Sivas'ta boş arazide bulunan parçalanmış bebek olayının aslı ortaya çıktı. SOKAK KÖPEKLERİ MEZARDAN ÇIKARTIP PARÇALADI Ölü doğan bebeğin ailesi tarafından defnedildiği, Sokak köpeklerin mezarı açarak cansız bedeni çıkarttığı öğrenildi. Günler önce Sivas'ta boş arazide bulunan parçalanmış bebek cesedi bulundu. Dehşete düşüren olay büyük yankı uyandırırken polis ekipleri de harekete geçti. Fakat herkesin tüylerini ürperten olayda gerçek bambaşka çıktı. Defnedilen bebeği sokak köpekleri mezardan çıkarttı. Başıboş sokak köpeklerinin boş araziye sürükledikleri bebek cesedi vatandaşlar tarafından görülerek emniyet ekiplerine bildirildi, Sivas Emniyet Müdürlüğü ekipleri ölü doğan bebeğin ilk gömüldüğü mezarda bugün inceleme yaptı. tgrt haber Sivas'ta parçalanmış bebek olayının aslı ortaya çıktı https://www.tgrthaber.com/gundem/sivasta-parcalanmis-bebek-olayinin-asli-ortaya-cikti-2981512Dirimizin Kıymeti Yok Anladık Zaten Vefat Eden Bebeklerin Bile Değeri Yokmuş Ülkede İtlere Köpeklere Yem Yapıldığına Göre Tabikide Çok Kişi Bu Haberi Görmezden Gelip Milyonlarca İte Köpeğe Dokunmasınlar Diye Susacak...Görmezden Gelip Köpek Savunuculugu Yapacaktır Yazılacak Çok Şey Var... Çok Acı 1 Olay Ailesini Düşünemiyorum Bile. |
Sokak Köpekleri Mezardan Bebeği Çıkarıp Parçaladı
-
-
Korkunç birşey. Sokakta neden köpek olmaması gerektiğinin sayısız nedenlerinden biri. -
Inandırıcı gelmedi 1,5 metre cukurdan nasıl kazıp cıkartmıs? Küreksiz sen bile cıkartamazsın
-
Normal bir mezar 1.5-2metre derinliğinde olur ve tahta koyarsın kefen olur köpeğin kazıp ceset çıkarması çok zordur.
Heralde bu aile kendince hemen yarım metre bile olmayan bir mezar kazıp erken doğum olan daha adı kimliği bile olmayan 6-7 aylık ölü doğmuş bebeği gömmüşler oraya ve köpekler derin olmayınca ve kefen tahta ile kapama flan yoksa kazıp çıkarmış anlaşılan.
Gerçekten üzücü bir durum aile için. Başıboş köpek sorunu gerçekten sıkıntılı bu arada. Bu mezarlıkların bekçisi flanda yokmuymuş ayrıca...
-
Özkan şimdide mezar uzmanımı oldun yazık ya kardeşim be ilgi çekmek için yorum yapıyor
Liseyi bu gidişle bitiremicen kardeşim benim seni düşündüğümden söylüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 6 Kasım 2024; 21:28:21 > -
Ozkan kimse belediyeden izin almadan bir yeri kazıp da defin yapamaz. Belli kurallar ve yönetmelikler vardır bu isler cocuk oyuncağı değil.. Kaldı ki kazabilse dahi yani bu imkansız ama böyle tas seklinde bloklar vardır ve bu blokların da yine ağır tas seklinde kapakları vardır.. Köpek kazsa bile o ağır kapakları ağzıyla kaldıracak degil imkansız bir durum köpek nefreti yaymak icin ne sallayacaklarını sasırmıslar..
