Şimdi Ara

Şok şok şok Call of Duty 7 WW2 mi olucak??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceleri bir kavram vardı. Treyarch, Call of Duty’nin konsol sorumlusu, Infinity Ward ise PC’den sorumlu ana yapımcıydı. İsterseniz bu kavramlara bir takım eklemeler yapalım. Infinity War, modern savaş sorumlusu; Treyarch ise ikinci dünya savaşı uzmanı.

“Call of Duty: World at War’ın” çıkışına az bir süre kala şu an oyunun beta testleri yürütülüyor. Oyunun yapımcı koltuğunda yer alan Treyarch sorumlularından Noah Heller: “Word at War’dan sonra ikinci dünya savaşı defterinin kapanacağını söyleyemem, bunu göz ardı edemeyiz.” dedi. Ek olarak, WW2 cephesinde halen tam anlamda gösterilemeyen olayların olduğundan bahseden Heller, örnek olarak Kızıl Ordunun intikamı ve Okinawa mücadelesini gösterdi. Bu açıklamanın neticesinde Call of Duty 7′nin, “İkinci Dünya Savaşı” temasına sahip olacağı ihtimali doğuyor.

Her ne kadar bahsedilen Kızıl Ordu’nun zaferi, ilk Call of Duty oyununda yer alsa da, galiba daha kapsamlı ve yeni nesil teknolojilerle donatılmış bir oyundan söz ediliyor. Görülen o ki, önümüzdeki en az 5 yıl boyunca “Call of Duty” ismini çok duyacağız.

• daha 5 çıkmadı saçma bence haber
  • Bi de WW1 i yapsalar tam olacak
  • Call of Duty 7'nin diye bahsettiğin konu COD World at War olabilirmi.Sen bu haberi yazmadan Merlinin Kazanında bu son WW2 diye haber çıktı.
  • Ben merlinin kazanından almadım ama dikkatli oku arkadaşım bnce alakasızz o dediğin Cod World at War dan bile bahsetmiyor!! cod 7 diyor arkadaşım bnce cod world at war cod serisine göre yanılmıyorsam 5 veya 6 sırada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoLLiPopp -- 21 Ekim 2008; 17:46:53 >
  • kesinlikle ww1 ile giriş yapsa yer yerinden oynar...
  • Haberin kaynağını belirtir misin? Emin olmak için.
  • cod serisi hic bitmesin istiyorum 15-20 sene devam etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: merlininkazani.com

World at War, son WW2 oyunu olacak

Geçtiğimiz günlerde Treyarch'tan Noah Heller, İkinci Dünya Savaşı teması olarak halen iyi yansıtılmayan görevler olduğunu söylemiş ve bir sonraki "Call of Duty" oyunu için açık kapı bırakmıştı. Yeni açıklamasında Resmi Xbox dergisine konuşan Heller, "World at War'un" 2 yıldır geliştirildiğini ve klasik bir savaş olan WW2'nin sonunu göstermek istediklerini söyledi ve "Evet, bitti" diyerek "Call of Duty" serisinin "İkinci Dünya Savaşı" defterini kapattığını belirtti.
  • Konu açıldıktan 9 sene sonra WW2 gerçek oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 9 yıl bekledim ww2ye dönmelerini, cod2 remaster yapsalar yine kabulümdü, ama cod4 remaster'ı beğenmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.