Bildirim
Şoförler arası dayanışma (bizde olmayan)
RELOOP NEON : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
https://www.amazon.com.tr/dp/B00NOI49AW
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kim demiş bizde yok diyetaksiciler minibüsçüler tartışınca kaza yapınca toplanıp diğer araç sürücüsüne saldırıyorya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
kim demiş bizde yok diyetaksiciler minibüsçüler tartışınca kaza yapınca toplanıp diğer araç sürücüsüne saldırıyorya
Taksicilerden ve minibüsçülerden nefret edenler +++++
Hocam öyle diyosunda bu olay Tr de yaşansa yine aynı tepkiyi verir halkimiz. Ki ben bu örneğe 1-2 kez rastladim herkes indi yanan bi pejo ya yangın tüpleri ile müdahale etti.
quote:
Orijinalden alıntı: Jacques
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
Taksicilerden ve minibüsçülerden nefret edenler +++++
servisçileri unutmuşum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Görende Türkiye de insanlık kalmamış zannedecek.Emin olun Türkiye de daha iyi örnekler var. -
Yangın söndürme tüpü ile diğer araçlara bende müdahale ettim. Hatta diğer araç sürücüleri ellerinde tüp ile gelip yardım ettiler. Ve ortada trafik lambaları bile yoktu istesem ve isteseler durmazlardı. Üstelik oto yol kış ve yolun karşı tarafıydı, bolu'dan ankaraya gelirken.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Trafikte herkes birbirine düşman ama kaza olursa herkes koşar kimi izlemek için kimi yardım için.
Amerikada otoyolda giderken 4luleri yakıp emniyete çektim. Havalanina giderken pasaportlardan birini bulamadık. Valizleri ariyorduk.
Bir sürü araç durdu ve yardım teklif etti. Türkiyede hiç rast gelmedigim birşey. Ben de durup teklif etmedim çünkü emniyet şeridinde kaza geçirip ölen çok oluyor.
Gençlik yıllarında arkadaşlarla kavşağın yanında parka arada takılırdık ve o kavşakta sık sık kaza olurdu. Bir keresinde anadol pikap kapısını parçalayıp arkadaşlarla kadının kucağındaki bebeğini almıştık. Kadın ve eşi kendileri çıkmıştı. Bir keresinde yine durum aynı kadın bağırıyor bebek için onu aldık, aile kendileri çıktı ve hemen aileyi arkadaşın arabaya atıp hastaneye götürdük bebek için. Koca rica etti. Biz ambulansı aradık dedik hemen gidelim dedi. Aldık aileyi arkadaşın arabaya, hastaneye götürdük. Doktora anlattım bende kaza esnası bebeğin nasıl ve nerelerini vurduğunu, arkadan öne geldiğini. Çünkü bunu aile bilmiyordu ve yolda canları sıkılmasın diye anlatmadım. Bir aile yakını ile arabanın başına gidip, benim garaja çektik. Aradan birkaç ay sonra aile yakınını gördüm karşı tarafla davalık olmuşlar, benden şahit olmamı istedi. Bekle dedim olayı gören birini daha alalım. İnanın arkadaşlar hayatımda o zamana kadar hakim huzuruna ilk defa çıktım, nasıl bir şeymiş orada gördüm.
Ne gördüysek anlattık. Aile ondan sonra ne arayıp nede gelip bi teşekkür bile etmedi.
Öte taraftan arkadaşlar ben aracımda küçük süpürge ve faraş taşırım, hem arada içini süpürür hemde kaza yaparsam cam vs leri kaza yerinden süpüreyim diye. Bir başka araca zarar vermesin. Sordum geçen birine evet bende taşırım demişti. Aslında taşınması mecbur olmalı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X