yeniçağ gazetesi Sokak köpekleri anne kedi ve 2 yavrusunu paramparça etti https://www.yenicaggazetesi.com.tr/sokak-kopekleri-anne-kedi-ve-2-yavrusunu-paramparca-etti-805441h.htmBu cehennem itleri keyfi kendilerinden zayıf canlılara saldırıyor demiştim. 2 metemiz gitmiş ama önemli değil ,şimdi 2 yavru kedimiz gitti ama sanırım bu da önemli değil.Resmen Pawguardı, haytapı para kazanacak diye kurban veriyoruz.Eskiden köpekleri zehirleyenlere, silahla vuranlara kızıyordum ama anlaşılan devletin vurdumduymazlığı yüzünden bizde o kıvama geleceğiz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sokak köpekleri anne kedi ve 2 yavrusunu paramparça etti.
-
-
Haber değeri YOK
çünkü antalya Atatürk parkından örnek vereyim sadece bu parkta her gün köpekler kedileri parçalıyor parktaki kedi evine gidip oradaki görevlilere sorun inanmazsaniz
Köpekler bu dünyadaki en nefret ettiğim varlıklar 10 sene sanayide yaşadım kopeklerin insanlara saldırısına en az 100 kere sahit olmusumdur pek cok yolu kullanamazdik bile bunlar yüzünden
Simdi de kedilere zulmlerini etrafimdaki parklarda görüyorum yavru anne baba hic fark etmez nedensizce köpekler kedileri öldürüyor
Bir abi vardı parkta kedilere mama veren bu kopekler ona da gelip mama isterdi uysal uysal abi mama verirdi bunlar mamayi yer yemez gene kedilere saldirirdi kesinlikle dogalarinda bir pislik var
Köpekler milli güvenlik sorunudur nokta net aksini iddia eden herkes mama lobicisidir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Köpeklerin yapısı böyle. Saldırganlık genlerinde var. Bu yüzden sokaklarda başıboş köpek olmamalı.
Bizim burda halk zehirli etle hallediyor zaten çoktan beri çete gibi dolananlara sokak köpeği 1-2 sene önceye göre çok az,seslerinden uyuyamıyordum bile bir ara,devleti beklersen oooooooo...
Sol kafalı antik kuntik entel biryerde allahtan yaşamıyorum kesin çıngar çıkartırdı tapkanları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Haziran 2024; 2:41:33 > -
Köpeklerin insanlara saldırması fazla önemsenmiyor ama kedilere saldırırlarsa bu konuda duyarlılık artabilir.
Bu konuyu da araştırmak lazım, acaba kedi tahrik etmiş mi? Köpekler durup dururken saldırmazlar değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 6 Haziran 2024; 7:12:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bari yavru kedilere saldırmasalardı.
-
İyi yapmislar ama kedilere dikkat etmeleri lazim kediler de zehirlenmesin
Kediler Allah'ın bu memlekete bir lutfudur bizim binanin arkasinda ve onunde araziler var kediler olmasa o arazilerden yilan ciyan fare sıçan her sey gelir saldirir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum. Annem anlatırdı: Çocukken köpeklerin saldırısına uğrayıp hastanede haftalarca yattığını ve vücudunu parçaladıklarını (halen aklıma geldikçe kanım donar.). Çocukken ve liseye giderken beni de kovaladıklarını hatırlıyorum. Gruplaştıklarında saldırganlıkları öyle bir artıyor ki. Sokaklarda köpek olmamalı.
-
Başıboş kaçak sorunu ve başıboş köpek sorununa çözüm bulunmasi lazim. 2side milli güvenlik sorunu dur.
-
Oyun istemişler abisi ama kediler anlamamış, bilememiş, köpeklere nasıl yaklaşmaları gerektiği öğretilmemiş.
Bu arada 90'lar sonu 2000'lerin başında oturduğumuz yerde de çok sokak köpeği olurdu gruplar halinde. Belirli bi saatten sonra dışarı çıkamıyor çıksan da yolunu değiştirmek uzatmak zorunda kalıyordun. Yolda da tek tük görürsen artık risk alıp adrenalin eşliğinde yoluna devam ediyordun. O yüzden köpeklerle yıldızım hiç barışmadı. Çok şükür şu an böyle bir sorun yok en azından burada yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Haziran 2024; 14:37:18 >
video.haber7.comGörme engelli fenomen mağduriyetini anlattı! "Tamam, parklar köpeklerin olsun ama bari işimize rahat gidip gelelim!"https://video.haber7.com/video-galeri/280107-gorme-engelli-fenomen-magduriyetini-anlatti-tamam-parklar-kopeklerin-olsun-ama-bari-isimize-rahat-gidip-gelelim
Görme engelli vatandaşada saldırmışlar.
Engellilerin hayatı zaten zor, yetmezmiş gibi birde başları sokak köpekleriyle dertte.
-
o saatte o kedinin orada ne işi varmış, otursun oturduğu yerde. hem neden cebinde mama taşımıyor o kedi.
-
Bunları görüp de sokaktaki köpekleri savunanlar insanlıktan çıkmıştır.
