bir robot bana AKK dan bahsetti
    Bende bir muhattap bulabilirim umudu ile bir 5 dakka bekledim, ve telefonu kapadım.

Alıntıları Göster
    bugün tekrar aradılar bastım kalayı.delga geçer gibi arkadaşımız yanlış anlamıştır sizi dedi ben de sinirlendim o zaman gerizekalılara aratmayın dedim.vay arakadaş ne üç kağıtçı bu herifler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHemlock

bugün tekrar aradılar bastım kalayı.delga geçer gibi arkadaşımız yanlış anlamıştır sizi dedi ben de sinirlendim o zaman gerizekalılara aratmayın dedim.vay arakadaş ne üç kağıtçı bu herifler.

telefon konuşmasını kaydedip vereceksin mahkemeye böylelerini..
  • quote:

nerden bulastık şu smile ye yahu bela resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

nerden bulastık şu smile ye yahu bela resmen

Alıntıları Göster
    hani bir alternatif olabileceğini düşünmüştüm ttnetten kurtulmak adına ama bu tavırlarından sonra smile ile işim olmaz.

• quote:

hani bir alternatif olabileceğini düşünmüştüm ttnetten kurtulmak adına ama bu tavırlarından sonra smile ile işim olmaz.

Alıntıları Göster
    Bende smile adsl+ hd+ iklisi uygun fiyata geliyor diye smile'a geçmeyi düşünüyordum. ttnet akk uygulamadı hiç acaba smile da yapar mı yapmaz mı diye merak ediyordum. eğer yapmaz ise geçmeyi düşünüyordum ama şimdi burayı okudum ve vazgeçtim. Nasıl yapsam bilmiyorum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuCh

Bende smile adsl+ hd+ iklisi uygun fiyata geliyor diye smile'a geçmeyi düşünüyordum. ttnet akk uygulamadı hiç acaba smile da yapar mı yapmaz mı diye merak ediyordum. eğer yapmaz ise geçmeyi düşünüyordum ama şimdi burayı okudum ve vazgeçtim. Nasıl yapsam bilmiyorum :S

Alıntıları Göster
    Bende adsl+ D Smart düşünüyorum bu ay sonunda TTNet tahattüt bitiyor AKK kalktı ise direk geçerim ama sonuçta DSmart'ta TTNet'in alt yapısını kullanıyor o yüzden öyl birşey olabiliceğini sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GercekUykucu

Bende adsl+ D Smart düşünüyorum bu ay sonunda TTNet tahattüt bitiyor AKK kalktı ise direk geçerim ama sonuçta DSmart'ta TTNet'in alt yapısını kullanıyor o yüzden öyl birşey olabiliceğini sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar smileadsl de hızıp düşüp tekrar ttnet gibi hızı artan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

arkadaşlar smileadsl de hızıp düşüp tekrar ttnet gibi hızı artan varmı

Alıntıları Göster
    Selam Smile'da çok göze batmadıkça (arıza, fatura vs. için müşteri hizmetlerini arayıp hesabınızı kontrol ettirmedikçe) AKK uygulanmıyor. En azından ben her ay 400-500 GB'ı görüyorum. 750-800kb dan aşağı transfer de yapmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: envivo

Selam Smile'da çok göze batmadıkça (arıza, fatura vs. için müşteri hizmetlerini arayıp hesabınızı kontrol ettirmedikçe) AKK uygulanmıyor. En azından ben her ay 400-500 GB'ı görüyorum. 750-800kb dan aşağı transfer de yapmıyorum.

Alıntıları Göster
    smile adsl d-smartla kullanımı iyi gibi. 63 tl oluyor. 13 tlye d-smart oluyor.kutu bizde kalıyor dimi bitiminde.hd veya sd yayın için fark ödüyor muyuz bir şey yazılmamış.
    8 mb'e kadar diyorlar fakat konuşsak arasak fırça atsak falan 4-5 e çekerler mi :)
    dayım bu şekilde halletmişti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fc nobrain

smile adsl d-smartla kullanımı iyi gibi. 63 tl oluyor. 13 tlye d-smart oluyor.kutu bizde kalıyor dimi bitiminde.hd veya sd yayın için fark ödüyor muyuz bir şey yazılmamış.
    8 mb'e kadar diyorlar fakat konuşsak arasak fırça atsak falan 4-5 e çekerler mi :)
    dayım bu şekilde halletmişti :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benimde Smile ile 2 yıllık sözleşmem var kasım ayında bitiyor.sözleşmeyi feshetsem ne kadar fatura keserler ortalama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazor

Arkadaşlar benimde Smile ile 2 yıllık sözleşmem var kasım ayında bitiyor.sözleşmeyi feshetsem ne kadar fatura keserler ortalama?

Alıntıları Göster
    **8Mb’e kadar ve 20Mb’e kadar internet paketleri için aylık AKN (adil kullanım noktası) uygulanacaktır. Adil Kullanım Uygulaması Politikası gereğince, ayda ilgili tarifeler için belirtilen AKN’nin aşılması durumunda, aşılan tarihten itibaren kullanım hızı en fazla 3Mb ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir

Sitesindeki açıklama ;)
    Benim 5.Günüm kota 36 GB'da. Ne yapıcaz bilmiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stutt

**8Mb’e kadar ve 20Mb’e kadar internet paketleri için aylık AKN (adil kullanım noktası) uygulanacaktır. Adil Kullanım Uygulaması Politikası gereğince, ayda ilgili tarifeler için belirtilen AKN’nin aşılması durumunda, aşılan tarihten itibaren kullanım hızı en fazla 3Mb ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda normal hızına dönecektir

Sitesindeki açıklama ;)
    Benim 5.Günüm kota 36 GB'da. Ne yapıcaz bilmiyorum :)

Alıntıları Göster
    3-4 yıldır smile kullanıyorum. aylık minimum download 70 gb. Şu kadar sadece geçen ay hızım 3 mb ta düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

3-4 yıldır smile kullanıyorum. aylık minimum download 70 gb. Şu kadar sadece geçen ay hızım 3 mb ta düştü.

Alıntıları Göster
    valla ben çok indirim yapan biri değilim ama ilk günden 8 yıldır görmediğim bir internet deneyimi yaşıyorum, iyi ki geçmişim, yağ gibi akıyor, 800'lerden dşmüyor indirim hızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07CE3F799

valla ben çok indirim yapan biri değilim ama ilk günden 8 yıldır görmediğim bir internet deneyimi yaşıyorum, iyi ki geçmişim, yağ gibi akıyor, 800'lerden dşmüyor indirim hızı.

Alıntıları Göster
    Ben aralıksız indiriyorum hız sorunum hiç olmadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.