Şimdi Ara

Sokulen Folyo Yapiskan Izlerine Çözüm Onerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracimin tavaninda bulunan fiyah kaplamayi disarda para vermemek icin kendim soktum fakat yapiskan izleri kaldi. Bu yapiskanlari yok etmek için masrafsiz bir çözüm var mi?
    Yapiskan sokucu sprey alin demeyin çünkü masrafsiz evde olabilecek seylerle cikartmanin yolunu ariyorum.

• selülozik tineri beze sürüp, çok da fazla yüklenmeden sil
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

selülozik tineri beze sürüp, çok da fazla yüklenmeden sil

Ben de ekstra konu açmayayım da arkadaş da beni affetsin bir soru sorayım

Ben plakalık yerine Plakamı silikon ile yapıştırdım plaka da mühürlü app . Ben bunu sökersem silikon izleri kalır mı ? Yani öyle bir şey oluyor mu ? İlk defa silikonlu plaka oldu çünkü .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 26 Ağustos 2016; 0:27:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Ben plakalık yerine Plakamı silikon ile yapıştırdım plaka da mühürlü app . Ben bunu sökersem silikon izleri kalır mı ? Yani öyle bir şey oluyor mu ? İlk defa silikonlu plaka oldu çünkü .

Eğer plakayı sökerken güç kullanıp asılırsanız tampon boyasını da alabilirsiniz. Eğer misina ile keserek çıkarırsanız kalan silikonlardan düzgün bir şekilde kurtulmak mümkün. En azından benim bilgim böyle.

• quote:

quote:

tamamen iz kalmaması için çok uğraşmak lazım

kolay yöntemi selülozik tinerle yumuşatıp sonra kazımak ama o ufak kılcal çizikler bırakır, plastik spatula gibi şeyler var, silikonu yumuşatıp bunla bastırmadan kazımak, kalanları da parmağının ucuyla temizlemek lazım tamamen iz kalmasın diyorsan, tiner sonrası biraz matlaşır bu arada, arkasına da pasta cila yaparsan tamamen temiz olur

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

quote:

Eğer plakayı sökerken güç kullanıp asılırsanız tampon boyasını da alabilirsiniz. Eğer misina ile keserek çıkarırsanız kalan silikonlardan düzgün bir şekilde kurtulmak mümkün. En azından benim bilgim böyle.

Bunu bildiğim iyi oldu :) bi kere plakayı sökmeyi denedim nerdeyse tampon elimde kalacaktı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

O zaman bu işi bilen birine götürmek lazım Silikon izi de kalsın istemiyorum , boyayı da sökerim kesin ben . Ön tarafa Kare plaka düşündüm de

• KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Hocam selilulozik tiner bu bant izlerini cikarmakla birlikte boya ve vernige zarar veriyormus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

Hocam selilulozik tiner bu bant izlerini cikarmakla birlikte boya ve vernige zarar veriyormus.

Selulozik tiner zarar vermez. Sentetik tiner verir.
  • Hocam ilk mesajimda yazdigim gibi kendi imkanlarimizla cikarabilecegimz yontemler ariyorum disardan sprey tarzi seyler alip da paramin bosa gitmesini istemiorum cunku cok para harcadim.
    Yine de yegane cozum onerisi olarak aklimin bir kosesinde dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

Hocam ilk mesajimda yazdigim gibi kendi imkanlarimizla cikarabilecegimz yontemler ariyorum disardan sprey tarzi seyler alip da paramin bosa gitmesini istemiorum cunku cok para harcadim.
    Yine de yegane cozum onerisi olarak aklimin bir kosesinde dursun.
    Ben olsam tiner denemezdim, tavsiyem bir matbaacı tanıdığınız varsa ondan speragum isteyiniz yaklaşık olarak 100 ml si sizin ihtiaycınızı görecektir. İzmir'de ikamet ediyorsanız ben ücretsiz olarak size verebilirim.
  • Sıcak su ile yumuşat sonra kolonyali mendil ile silmeyi dene.
  • Bizim boydan boya reklamla kaplı minibüsün izlerini benzin gidermişti. Araç bmc levend xl.

Benzini beze damlat ve sil kullanımıda basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeturan -- 26 Ağustos 2016; 2:31:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Ben olsam tiner denemezdim, tavsiyem bir matbaacı tanıdığınız varsa ondan speragum isteyiniz yaklaşık olarak 100 ml si sizin ihtiaycınızı görecektir. İzmir'de ikamet ediyorsanız ben ücretsiz olarak size verebilirim.

Speregum daha tehlikeli resmen boya sökücü özelliği var. Aman diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Speregum daha tehlikeli resmen boya sökücü özelliği var. Aman diyeyim.

Ben çok kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Yada kullandığım solventmiydi hatırlamıyorum hatırladığım gayet başarılı şekilde çıkarttığıdı.
  • sadri.abi kullanıcısına yanıt
    Selulozik tiner daha kotu hocam. Örneğin plaka çevresindeki dikdörtgen çerçeveyi silmek icin sentetik tinerle ugrastik yarim saatte bir kenari bile silemedik. Selulozik tinerli pamugu surmemizle nerdeyse hemen boya kalkti. Hatta normal plakayi siliyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor I

Selulozik tiner daha kotu hocam. Örneğin plaka çevresindeki dikdörtgen çerçeveyi silmek icin sentetik tinerle ugrastik yarim saatte bir kenari bile silemedik. Selulozik tinerli pamugu surmemizle nerdeyse hemen boya kalkti. Hatta normal plakayi siliyorduk
    Wd40 varsa o da cikarir yapiskanlari.Hemde parlatir mis gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

quote:

quote:

Bunu bildiğim iyi oldu :) bi kere plakayı sökmeyi denedim nerdeyse tampon elimde kalacaktı

Sana karşı organize bir şebeke var galiba

Plaka vida tampon üçlüsü

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Hocam cok teşekkür ediyorum speregum denemedim ama bazi arkadaslar onun da boya kaldirici özelliği oldugunu söylüyor. Korkuttu beni şahsen.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.