Şimdi Ara

sol arka çamurluk tarafından gelen çınlama benzeri ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Chevrolet aveo sahibiyim araç 6000 kmde henüz. Yaklaşık bir haftadır aracı park ettikten sonra, sol arka çamurluğun ordan egzosa yakın bir bölgeden sanki parayla demire vurur gibi bir çınlama sesi geliyor 5 10 saniye aralıklarla. ertesi sabah yola çıkarken bu çınlama sesi olmuyor. bu nasıl bir sorun olabilir. internette baktım buna benzer sorun yaşayan pek kimseler yok. cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Hareket halinde bu ses var mı? Yani çok düşük hızlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shintai -- 18 Ekim 2013; 18:51:24 >
  • Disklerden geliyor olabilir,ısındıktan sonra soğurken ses yapabilir
  • Hareket halinde herhangi ses yok. Ancak stop ettikten biraz sonra bu ses gelmeye başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Disklerden geliyor olabilir,ısındıktan sonra soğurken ses yapabilir

Isıl genleşme
  • jdmworks arkadaşımızın dediği gibi, büyük ihtimalle genleşme-büzüşme gibi bir durumdan kaynaklanan ses olabilir. Aracınız daha yeni, kullanıldıkça bahsettiğiniz sesler azalacaktır diye tahmin ediyorum.
  • İçim rahatladı o zaman. Dediğiniz gibi yeni araba ama bir haftadır yapmaya başlamıştı.
  • 1 haftadır havalar serin. genlesen bölge daha hızlı soğuyarak daha hızlı büzüşüyor bu sirada çıkan ses de dikkatinizi çekmiş.

ancak olmaması gereken bi durum. Böyle ses cikaracak kadar genlesen materyaller kullanmaz otomobil üreticileri. servise giderek çözüm bulmalarini isteyin. önemli binsorun değil derlerse bu tip seslerin sizin için önemli olduğunu gerekirse parçanın değişimini isteyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine de servise gidip, bu sesi söylemekte fayda var. Ama kafaya takılacak birşey değil kesinlikle. Özellikle Cruze'da olan ve fren kaliperinden kaynaklanan sesin çözümü bulunduktan sonra, sizin sorununuzda çözülebilir.
  • anlaşılan garanti olsun diye servise bir baktırmak lazım. eyvallah herkese yorumları için.
  • bencede gayet normal bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.