Şimdi Ara

smile adsl hakkımda yasal işlem başlatmış [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba tahmini 1.5-2 sene önce smile adsl den çıkmıştım 2 sene dolmuştu ama buğün aradılar 30 tl borcunuz var dediler bu nasıl oluyor ben 2 sene önce 55 tl ödüyodum aylık 30 tl neyin parası olabilir bide parayı ödersem yasal işlem kalkarmı ?

SON DURUM ;
    Arkadaşlar az önce aradım adam 2010'de interneti kapattırıp 2011 de tekrar açmışsınız diyo ben öyle birşey yapmadım 2 senedir wadafone cep net kullanıyorum sabah arayan müşteri hizmetleri babama 30 tl demiş bana da 10 tl dediler ben daha sonra 2011 den beri internet var eve neden hiç fatura gelmedi dedim adam telefon faturasına yansıtılmış dedi bunlar hırsız ya bildigin hırsız düzenbaz sinirden elim ayağım titredi 10 tl için neden yasal işlem başlatmışlar ben onu anlamıyorum onu neden faturaya yansıtmamışlar 10 tl ye internet varda benmi bilmiyorum :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi operaxd -- 16 Nisan 2012; 15:33:30 >

• fatura sorgulama yapıcam ama ''online işlemler kullanıcı adı''nı unuttum nasıl öğrene bilirim onu ?
  • valla araycaksin ögreneceksin. büyük ihtimal 30 lirayı ödersen sorun çözülür. bence hiç ugraşma öde kurtul.
  • Önce parayı öde ve hakkında açılan yasal işlemi durdur;

Sonra müşteri hizmetlerini ara ve bunun nedenini sor, araştır ve gerekli belgeleri toplayıp tüketici mahkemesine git (ücretsiz), boşu boşuna borç çıkarmış olabilirler. Hem borç var bile olsa bence yasal faizlerinden kurtulabilirsin sonuçta sana bir bilgi ulaşmamış bu borç hakkında. Hakkınızı arayın.
  • Arkadaşlar az önce aradım adam 2010'de interneti kapattırıp 2011 de tekrar açmışsınız diyo ben öyle birşey yapmadım 2 senedir wadafone cep net kullanıyorum sabah arayan müşteri hizmetleri babama 30 tl demiş bana da 10 tl dediler ben daha sonra 2011 den beri internet var eve neden hiç fatura gelmedi dedim adam telefon faturasına yansıtılmış dedi bunlar hırsız ya bildigin hırsız düzenbaz sinirden elim ayağım titredi 10 tl için neden yasal işlem başlatmışlar ben onu anlamıyorum onu neden faturaya yansıtmamışlar 10 tl ye internet varda benmi bilmiyorum :S
  • peki parayı ödersem bundan kurtulabilecegini sordun mu?

cidden ne saçma işmiş öyle aslında internetini kapatan herkes gidip eski telefon veya adsl numarasını sorgulaması gerekir?
    borç var mı yok mu diye? çünki bu adamlar nasıl oluyorsa aradan onca yıl geçmesine ragmen extra ücret çıkartmalari cidden hırsızlık.
  • Sordum adam avukatlık iş olduğu için bunu söyliyemeyiz dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence dolandırıcı bunlar aradıkları numara 444 filansa da inanma voip santralden istediğin numarayı atayıp arama yapmak mümkün abim gözümün önünde yaptı oradan biliyorum..
  • smile da iptal çok büyük sıkıntı..benden habersiz smile talk üyeliği başlatıp 5 ay fatura kestiler sonra 3 ay iptal ettirmekle uğraştım..ne lanet firmaymış..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.