Şimdi Ara

Smile Adsl + Dsmart Hakkında.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben şuan ttnet abonesiyim smile adsl nin internet+d-smart kampanyasına abone olmak istiyorum ama bir kaç sorum var.
    1.D-smart HD (Smart Paket) 59 TL aylık ücretli pakete te Hd kanallar varmı(Açık mı?)
    2.Şu anda kendi Türksat kurulu sistemim var kurulum ücreti alınacak mı?

Birde d-smart ın kendi sitesinde bulduğum bu yazı var (D-Smart HD’li paketlerde Ana paketleri fiyatına HD ek paketide dahildir. Paketlerde yer alan HD kanallar listesi için tıklayınız.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-mac3 -- 7 Ocak 2011; 23:07:03 >

• Cevaplayacak kimse yokmu?
  • bende merak ediyorum kurulum ücretini alacaklarmı diye aynı kampanyaya başvurdum bugün smile hattım açıldı

59 tl likte hd kanallar varda hangi hd kanallar var benimde kafamı o karıştırıyor
  • mesela ben hd en i izlemek için illaki aile paketidemi almam lazım?
  • 59 tlye hd recive alıyorsunuz.içinde hd trt var
    dsmart paketinde aile paketi scilince 6 7 tane hd kanal veriliyormuş.

dsmartcı bayii öyle dedi.
  • d-smart ın kendi sayfasındaki yazıdada D-Smart HD’li paketlerde Ana paketleri fiyatına HD ek paketide dahildir. Paketlerde yer alan HD kanallar listesi için tıklayınız yazıyor bayinin dedigi ile bu farklı kim doğru söylüyor acaba?
  • Smile Adsl den arandim. D smart + 8 mps ye kadar sinirsin internet gecme kararini verdim. her neyse 10- 15 gun sonra gecildi. Sira D smart uydu alicisina geldi. Telefonla sordum. Nasil bir cihaz getiriyorsunuz dedim. Normal D smart dediler. HD ozellikli degilmis. kafam bozuldu ben HD ozellikli bekliyorum ve kampanya kapsaminda bana HD ozelligi olmayan cihazi gonderiyorlar. D smari aradim efendim ayda 10 TL ilave olmasi gerekiyormus HD icin. Ya bu nasil kampanya bizi Smile ADSl yazzsin HD uydu alici ve internet 24 ay sozlesme oldugu takdirde. Sonra bana ozelliksiz D smart reva gorduler.
    Kampanya da belirtileni bile uygulamiyorlar bunlar.
    Sonra HD icin her ay 10 tl talep ediyorlar. Bu dogrumu arkadaslar. Tututrabildiklerini tutruyorlar. Telefon ettigimde siz ozellikle belirttiniz mi HD olsun diye bana soruyor. Ben D smarti HD oldugunu dusundugum icin seslenmedim. Meger oyle degilmis.
    HD olmayan D smart +smile adsl kampanyasini ben ne yapayim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.