CHP belediyelerine ait yeşil alanlarda, parklarda başıboş köpek her daim var. Parklar çocukların oynama alanı değil köpeklerin yayılma alanı olmuş. Hangi medeni ülkede bu saçmalık görülüyor. Aklın mantığın bittiği yer.
bir kısım insanda kafa gerçekten gidik. beyin göçü olmuş. bu insanlar etraflarında gördükleri her olumsuz davranışı, her adliyelik vakayı paylaşıp, bakın işte sokak köpeklerine gelene kadar ne sorunlarımız var diyor. Adli vaka olmuşsa bunu adalet sistemi çözer, çözemiyorsa bunu adalet sistemini düzelterek çözebilirsin. çözemiyorsan bile bunu sokakta köpeklerin çocukları parçalamasına bahane olarak kullanamazsın. ama bunu anlamıyorlar veya anlamak istemiyorlar. bu insanlar her ne pahasına olursa olsun köpeklerin sokakta kalmasını istiyorlar. kafalarının gidik olmasından veya bu işten bir çıkarları olduğundan başka bir açıklaması yok bu durumun.
ilk gruptakilerin psikolojik tedavi görmesi lazım.
ikinci gruptakilerin de çıkar ilişkilerinin ortaya çıkartılması lazım.
Bildiğiniz çete kurmuşlar , yol kesip insan bile parçalar bunlar.
Haberi değeri çok fazla şekilde var.
Akla gelmeyecek mağduriyetler söz konusu.
İsteyenler alıp evde beslesin. Sokaklar insanlara aittir.
Sözüm meclisten dışarı ama Toplum olarak düşünme yetimizin olmadığı veya uyuşturulduğumuz kanısındayım. Garipsediğimiz haber köpek sürüsünün kedileri parçalaması. İnsanlar hayvanların doğasını katletmeden önce de böyleydi. Bu iki tür insanlarla ortak yaşama başladığında da böyleydi, halen de böyle olması doğal. Asıl köpekle koyun koyuna yatan kedi olsa garipsememiz gerek. Vahşi doğada bunlar olan şeyler. Bakarsanız tüm kedi familyası doğada birbirinin yavrularını parçalayarak, kendi akrabalarını parçalayarak, köpek familyası keza aynı şekilde birbirlerini ve rakip hayvanları parçalayarak, belirledikleri yaşam bölgesi içerisine hangi hayvan türü girerse tehdit olarak görüp, yok ederek doğa kendi kendini dengede tutar. Aslolan köpek ve kedileri başıboş sokaklarda gezer hale getirecek kadar hayatlarına burnumuzu soktuğumuz için, popülasyonlarının içine ettiğimiz için, dengeyi bozduğumuz için bunları ve daha kötü senaryoları yaşıyoruz. İnsanlar, belediye , devlet herkes üstüne düşeni yapacak ve bu bozduğumuz dengeyi herkes taşın altına elini sokarak düzeltmek zorunda. Köpeklere canavar gözüyle bakmak hiçbir sorunu çözmez, çözemeyecektir de!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Haber değeri YOK
çünkü antalya Atatürk parkından örnek vereyim sadece bu parkta her gün köpekler kedileri parçalıyor parktaki kedi evine gidip oradaki görevlilere sorun inanmazsaniz Köpekler bu dünyadaki en nefret ettiğim varlıklar 10 sene sanayide yaşadım kopeklerin insanlara saldırısına en az 100 kere sahit olmusumdur pek cok yolu kullanamazdik bile bunlar yüzünden Simdi de kedilere zulmlerini etrafimdaki parklarda görüyorum yavru anne baba hic fark etmez nedensizce köpekler kedileri öldürüyor Bir abi vardı parkta kedilere mama veren bu kopekler ona da gelip mama isterdi uysal uysal abi mama verirdi bunlar mamayi yer yemez gene kedilere saldirirdi kesinlikle dogalarinda bir pislik var Köpekler milli güvenlik sorunudur nokta net aksini iddia eden herkes mama lobicisidir |
Köpeklerin yapısı böyle. Saldırganlık genlerinde var. Bu yüzden sokaklarda başıboş köpek olmamalı.
|
video.haber7.com Görme engelli fenomen mağduriyetini anlattı! "Tamam, parklar köpeklerin olsun ama bari işimize rahat gidip gelelim!" https://video.haber7.com/video-galeri/280107-gorme-engelli-fenomen-magduriyetini-anlatti-tamam-parklar-kopeklerin-olsun-ama-bari-isimize-rahat-gidip-gelelimGörme engelli vatandaşada saldırmışlar. Engellilerin hayatı zaten zor, yetmezmiş gibi birde başları sokak köpekleriyle dertte. |
Bunları görüp de sokaktaki köpekleri savunanlar insanlıktan çıkmıştır.
|
Katılıyorum. Annem anlatırdı: Çocukken köpeklerin saldırısına uğrayıp hastanede haftalarca yattığını ve vücudunu parçaladıklarını (halen aklıma geldikçe kanım donar.). Çocukken ve liseye giderken beni de kovaladıklarını hatırlıyorum. Gruplaştıklarında saldırganlıkları öyle bir artıyor ki. Sokaklarda köpek olmamalı. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X