Not: Sokak köpegine hala karsıyım
-
Kopeklerin Agizinda Bebek Parcalari Gorenler Ihbar Ediyor Zaten Insanlar Gorene Kadarda Parcalamislar Yavruyu -
www.aa.com.trSivas'ta arazide bulunan bebek cesedini mezarlıktan yabani hayvanlar çıkartmışhttps://www.aa.com.tr/tr/gundem/sivasta-arazide-bulunan-bebek-cesedini-mezarliktan-yabani-hayvanlar-cikartmis/3386104
Anadolu Ajansı da da aynı haber var. Yani dandik 3. Sınıf yerel bir kaynak değil. Doğrudan polis arastırması vb var.
-
Söz konusu mezar şuymuş : Bunun 1.5-2 metre kazılmadığı bir sandık kadar ufak bir kazıp gömüldüğü kanısındayım.
-
Düsük bir olasılık eğer gercekse bile baska bir yerden bulmustur kazıp cıkartmıs olması imkan dahilinde degil cünkü belediyeden izinsiz ve yönetmelige uygun olmayan sekilde defin zaten yapamazlar
-
Konu sahibi gibilerin ne olduğunu sen de görmüştün. Yani olayın sokak köpeği olmadığını biliyorsun.
Dediğin gibi mezarların kuralları vardır. Düzgün yapılmış bir mezardan birini çıkarmak insan için bile zor iş. Hatta hayvanlar için kireç falan dökülür.
Mezar bu kurallara uyulmadan yapıldıysa burada ya mezarlık görevlilerinin ihmali var ya da kaçak bir mezar kazma olayı var. Ama konu sahibi bunları asla konuşmayacak.
-
Bebek İzinli Defin Yapılmış Belediye Ve İlgili Kurumlardan Zaten Burası Tamam,Annesi Düşük Yapmış Doğum Sırasında
Bu Yavrunun Parçalarını Toplayıp Tekrardan Defnetmişler Biz Olayı Bugün Öğreniyoruz Arka Planı nı.
Bak Melek Belek Kimsesiz Mezarı Diye Defnedildi 2 Kere
Başka 1 Kaynak Ne Diyor Bunu Söyleyende 1 Avukat
"uzuvları ve bedeni parçalanıp yenmiş, geri ne kaldıysa başıboş bir köpeğin ağzında iken bulunmuş…"
Bu Olay O kadar Kötüki Yazarken Canım Sıkılıyor Konuşmak Bile İstemiyorum Korkunç 1 Olay Ailesi Anne Baba Tarifi Yok Bu Acının
-
Ne Hatamı Gördün Söyle Bakalım 1 Tane Söyle
Kediler Mahellenin Süsü Dedim
Kuşlar Sokakların Süsü Dedim
Kim Kedilerler İlgilenip Kim Kuşlara Yardım Ettiyse Allah Razı Olsun Allah İyilik Versin Dedim
Konuş Bakalım
-
Mesela suç olan şeyleri, hayvanlara işkenceyi eziyeti savunuyorsun. Mesele köpekler olunca insanlık dışı mesajlar atıyorsun, hayvan severlere bile inanılmaz şeyler söylüyorsun.
Bunlar yeterli mi?
-
Hayvan Dediğin Eşşek Kadar Kurt Kırması Köpek Bunu Sevmek Zorundamıyım ?
İşkenceyi Savunduğum 1 Mesaj Söyle,İşkenceyi Kim Yapıyorsa Yok Olsun Lanet Olsun İşkence Haramdır İnsan Olsun Köpek Olsun.
Çoçukların Kim Kanını Akıtıp Onlara Zülüm Ediyorsa Seyirci Kalıyorsa İnan Öz Babamın Oğlu Olsun Her Şeyi Söylerim Dilimin Döndüğünce
Mazlum Çoçukları ,Genç Kızları,Engellileri İte Köpeğe Yedirmem
Başka Hiç 1 Amacım Yok Benim
-
Köpeklere yapılan suçları, işkenceleri, eziyetleri savunduğunu bile kabul etmiyorsun. Sırf senin gibiler insanlık dışı mesajlar yazıyor diye yönetim konuları silmek zorunda kalıyor. Mesele Gebze barınağınında yaşananlar hakkında senin gibiler yüzünden konu açık kalamadı. Sayısız mesajını ben şikayet ettim zaten. O mesajları yazdığının bile farkında değilsen de, bilerek yazsan da çok kötü bir şey.
