Şimdi Ara

Sneijder'in Gidişi Hayırlı oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son iki sezondur doğru düzgün top oynamayan, ayı gibi göbek salıp, boşbeleş maçlarda asist yapan, sürekli olarak ondan birşey beklenen anlarda sola kaçıp saklanan, iddialı takımlara karşı son 2 sezondur hemen hiç performans vermeyen, yılda bonuslarla 5.5-6m Euro götüren Hollandalı Kan Emici geçen sene gönderilmeliydi.

Sosyal medya ve forumlarda futboldan anlamayan taraftarlar tarafından Altın Portakal vb. saçma argümanlarla savunulan bitik oyuncunun gitmesi her anlamda kazançtır.

Bruma kazması ve göbekli yağlı vücut Sneijder'in defnedilmesi ile takım ilerleyen günlerde mücadeleci ve hırslı bir oyun oynamaya başlayacaktır.

Arkadaşlar iki senedir kendinizi kandırıp avutuyordunuz.
    Yok FB maçında Volkan'a iki tane daha sallayacak diye yorumlarda bulunuyor, Juventus'a attığı mazide kalan gole methiyeler düzüyordunuz.

Gerçek ise bunların 4 sene önce olmuş olmasıydı. Ahi gitmiş vahı kalmış posası çıkmış çürük Portakal artık o.

Avrupa'da bir tane bile düzgün kulüpten teklif mi geldi 3-4 senedir? Katar takımları bile ilgilenmiyor kendisi ile. Çin takımları beğenmediginiz Burak'ı aldılar ama Sneijder'i hiç düşünmediler.

Geldiğinden beri FB ve Juventus maçı hariç aklınızda kalan Sneijder'in aldığı bir tane bile büyük maç yok.

Bunları artık görün. Sneijder gözünüzde büyüttüğünüz kadar büyük futbolcu değil.

Gittiği de hayırlı oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kadar korkmanıza gerek yok gitti adam işte tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Bu kadar korkmanıza gerek yok gitti adam işte tamam.

Ne korkması arkadaşım. Adam zaten iki senedir top oynamıyordu. Fener yada Beşiktaş taraftarını korkutan bir oyuncu değildi ki.

Burada olay hayalperest GS taraftarının gerçekleri görmesi.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen takımıma hakaret etmesine rağmen affettik gel diyende benim taraftarım zaten aynen çekebilecek durumda değil zaten kimse gören çıkıyor konudan salla dur ne olucak yazma boşuna birşey.
  • Gönderilecekse gönderilsin eyvallah. Ama takımda o kadar çöp varken neden ilk olarak sneijder gönderiliyor ? Üstelik bu kadar berbat bir şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Bu kadar korkmanıza gerek yok gitti adam işte tamam.

Ne korkması arkadaşım. Adam zaten iki senedir top oynamıyordu. Fener yada Beşiktaş taraftarını korkutan bir oyuncu değildi ki.

Burada olay hayalperest GS taraftarının gerçekleri görmesi.

valla oynamadığı hali 17 asist yapıyorsa yine oynamayıp kalsaydı. korkunuzdan ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz. neyse gitti artık korkmanıza gerek yok. beşiktaş böyle giderse 3ncü şampiyonluğuda rahat alacak bu sene.
  • Birisi volkani avladigi golleri atsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bölümde gördüğüm en boş konu.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olmuşmuş. Sizin takıma gelse ayakların kıçına değe değe imza törenine gidersin.
  • güle güle ayı avcısı
  • Eleman trol beyler boşuna yazmayın.

• Hayırlı oldu, herkes duyunca hayııır dedi.
  • Senin gelmişini geçmişini...

• Alex'e de koşmuyor diyorlardı, bu da aynı mantık prim vermeyin trole
  • Kimsenin ciddiye almadığı, muhtemelen gerçek yaşamında da kimsenin iplemediği bir arkadaşın saçma sapan konusu.

Trollük bu değil. Kafa gerektiriyor iyi bir troll olmak.

• He troll hee

• Ciddiye alıp okuyordum ki şu paragrafı da okuyunca okumayı bıraktım:

"Bruma kazması ve göbekli yağlı vücut Sneijder'in defnedilmesi ile takım ilerleyen günlerde mücadeleci ve hırslı bir oyun oynamaya başlayacaktır."

Her türlü düşünceye saygım var, herkes farklı düşünebilir elbette; fakat bu paragrafı yazmanın üç sebebi olabilir. Birincisi futbolu bilmiyorsunuzdur. Ikincisi trollsünüzdür. Üçüncüsü maçları izlemeden ahkam kesiyorsunuzdur. Diğer arkadaşların dediği gibi bana da ikinci olasılık gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Ciddiye alıp okuyordum ki şu paragrafı da okuyunca okumayı bıraktım:

"Bruma kazması ve göbekli yağlı vücut Sneijder'in defnedilmesi ile takım ilerleyen günlerde mücadeleci ve hırslı bir oyun oynamaya başlayacaktır."

Her türlü düşünceye saygım var, herkes farklı düşünebilir elbette; fakat bu paragrafı yazmanın üç sebebi olabilir. Birincisi futbolu bilmiyorsunuzdur. Ikincisi trollsünüzdür. Üçüncüsü maçları izlemeden ahkam kesiyorsunuzdur. Diğer arkadaşların dediği gibi bana da ikinci olasılık gibi geliyor.

Sneijder'in koşmadığından, göbeğinden şikayet ediliyordu
    Brumanın gereksiz bencil olmasından, pas vermemesinden.

Şimdi ne oldu? Tudor Tudor dediniz takımı koşturacak işte çok ruhla oynamış olurlar o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Ciddiye alıp okuyordum ki şu paragrafı da okuyunca okumayı bıraktım:

Sneijder'in koşmadığından, göbeğinden şikayet ediliyordu
    Brumanın gereksiz bencil olmasından, pas vermemesinden.

Şimdi ne oldu? Tudor Tudor dediniz takımı koşturacak işte çok ruhla oynamış olurlar o zaman.

Birincisi Sneijder koşmuyor diye bir şey demedim ben. İkincisi Bruma gereksiz bencil olsa da "Bruma kazması" denmeyecek kadar da yetenekli bir oyuncu. Üçüncüsü de yine Tudor Tudor diyen kim acaba? Aklınızca trolleyip, insanların sinirlerini bozmaya çalışıyorsunuz, sizi de anlıyorum tabii.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.