Senin derdin hiçbir zaman köpekler olmasın gibi bir şey olmadı. İstediğin kadar kendini saklamaya çalış, nasılsa benzer mesajları yazmaya devam edeceksin.
@Headlong Into Carnage bile senin gibileri gördükten sonra "bunlar nasıl insanlar" tarzı bir farkındalıkla yazdı mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 6 Kasım 2024; 22:28:52 > -
Ben Ne Söylediği Biliyorum Yanına 1 Adam Çekip Beni Karalayamassın 100 Kişi Bile Çağırsan Hepinizle Mücadele Ederim Sıkıntı Yok Allah (cc) İzniyle Korkum Yok Yanlış Anlama...
Kime Nasıl Ve Ne Şekil Konuşacağımıda Bunu Sen Belirleyemessinki Beni Tanımıyorsun Bile,
Bende Sana Aynı Şekilde Söyleyemem
Yaptığın Şey Şuan Anlam Veremiyorum Bütün Kapıları Kapatıp Hasımhane Duruşunu
Nasıl Biliyorsan Öyle Devam Et Boşuna Yorulmayalım
-
yüzeye yakın gömmüşlerdir
-
Yalan söyleyip durman benim için önemli değil. Sadece benimle bile dürüst konuşmaktan korkuyorsun. "Allah (cc)" yazacak kadar inancın varsa yalanın sonuçlarını da biliyorsundur zaten. Benlik bir şey yok.
-
Hala köpek işleri bıktık ama çözüm getiren yok yazıklar olsun
Hayvan Dediğin Eşşek Kadar Kurt Kırması Köpek Bunu Sevmek Zorundamıyım ? İşkenceyi Savunduğum 1 Mesaj Söyle,İşkenceyi Kim Yapıyorsa Yok Olsun Lanet Olsun İşkence Haramdır İnsan Olsun Köpek Olsun. Çoçukların Kim Kanını Akıtıp Onlara Zülüm Ediyorsa Seyirci Kalıyorsa İnan Öz Babamın Oğlu Olsun Her Şeyi Söylerim Dilimin Döndüğünce Mazlum Çoçukları ,Genç Kızları,Engellileri İte Köpeğe Yedirmem Başka Hiç 1 Amacım Yok Benim |
Korkunç birşey. Sokakta neden köpek olmaması gerektiğinin sayısız nedenlerinden biri.
|
Inandırıcı gelmedi 1,5 metre cukurdan nasıl kazıp cıkartmıs? Küreksiz sen bile cıkartamazsın |
senin gerçekten psikolojik tedavi görmen gerekiyor... öncelikle köpekler değil hayvanlar diyeceksin, kanunen hayvanlara eziyet etmek suçtur ve suç işleyeni kanıtıyla bir ihbar ettiğin zaman cezasını alır... şimdi diğer mevzu şu; kamu alanında benim iznim olmadan sen köpek besleyemezsin, öyle bir şey yaparsan seni istediğim gibi yamultma hakkına sahibim zira benimde hakkım olan bir alanı sadece kendi keyfine göre kullanmış oluyorsun yani bir çeşit eşkıya durumu gerçekleştiriyorsun. üçüncüsüyse şudur ki bir çok çeşit hayvan vardır ve mevzu köpekler ise onlar kendi başlarına doğada bir yeri yoktur, tek başlarına doğada yaşama becerisi olmayan bir hayvanı sokakta barındırmak istemen zaten ayrı bir caniliktir zira onlar sokaklarda tek başına hayatta kalamıyorlar. |
Benzer içerikler
- savunma sanayi mühendis maaşları
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- 25 yaşında hakim olunur mu
- norm fazlası öğretmen ne kadar maaş alır
- başkent inşaat şikayet
- drone vergisi
- almanya 16 pro max fiyat
- yapay zeka tahlil sonuçları
- 1 milyon tl eft ücreti
- adresten fay hattı sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X